Oranje O19 gaat onderuit tegen Denemarken en ligt eruit bij EK 2018

Wat een mooi feest had moeten worden is uiteindelijk een zware teleurstelling geworden.
Een slecht begin van de wedstrijd tegen Denemarken resulteerde in de 8e minuut in een goal van de Deense Dajan Heshemi.
Nederland kwam terug op 1 -1 door een goal van Kayleigh van Dooren, maar 4 minuten later kon diezelfde Dajan Heshemi Denemarken weer op voorsprong zetten.
Deze stand bleef staan tot aan de rust.
Na de rust verwachten we een aanvallend en scorend Oranje, helaas was het de Deense Janni Thomsen die alle dromen in duigen liet gaan met de 3 – 1.
3 wissels in minuut 57 en 63, Casperij, van de Vorst en Niens kwamen het veld in.
Maar dit mocht niet baten, Duitsland stond een tijd op 0 – 1 en met 1 goal scoren zou Oranje nog doorgaan.
Helaas scoorden de Duitsers de 0 – 2 en met nog 8 minuten te spelen 2 goals maken leek een onmogelijke opgave.
In de 5 minuten blessure tijd kregen Wilms, van Dooren en van der Vorst nog kansen om te scoren maar dit lukte niet.