Excelsior Barendrecht sluit oefencampagne af met een mooie 0-1 overwinning op OH Leuven.

Laatste oefenwedstrijd gisteravond voor Excelsior Barendrecht was  uit in Leuven tegen de gelijknamige OH Leuven.
Het doelpunt voor Excelsior Barendrecht viel in de eerste helft, vanuit een hoekschop kopte Jolina Amani de bal in het doel.
Verder werd ook nog een doelpunt in de eerste helf van Excelsior Barendrecht afgekeurd voor vermeend buitenspel.
Na de rust voerde OH Leuven de druk op maar echte kansen kreeg de Belgische ploeg niet.
Wel maakte Excelsior Barendrecht nog een doelpunt maar ook hier werd weer buitenspel geconstateerd.

Marthe van Erk in actie tegen OH Leuven

Zo sluit Excelsior Barendrecht met trainer Richard Mank haar oefenduels af met een 0-1 winst en kan het werken naar de start van de competitie op vrijdag 7 september waarbij in de eerste wedstrijd ADO Den Haag ontvangen zal worden in het Van Donge & De Roo Stadion.

Nikki IJzerman in actie tegen OH Leuven ( Foto Dennis Simonis)