A+ R A-

Organiseert U een Talentendag of Vriendinnendag voor het seizoen 2016-2017, email ons dan de gegevens zoals

- wanneer (datum) | welke leeftijdscategorie

- locatie (uw club gegevens)  
- wanneer moet men zich aanmelden & emailadres
- kosten of gratis

Stuur ons ook uw Clublogo zodat deze erbij gemeld kan worden. Email ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Open voetbalclinic voor meisjes bij BVV ‘27

Word jij onze nieuwe Lieke Martens?
Op woensdag 18 oktober om 16:00 uur vindt er een open voetbalclinic plaats bij BVV'27. Deze clinic is voor alle meisjes.
Inschrijven kan tot 5 oktober, klik op lees meer.

Lees meer...

Inschrijving voetbal/keepers Academie weer van start!

Al lange tijd beleven vele meiden een hoop plezier met de trainingen en wedstrijden van de ADO Den Haag Vrouwenvoetbal- en keepers Academie. Kwalitatief hoogstaande trainingen gericht op de individuele ontwikkeling, gecombineerd met een hoop voetbalplezier maken deze activiteiten tot een waar succes! Het merendeel van onze deelneemsters komt iedere cursus weer terug. Voor de keepers is er wederom een speciale keepers Academie.

Voor meer informatie klik op lees meer >>>

Lees meer...

Meidenvoetbalschool Twente start najaarsmodule

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en ook dit seizoen bieden wij meiden weer de mogelijkheid om deel te nemen aan onze trainingsmodules. Op vrijdag 22 september gaat de Najaarsmodule van start op drie locaties en worden er in totaal tien trainingen aangeboden die in het teken staan van techniek, spelinzicht en veel persoonlijke aandacht. Elke vrijdag wordt er getraind onder leiding van (oud)trainers en (oud)speelsters van FC Twente Vrouwen en andere ervaren voetbaltrainers en -trainsters.

Lees meer...

Ajax Vrouwen Clinic op 3 september

Op zondag 3 september spelen de Ajax Vrouwen hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Achilles '29. Om het seizoen gezamenlijk af te trappen, wordt in de ochtend een Ajax Vrouwen Clinic georganiseerd. Dit is voor jongens en meiden in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar.

Het belooft een prachtige dag te worden, die je eigenlijk niet mag missen. In de ochtenduren kun je trainen met de Ajax Vrouwen. Na deze masterclass van in totaal vier trainingen en een lunch is het tijd voor het tweede hoogtepunt, de wedstrijd tegen Achilles. Met daarbij ook de vijf internationals die op het EK goud pakten met de Oranje Leeuwinnen.

Lees meer...