A+ R A-

Organiseert U een toernooi voor het seizoen 2016-2017, email ons dan de gegevens zoals

- wanneer (datum) | internationaal of nationaal

- locatie (uw club gegevens)  wanneer moet men zich aanmelden & emailadres

- welke leeftijdscategorie |  welke klassen

Stuur ons ook uw Clublogo zodat deze erbij gemeld kan worden. Email ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Ladies Only Tournament op 1 juni

Het Ladies Only Tournament 2018

Op vrijdagavond 1 juni 2018 vind alweer de 4e editie plaats van het Ladies Only Tournament bij sv Voorwaarts in Twello

Dit toernooi is voor de volgende leeftijdscategorieën: MO13, MO15 en MO17.

Lees meer...

Internationaal voetbaltoernooi op 26 augustus 2018

Op zondag 26 augustus 2018 organiseert RKSV Vogido voor de eerste keer een internationaal voetbaltoernooi voor Vrouwen (uitkomend in de 3e of 4e klasse) en MO19 (uitkomend in de 1e of 2e klasse).

Hierbij nodigen wij uw vereniging uit voor deelname aan dit toernooi.
Het toernooi begint ’s morgens om 10:00 uur en wordt op kunstgras gespeeld.

Lees meer...

Jasmin Peters Toernooi op 2 juni 2018

Op zaterdag 2 juni wordt het jaarlijkse Jasmin Peters Toernooi gehouden voor meidenteams in alle categorieën. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deelnemers. Wilt u in 2018 meedoen aan het leukste meidentoernooi van het jaar? Schrijft u dan snel in. Voor een impressie van eerdere edities zie: www.jasminpeters-meidenvoetbaltoernooi.nl.

Klik op lees meer voor welke teams wij dit toernooi organiseren! OPBRENGST: De opbrengst van de loterij en alle donaties is 100% bestemd voor Ronald McDonald Kinderfonds
en Stichting steun EMMA kinderziekenhuis AMC.

Lees meer...

Meidentoernooi op 10 mei 2018

VVIJ organiseert op hemelvaartdag 10 mei een Meidentoernooi. Het toernooi start om 08:30 uur voor MO9, MO11 en MO13.
Vanaf 13:00 uur zijn de MO15 en MO17 aan de beurt.
Het toernooi vindt plaats in IJsselstein, meld je nu aan:

Lees meer...

13e keer de SV Venray Ladies Cup

In 2018 organiseert SV Venray op 9 en 10 juni voor de 13e keer de SV Venray Ladies Cup, een 2 daags internationaal voetbaltoernooi voor Dames en Meisjes A (Meisjes A nemen bij inschrijving deel aan het Dames toernooi) en Meisjes B (onder 17; 11-tallen), Meisjes C (onder 15, 11-tallen) en Meisjes D (onder 13; 7-tallen).
 
Het toernooi wordt in 2018 eveneens gespeeld op de velden van SV Venray. In totaal kunnen we gebruik maken van 10 prima grasvelden en hopen hierop leuke, gezellige en sportieve wedstrijden te zien.

Lees meer...

Liona Meiden Top Toernooi op 21 mei

Het is zover, het toernooi voor meiden het Liona Meiden Top Toernooi, het LMTT staat in de steigers. Op 21 mei 2018, tweede Pinksterdag organiseren we voor de tweede keer weer een fantastisch meidentoernooi.!
 
Naast een perfect toernooi op het juiste niveau hebben we een fantastisch side event, een mooie loterij en een fair play cup.
Wij hopen op mooi weer en een goed gevuld deelnemersveld.

Lees meer...

Desto Diva's Cup op 2 juni 2018

Op zaterdag 2 juni 2018 zal wederom de DESTO DIVA'S CUP plaatsvinden op Sportpark 'De Vryheit'. De DESTO DIVA'S CUP is het grootste 1 daags meiden- en vrouwen voetbaltoernooi uit de regio.

U, uw team of uw vereniging heeft eerder deelgenomen of er is informatie uitgewisseld. Vandaar dat u deze aankondiging nu ontvangt.

Lees meer...

WSC organiseert jeugdtoernooien

Ook in 2018 organiseert WSC weer een aantal prachtige toernooien voor de jeugd waarbij het voetbal centraal staat. Op het schitterende sportpark Eikendonk aan de Akkerlaan in Waalwijk is het elk jaar tijdens de toernooimaanden weer een groot voetbalfeest.
WSC Waalwijk organiseert compacte toernooien die een dagdeel duren en waar de wedstrijden vlot achter elkaar gespeeld worden.

WSC Waalwijk nodigt uw vereniging van harte uit om teams in te schrijven voor de volgende toernooien:

Lees meer...

FC Trias Euregio Cup 2018

In juni 2018 organiseert FC Trias uit Winterswijk voor de 25ste keer het jaarlijkse meisjes en vrouwentoernooi. Winterswijk is gelegen in de groene Achterhoek en grenst aan Duitsland. Vanwege de ligging (dicht bij de grens met Duitsland) en de goede contacten met de oosterburen heeft het toernooi veel deelnemers uit Duitsland.
In 2017 namen ruim 70 teams deel, waarvan 40% uit Duitsland. De Nederlandse teams kwamen uit Gelderland, Overijssel, Noord- Brabant, Limburg, Noord-Holland en Utrecht. Diverse spetterende "interlands” tussen teams uit Nederland en Duitsland gaven het toernooi een extra tintje.

Lees meer...