A+ R A-

Organiseert U een Talentendag of Vriendinnendag voor het seizoen 2016-2017, email ons dan de gegevens zoals

- wanneer (datum) | welke leeftijdscategorie

- locatie (uw club gegevens)  
- wanneer moet men zich aanmelden & emailadres
- kosten of gratis

Stuur ons ook uw Clublogo zodat deze erbij gemeld kan worden. Email ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

LIONA voetbaldagen voor meiden

Wil je ook eens ervaren hoe het is om te trainen zoals speelsters van de Eredivisie vrouwen dit dagelijks doen? En dan ook nog eens in het gaafste kledingmerk voor vrouwen & meiden in Nederland?
Dit kan bij de LIONA voetbaldagen waarin je een weekend lang alleen maar met voetbal bezig bent en je alle dagen in een LIONA tenue mag trainen die je ook nog eens mag houden. Lees meer...

Talenten trainen Talenten!

Talentendag op 4 januari 2017
De beste talentvolle voetbalsters uit Limburg gaan een promotiedag organiseren voor alle meisjes tussen de 7 en 11 jaar oud.
Je wordt getraind op het veld door 22 speelsters en keepsters die deel uitmaken van de regionale KNVB Academie. Lees meer...

Jonger Oranje Talentendag

In samenwerking met Telstar Vrouwen is er op 9 april 2017 weer een Jonger Oranje Talentendag.  Tijdens de Jonger Oranje Talentendagen voor meisjes wordt er de hele dag gevoetbald en de keepers krijgen een eigen clinic. Maar uiteraard draait het op deze dag vooral om plezier en vriendschap, nieuwe vriendinnen maken, lekker voetballen en daarbij kans maken om gescout te worden. Kortom, een onvergetelijke dag!

Lees meer...