A+ R A-

Organiseert U een toernooi voor het seizoen 2016-2017, email ons dan de gegevens zoals

- wanneer (datum) | internationaal of nationaal

- locatie (uw club gegevens)  wanneer moet men zich aanmelden & emailadres

- welke leeftijdscategorie |  welke klassen

Stuur ons ook uw Clublogo zodat deze erbij gemeld kan worden. Email ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Groot meidenvoetbaltoernooi op 20 mei, omgeving Utrecht

In het hart van Nederland, bij FC Delta Sport ’95 in Houten, zal op zaterdag 20 mei 2017 het jaarlijkse Flantúa Meisjestoernooi worden gehouden. Bij dit grote meidenvoetbaltoernooi is als vanouds ruimte voor gezelligheid en plezier, met onder andere oud-Hollandse spellen.
Nog plek voor MO9 en MO11

Lees meer...

Eerste Toernooi voor 2018 binnen!

Op zaterdag 9 juni en zondag 10 juni 2018 organiseert RKVB wederom het 2-daagse RKVB Dames Toernoo, ditmaal tijdens het 75-jarig jubileum van RKVB. Dit gezellige en zeer geslaagd damestoernooi wordt voor de 14e maal georganiseerd en zal plaatsvinden op ons Sportpark ‘t Kerkveld.

Het toernooi wordt buiten op het gras gespeeld volgens de KNVB-zaalvoetbalregels. Dit betekent dat een team bestaat uit 1 keepster, 4 speelsters en eventuele reserve-speelsters, op een miniveld van 40x20 meter. De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar.

Lees meer...

Spanhaak Toernooi voor Vrouwenteams

Bij deze willen wij u van harte uitnodigen voor de eerste editie van  'het Spanhaak Toernooi' georganiseerd door de vrouwenafdeling van vv Berkum. Dit seizoen bestaat onze vrouwenafdeling 10 jaar en wij willen het jubileum seizoen graag met jullie afsluiten. De afgelopen jaren zijn veel mensen verbonden geweest aan onze vrouwenafdeling, waar we heel dankbaar voor zijn. Daarom hebben we het toernooi opgedragen aan onze helaas te vroeg overleden leider, Cees Spanhaak. Zijn grote liefdes waren vrouwenvoetbal en vv Berkum, een perfecte combinatie voor een prachtig toernooi.

Lees meer...

Sporting'70 senioren toernooi 7x7

Sporting'70 organiseert op 10 juni een 7 tegen 7 toernooi voor vrouwen (senioren) te Utrecht. Dit is een nationaal toernooi en speciaal voor teams uit de B-Categorie. Dus schroom niet om je met jouw team aan te melden. Ook mannen kunnen zich aanmelden met hun team. Graag voor 10 mei!

Lees meer...

Meisjestoernooi op 2 mei

Net als voorgaande jaren organiseert de Meidenvoetbalschool Twente ook dit jaar weer twee voetbaltoernooien in de meivakantie. Op dinsdag 2 mei kunnen MO11 en MO13 (7-tallen) deelnemen aan een toernooi op de velden van v.v. Rigtersbleek in Enschede.

Lees meer...

3-daagse International Tournament (IT)

Dit jaar organiseert G.S.V.V. The Knickerbockers (Groningen) weer het fantastische 3-daagse International Tournament (IT). De 29ste editie van het IT vindt dit jaar plaats op 26, 27 en 28 mei.

Voetbal, feest en heel veel plezier zullen centraal staan tijdens dit weekend. Naast dat er gevoetbald wordt, zijn er meerdere activiteiten rondom het veld en wordt er 's avonds een feestje gebouwd, waar verschillende bands zullen spelen en DJ's de laatste hitjes draaien!

Lees meer...

Het Gooische Meisjes Toernooi op 10 en 11 juni

Op zaterdag 10 juni en zondag 11 juni 2017 organiseert BFC voor de zevende keer het Gooische Meisjes Toernooi. Dit evenement is voor meidenvoetbalteams in alle leeftijdscategorieën.
Net als voorgaande jaren zal het toernooi worden aangekleed met allerhande activiteiten, kraampjes en andere verrassingen en belooft het weer een goed georganiseerd, sportief en gezellig toernooi te worden.
Er zijn nog een paar plaatsen vrij en we nodigen jullie hartelijk uit om deel te nemen aan dit geweldige meidentoernooi!

Lees meer...

Spanhaak Toernooi voor Meisjesteams

Naast het Spanhaak Toernooi voor Vrouwen organiseert de vrouwenafdeling van v.v. Berkum ook een Meisjestoernooi en wel te weten op zaterdag 10 juni 2017. Dit toernooi is een 7 x 7 meisjestoernooi op het sportpark de Vegtlust. Let op dit toernooi is GRATIS.
Het toernooi zal starten in de ochtend en aan het einde van de middag zullen de finales plaatsvinden. Het toernooi is voor de teams MO-11, MO-13, MO-15 en MO-17 uit alle klassen.

Lees meer...

Het 2e EDO High Heels Tournament

UCS EDO organiseert op zaterdag 3 juni het 2e EDO High Heels Tournament.
Dit toernooi een is een damestoernooi 11 versus 11 en gericht op clubs uit de 5e klasse en 4e klasse (vanaf middenmoot).
Het toernooi start om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Dus heb jij met jouw team interesse, meld je aan!

Lees meer...