A+ R A-

Organiseert U een toernooi voor het seizoen 2016-2017, email ons dan de gegevens zoals

- wanneer (datum) | internationaal of nationaal

- locatie (uw club gegevens)  wanneer moet men zich aanmelden & emailadres

- welke leeftijdscategorie |  welke klassen

Stuur ons ook uw Clublogo zodat deze erbij gemeld kan worden. Email ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Audacia openingstoernooi maand september

Het weekend van 1-2-3 september 2017 zal bij Audacia het nieuwe voetbalseizoen weer feestelijk geopend worden.
Op zaterdag 2 september vindt het traditionele “Vriendentoernooi” plaats. Vanaf 13.00 uur zullen er diverse teams samengesteld door bedrijven, bevriende verenigingen, families etc. strijden om de altijd zwaar bevochten wisselbeker in een onderling toernooi. Dit jaar willen we zowel een toernooi voor heren als voor dames organiseren. Er wordt 11 tegen 11 gespeeld. De heren- en damesteams spelen in een eigen poule. Deelname is toegestaan vanaf 16 jaar.

Lees meer...

Eerste Toernooi voor 2018 binnen!

Op zaterdag 9 juni en zondag 10 juni 2018 organiseert RKVB wederom het 2-daagse RKVB Dames Toernoo, ditmaal tijdens het 75-jarig jubileum van RKVB. Dit gezellige en zeer geslaagd damestoernooi wordt voor de 14e maal georganiseerd en zal plaatsvinden op ons Sportpark ‘t Kerkveld.

Het toernooi wordt buiten op het gras gespeeld volgens de KNVB-zaalvoetbalregels. Dit betekent dat een team bestaat uit 1 keepster, 4 speelsters en eventuele reserve-speelsters, op een miniveld van 40x20 meter. De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar.

Lees meer...