A+ R A-

Organiseert U een toernooi voor het seizoen 2016-2017, email ons dan de gegevens zoals

- wanneer (datum) | internationaal of nationaal

- locatie (uw club gegevens)  wanneer moet men zich aanmelden & emailadres

- welke leeftijdscategorie |  welke klassen

Stuur ons ook uw Clublogo zodat deze erbij gemeld kan worden. Email ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

DVC'26 uit Didam organiseert groot toernooi

Voor de 15e keer wordt er op 15, 16 en 17 juni 2018 een groot dames en herentoernooi georganiseerd door DVC’26 uit Didam (GLD).

Je kunt je opgeven voor 7 tegen 7 en 11 tegen 11. De wedstrijden in de poule worden op zaterdag 16 juni gespeeld en op zondag 17 juni zijn de finales.
De deelnemers slapen in grote legertenten en krijgen 2x ontbijtbuffet en 1x warme keuze maaltijd.

Lees meer...

Het 24e Diamant BINNEN Toernooi gaat weer van start.

Het Diamanttoernooi is al jaren lang hèt zaalvoetbaltoernooi in de maand december. Zo’n 70 teams bestaande uit vrouwen en meisjes zullen weer deelnemen aan het grootste zaalvoetbaltoernooi van het Noorden. De organisatie ligt in handen van de zaalafdeling van VV Drachtster Boys en het toernooi wordt gehouden in de SNIJ Noord Hal aan de Sportlaan in Drachten.

We starten dit jaar met de voorronden op vrijdagavond 15 december voor de vrouwen B categorie/ zaterdag 16 december MO11, MO13 en MO15/ zaterdag 23 december MO 17/MO19.

Lees meer...

FC Trias Euregio Cup 2018

In juni 2018 organiseert FC Trias uit Winterswijk voor de 25ste keer het jaarlijkse meisjes en vrouwentoernooi. Winterswijk is gelegen in de groene Achterhoek en grenst aan Duitsland. Vanwege de ligging (dicht bij de grens met Duitsland) en de goede contacten met de oosterburen heeft het toernooi veel deelnemers uit Duitsland.
In 2017 namen ruim 70 teams deel, waarvan 40% uit Duitsland. De Nederlandse teams kwamen uit Gelderland, Overijssel, Noord- Brabant, Limburg, Noord-Holland en Utrecht. Diverse spetterende "interlands” tussen teams uit Nederland en Duitsland gaven het toernooi een extra tintje.

Lees meer...

Inschrijvingen Quakel toernooi gestart

De sporthal op het schitterende sportpark van SV KDO in De Kwakel vormt ook dit jaar weer het toneel voor het leukste zaalvoetbaltoernooi uit de regio, het Quakeltoernooi! Sinds de start in 1985 is het toernooi uitgegroeid tot een van de grootste zaalvoetbaltoernooien waaraan meer dan 40 teams uit de wijde omtrek aan deelnemen.

De damesteams worden ingedeeld in één poule van zes teams en spelen op 20 januari 2018.

Lees meer...

13e keer de SV Venray Ladies Cup

In 2018 organiseert SV Venray op 9 en 10 juni voor de 13e keer de SV Venray Ladies Cup, een 2 daags internationaal voetbaltoernooi voor Dames en Meisjes A (Meisjes A nemen bij inschrijving deel aan het Dames toernooi) en Meisjes B (onder 17; 11-tallen), Meisjes C (onder 15, 11-tallen) en Meisjes D (onder 13; 7-tallen).
 
Het toernooi wordt in 2018 eveneens gespeeld op de velden van SV Venray. In totaal kunnen we gebruik maken van 10 prima grasvelden en hopen hierop leuke, gezellige en sportieve wedstrijden te zien.

Lees meer...

Desto Diva's Cup op 2 juni 2018

Op zaterdag 2 juni 2018 zal wederom de DESTO DIVA'S CUP plaatsvinden op Sportpark 'De Vryheit'. De DESTO DIVA'S CUP is het grootste 1 daags meiden- en vrouwen voetbaltoernooi uit de regio.

U, uw team of uw vereniging heeft eerder deelgenomen of er is informatie uitgewisseld. Vandaar dat u deze aankondiging nu ontvangt.

Lees meer...

RKVB dames toernooi op 9 juni 2018

Op zaterdag 9 juni en zondag 10 juni 2018 organiseert RKVB wederom het 2-daagse RKVB Dames Toernooi, ditmaal tijdens het 75-jarig jubileum van RKVB. Dit gezellige en zeer geslaagd damestoernooi wordt voor de 14e maal georganiseerd en zal plaatsvinden op ons Sportpark ‘t Kerkveld.

Het toernooi wordt buiten op het gras gespeeld volgens de KNVB-zaalvoetbalregels. Dit betekent dat een team bestaat uit 1 keepster, 4 speelsters en eventuele reserve-speelsters, op een miniveld van 40x20 meter. De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar.

Lees meer...