A+ R A-

Ronde 9 ook in Top en Hoofdklassen

Nog maar 1 koploper in de Topklasse, nog steeds 2 teams zonder punten zowel in top als hoofdklasse.
De koplopers in de Hoofdklassen wonnen elk de 1e periode titel.

Wat gaat er deze week gebeuren? Zullen de koplopers nog koplopers zijn en zullen de teams zonder punten hun eerste punt halen? Lees de voorbeschouwing.

 

Laatst bijgewerkt op woensdag 22 november 2017 15:45
Lees meer...

Vrijdag Eredivisie Zaal ronde 9

Een nieuwe koploper na vorige week vrijdag, want KTP Nieuw Roden speelde thuis gelijk tegen Drs. Vijfje. En FC Gelre kwam als overwinnaar uit de bus na een spectaculaire wedstrijd tegen Avanti, 6-7.
Dus een nieuwe koploper die deze vrijdag thuis zvv Hovocubo ontvangt.
Lees de voorbeschouwing over speelronde 9.

Laatst bijgewerkt op woensdag 22 november 2017 14:46
Lees meer...

Zondag ronde 9 in Eredivisie Veld

Eindstand PSV - AJAX 1-2 .....   

Eindstanden vrijdagavond: scHeerenveen - Excelsior/Barendrecht 2-0..., Achilles - PEC Zwolle 1-1... en VV Alkmaar - ADO Den Haag 4-3... 

Het is voorlopig de laatste ronde want er wordt 2 weken gestopt vanwege interland verplichtingen! Oranje speelt uit op de 24e november tegen Slowakije en thuis op de 28e november in De Goffert tegen Ierland. 

Lees ook de voorbeschouwing en de bijgewerkte topscorerslijst.  

Laatst bijgewerkt op maandag 20 november 2017 11:38
Lees meer...

Amateur seizoen begint eind vd zomer

Net als in 2017/’18 zal ook het komende seizoen van het amateurvoetbal later beginnen. Dit seizoen werd er voor het eerst besloten om pas na de zomer te beginnen met voetballen. Vanwege de vele positieve reacties vanuit het amateurvoetbal is hier ook voor seizoen 2018/’19 toe besloten.

De Tweede en Derde divisie van het amateurvoetbal beginnen komend seizoen in het weekeinde van 25 en 26 augustus. De Hoofdklasse mannen begint een weekend later op 1 en 2 september.

Laatst bijgewerkt op maandag 20 november 2017 14:05
Lees meer...

Uitslagen ronde 8 in Top en Hoofdklassen

In de HKB heeft Woezik koploper sc t Zand verslagen met maar liefst 3-0, het zijn de eerste verliespunten van t Zand, wat nog wel op de eerste plaats blijft staan, maar het is weer spannend in de top. Uiteraard is de 1e periodetitel voor t Zand. Ook de strijd om uit de gevarenzone te geraken is in deze klasse hevig. Nuenen blijft op de gehate nul staan.  

Eerste verliespunten voor DTS Ede, Barendrecht nog steeds geen punt en Saestum alleen aan kop in de Topklasse.  

In Driezum werd het veld afgekeurd, VIOD-Heerenveen TT ging dus niet door, maar ondanks dat blijft het talententeam van Heerenveen bovenaan staan en VIOD, nu met 2 duels nog in te halen, blijft op de 3e plaats. Klimmers in de HKA zijn Reiger Boys, RVVH, Stedoco en Heerenveense Boys, dalers zijn Ter Leede 2, IJzendijke, Klarenbeek en FC Rijnvogels. 

Laatst bijgewerkt op zondag 19 november 2017 17:56
Lees meer...