Eredivisie speelronde 15 op vrijdagavond 14 december

Het programma eredivisie vrouwen voor dit weekend.
Afgelopen dinsdag waren het alle thuis clubs die hun wedstrijd wonnen, volgens de statistieken gaat het deze ronde precies andersom worden, kijkend naar de wedstrijden spelen de top 4 tegen de overige, met uitzondering van PEC Zwolle omdat die deze ronde vrij zijn.
PSV speelt tegen hekkensluiter Achilles’29, wordt het de wedstrijd van Katja Snoeijs voor het klassement meeste goals dit seizoen?
FC Twente zal het iets lastiger gaan krijgen tegen sc Heerenveen, maar Joëlle Smits is in een bloedvorm en Heerenveen lijkt Fenna Kalma toch wel te missen.
Alkmaar die erg wisselvallig speelt en afgelopen dinsdag tegen FC twente niet hetzelfde kunstje als tegen Ajax kon nadoen door in de slotfase gelijk te spelen zal alles op alles zetten op tegen ADO Den Haag de 3 punten binnen te halen in eigen huis. Doen ze dat dan houden ze de aansluiting op de top 4.
Ajax zal fysiek aan de bak moeten gaan tegen de meiden van Excelsior Barendrecht, die gaan er alles aan doen om de punten ook in eigen huis te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.