A+ R A-

Organiseert U een toernooi voor het seizoen 2016-2017, email ons dan de gegevens zoals

- wanneer (datum) | internationaal of nationaal

- locatie (uw club gegevens)  wanneer moet men zich aanmelden & emailadres

- welke leeftijdscategorie |  welke klassen

Stuur ons ook uw Clublogo zodat deze erbij gemeld kan worden. Email ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

6x6 Toernooi op 10 juni

Op 10 juni organiseert voetbalvereniging EGVV uit Gelselaar haar jaarlijkse 6x6 toernooi. Komende editie zal er voor het eerst een volledige damespoule zijn, in deze poule is ruimte voor 8 vrouwenteams. Vanwege een afmelding zijn wij opzoek naar een damesteam dat 10 juni mee wil doen aan ons toernooi. Naast de damespoule zullen er ook 24 herenteams mee spelen aan het toernooi en aansluitend is er een feestavond met medewerking van de Nijha All Stars band.

Lees meer...

Audacia openingstoernooi maand september

Het weekend van 1-2-3 september 2017 zal bij Audacia het nieuwe voetbalseizoen weer feestelijk geopend worden.
Op zaterdag 2 september vindt het traditionele “Vriendentoernooi” plaats. Vanaf 13.00 uur zullen er diverse teams samengesteld door bedrijven, bevriende verenigingen, families etc. strijden om de altijd zwaar bevochten wisselbeker in een onderling toernooi. Dit jaar willen we zowel een toernooi voor heren als voor dames organiseren. Er wordt 11 tegen 11 gespeeld. De heren- en damesteams spelen in een eigen poule. Deelname is toegestaan vanaf 16 jaar.

Lees meer...

Eerste Toernooi voor 2018 binnen!

Op zaterdag 9 juni en zondag 10 juni 2018 organiseert RKVB wederom het 2-daagse RKVB Dames Toernoo, ditmaal tijdens het 75-jarig jubileum van RKVB. Dit gezellige en zeer geslaagd damestoernooi wordt voor de 14e maal georganiseerd en zal plaatsvinden op ons Sportpark ‘t Kerkveld.

Het toernooi wordt buiten op het gras gespeeld volgens de KNVB-zaalvoetbalregels. Dit betekent dat een team bestaat uit 1 keepster, 4 speelsters en eventuele reserve-speelsters, op een miniveld van 40x20 meter. De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar.

Lees meer...

Regio Toernooi bij Tubantia op 10 juni

Voor de 26e keer organiseert HVV Tubantia Hengelo het jaarlijkse Regiotoernooi (www.regiotoernooi.nl), waarvoor wij jullie graag willen uitnodigen. Het toernooi vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 juni en zondag 11 juni 2017.

Het betreft een (gescheiden) dames- en herentoernooi, waarbij zoals gebruikelijk naast het sportieve ook het gezelligheidsaspect voorop staat en waaraan Nederlandse en Duitse teams deelnemen. We hebben al genoeg teams om het toernooi te spelen, maar hebben nog enkele teams nodig voor de gewenste toernooigrootte. Deelname is voor teams in de tweede klasse of lager. Hoewel het niveauverschil er op papier altijd wel is, komt dat op dit toernooi lang niet altijd tot uiting.

Lees meer...

Sporting'70 senioren toernooi 7x7

Sporting'70 organiseert op 10 juni een 7 tegen 7 toernooi voor vrouwen (senioren) te Utrecht. Dit is een nationaal toernooi en speciaal voor teams uit de B-Categorie. Dus schroom niet om je met jouw team aan te melden. Ook mannen kunnen zich aanmelden met hun team. Graag voor 10 mei!

Lees meer...

IVT Gramsbergen 2017 - 22e editie

Vrouwen aan de macht in Gramsbergen

Nog een dikke maand en dan is het weer zover…
Van vrijdag 9 t/m zondag 11 juni is alweer de 22ste editie van het Plus internationaal vrouwenvoetbaltoernooi in Gramsbergen.
Zo’n 600 vrouwen zullen dit weekend in het mooie stadje aan de Vecht hun voetbalkunsten vertonen. Uiteraard gepaard met een geweldig feest in de feesttent op het sportpark en daarna tot in de late uurtjes in de kroegen van het centrum van Gramsbergen, waar geen kerel dit weekend ook maar iets te vertellen heeft, dit weekend zijn de vrouwen aan de macht.

Lees meer...

3-daagse International Tournament (IT)

Dit jaar organiseert G.S.V.V. The Knickerbockers (Groningen) weer het fantastische 3-daagse International Tournament (IT). De 29ste editie van het IT vindt dit jaar plaats op 26, 27 en 28 mei.

Voetbal, feest en heel veel plezier zullen centraal staan tijdens dit weekend. Naast dat er gevoetbald wordt, zijn er meerdere activiteiten rondom het veld en wordt er 's avonds een feestje gebouwd, waar verschillende bands zullen spelen en DJ's de laatste hitjes draaien!

Lees meer...

Groot meidenvoetbaltoernooi op 20 mei, omgeving Utrecht

In het hart van Nederland, bij FC Delta Sport ’95 in Houten, zal op zaterdag 20 mei 2017 het jaarlijkse Flantúa Meisjestoernooi worden gehouden. Bij dit grote meidenvoetbaltoernooi is als vanouds ruimte voor gezelligheid en plezier, met onder andere oud-Hollandse spellen.
Nog plek voor MO9 en MO11

Lees meer...

Spanhaak Toernooi voor Meisjesteams

Naast het Spanhaak Toernooi voor Vrouwen organiseert de vrouwenafdeling van v.v. Berkum ook een Meisjestoernooi en wel te weten op zaterdag 10 juni 2017. Dit toernooi is een 7 x 7 meisjestoernooi op het sportpark de Vegtlust. Let op dit toernooi is GRATIS.
Het toernooi zal starten in de ochtend en aan het einde van de middag zullen de finales plaatsvinden. Het toernooi is voor de teams MO-11, MO-13, MO-15 en MO-17 uit alle klassen.

Lees meer...