post

Eredivisie | Sjaak Polak nieuwe hoofdtrainer ADO Den Haag Vrouwen

Sjaak Polak is vanaf volgend seizoen (2019-2020) de nieuwe hoofdtrainer van ADO Den Haag Vrouwen. De oud-speler van onder andere Excelsior, FC Twente, ADO Den Haag en Sparta heeft een contract van twee jaar getekend.

Sjaak Polak (Den Haag, 18 februari 1976) volgt Arend Regeer op, die aan het eind van het seizoen vertrekt bij ADO Den Haag Vrouwen.

Polak startte na zijn voetbalcarrière een eigen bedrijf in voetbalclinics, bedrijfsevenementen en voetbal-kinderfeestjes en heeft daarnaast ook nog een eigen winkel in Voorschoten: Depot 258. De Hagenaar richt zich sinds enkele jaren op zijn loopbaan als voetbaltrainer. In 2017 werd Polak met SJC kampioen in de Hoofdklasse en promoveerde naar de Derde Divisie. Van de club uit Noordwijk neemt hij aan het einde van dit seizoen afscheid. Polak heeft de ambitie om trainerservaring op te doen en krijgt zodoende vanaf deze zomer het eerste elftal van ADO Den Haag Vrouwen onder zijn hoede. Sjaak Polak kijkt uit naar deze mooie uitdaging en voelt zich op zijn plek bij ADO: ”de cirkel is rond”.
Sjaak Polak nieuwe hoofdtrainer ADO Den Haag Vrouwen
Karin Punt, Manager Vrouwenvoetbal bij ADO Den Haag Vrouwen, is blij met de komst van Polak: ‘’Als ras-Hagenaar en oud-speler van de club is Polak bekend met de filosofie van ADO Den Haag: strijd, passie en Haagse bluf. Wij denken dat hij ADO Vrouwen veel te bieden heeft en dat het team onder zijn leiding kan groeien en mee kan blijven spelen in de top van het Nederlandse vrouwenvoetbal.’’

BRON: ADO Den Haag.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.