A+ R A-

Organiseert U een toernooi voor het seizoen 2016-2017, email ons dan de gegevens zoals

- wanneer (datum) | internationaal of nationaal

- locatie (uw club gegevens)  wanneer moet men zich aanmelden & emailadres

- welke leeftijdscategorie |  welke klassen

Stuur ons ook uw Clublogo zodat deze erbij gemeld kan worden. Email ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Spanhaak Toernooi voor Meisjesteams

Naast het Spanhaak Toernooi voor Vrouwen organiseert de vrouwenafdeling van v.v. Berkum ook een Meisjestoernooi en wel te weten op zaterdag 10 juni 2017. Dit toernooi is een 7 x 7 meisjestoernooi op het sportpark de Vegtlust. Let op dit toernooi is GRATIS.
Het toernooi zal starten in de ochtend en aan het einde van de middag zullen de finales plaatsvinden. Het toernooi is voor de teams MO-11, MO-13, MO-15 en MO-17 uit alle klassen. Lees meer...

Het 2e EDO High Heels Tournament

UCS EDO organiseert op zaterdag 3 juni het 2e EDO High Heels Tournament.
Dit toernooi een is een damestoernooi 11 versus 11 en gericht op clubs uit de 5e klasse en 4e klasse (vanaf middenmoot).
Het toernooi start om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Dus heb jij met jouw team interesse, meld je aan!

Lees meer...

SERA Toernooi op 20 mei

Zaterdag 20 mei vindt het SERA toernooi plaats voor senioren dames- en herenelftallen, bij sv ARC in Alphen aan den Rijn. Niveau is niet belangrijk; dit toernooi draait namelijk vooral om gezelligheid. Er wordt daarom afgesloten met een barbecue en een slotfeest. Wij zijn nog op zoek naar damesteams. Lees meer...

Spanhaak Toernooi voor Vrouwenteams

Bij deze willen wij u van harte uitnodigen voor de eerste editie van  'het Spanhaak Toernooi' georganiseerd door de vrouwenafdeling van vv Berkum. Dit seizoen bestaat onze vrouwenafdeling 10 jaar en wij willen het jubileum seizoen graag met jullie afsluiten. De afgelopen jaren zijn veel mensen verbonden geweest aan onze vrouwenafdeling, waar we heel dankbaar voor zijn. Daarom hebben we het toernooi opgedragen aan onze helaas te vroeg overleden leider, Cees Spanhaak. Zijn grote liefdes waren vrouwenvoetbal en vv Berkum, een perfecte combinatie voor een prachtig toernooi.

Lees meer...

Halve Veldjes Cup op 27 mei

Zaterdag 27 mei vindt de 20e editie van de Halve Veldjes Cup plaats. Een 7 tegen 7 toernooi dat inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam en omstreken. Niet alleen het toernooi zelf, maar vooral het feest, de muziek en festivalsfeer.
Aan het toernooi doen 32 heren- en 32 damesteams mee. Deelname is toegankelijk voor iedereen en we hebben voor dames een gevorderden en recreanten competitie. Wedstrijden worden geleidt door officiele scheidsrechters. Voor de winnende teams is er naast eeuwige roem, een mooie teamprijs te winnen.
Lees meer...

Nationale Meidentoernooi op 25 mei

SV Saestum organiseert het nationale meidentoernooi op donderdag 25 mei 2017 (Hemelvaartsdag). In de ochtend zullen de 7*7 teams starten.
Onze meiden spelen in de volgende klassen:  - MO9 - 10e klasse; - MO11 - 1e klasse; - MO13-2 - 4e klasse.
In de middag starten de volgende elftallen:

Lees meer...

SV ’s-Graveland Leeuwinnen Toernooi 2017

We zijn blij jullie te mogen vertellen dat we op zondag 21 mei 2017, voor het eerst in de 95-jarige geschiedenis van onze vereniging, een meidentoernooi organiseren namelijk het: S.V. ’s-Graveland Leeuwinnen Toernooi 2017 We zouden het bijzonder leuk vinden om één of meerdere van uw teams te mogen verwelkomen op deze dag!

We zijn op zoek naar teams in de volgende categorieën:

Lees meer...

Damestoernooi bij Saestum

Naast het Meidentoernooi organiseert s.v. Saestum ook op zondag een vrouwenvoetbaltoernooi en wel te weten zondag 27 mei 2017. Dit toernooi is speciaal voor 4e en 5e klassers bedoeld.

Locatie: S.V. Saestum Noordweg-Noord 150 3704 JG Zeist

 

Aanmelden Lees meer...

De 4e Bussum Meiden Cup

RKVV SDO organiseert op 17 april 2017 de 4e Bussum Meiden Cup. Naast de wedstrijden zorgen wij voor een hoop lol op ons enterntainmentveld. Een DJ maakt de feestsfeer compleet! Meld je nu aan via

Lees meer...