post

Nederland Onder 19 wint met 1- 0 tegen sterk spelend Duitsland

Onze jonge Oranjeleeuwinnen hebben het geweldig gedaan tegen onze sterkste tegenstander in de poule.
De wedstrijd was een gelijk opgaande strijd, Duitsland sterk in de verdediging, maar Oranje liet zich niet kennen en bleef de Duitse verdediging testen.
Een aantal kansen voor Oranje in de eerste helft van onder andere Rebecca Doejaaren en Nance vd Meer, maar Duitsland wel met de betere kansen, maar met een geweldig sterk keepende Daphne van Domselaar bleef de ruststand op 0 -0.
De tweede helft een gelijk beeld, maar in minuut 72 na een mooie assist van de net ingekomen Dayna Schra kon Rebecca Doejaaren de zeer belangrijke 1 – 0 scoren.
Duitsland bleef aanvallen, maar de verdediging van Oranje hield stand met weer een paar mooie reddingen van Daphne van Domselaar.
een geweldige teamprestatie weer neergezet !!!