A+ R A-

Uitslagen Top en Hoofdklasse weekend 25-26 maart

De website doet het weer, vandaar dat we eventjes alle uitslagen van dit weekend hebben genoteerd. Ook de vorige weekenden zitten al in ons systeem. Vandaag volgen de uitslagen van de zondag Hoofdklasse.

We hebben ook de periode winnaars van ronde 2 genoteerd, zie tabblad periode winnaars.

Laatst bijgewerkt op zondag 26 maart 2017 06:52
Lees meer...

Uitslagen Eredivisie Zaal ronde 20

 Nog 2 speelrondes te gaan en de top 4 is bijna bekend wie de play offs in zullen gaan.

 

Laatst bijgewerkt op zondag 26 maart 2017 05:39
Lees meer...

Oefenprogramma Oranje A-team

Oranje oefent tegen IJsland en Japan....  
Het Nederlands elftal heeft in het kader van de voorbereiding op WEURO2017 twee oefentegenstanders vastgelegd: IJsland en Japan. IJsland, dat tijdens het EK is ingedeeld in poule C samen met Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland, komt dinsdag 11 april naar Nederland. WK-finalist Japan is vrijdag 9 juni Oranjes tegenstander. De EK-stadions in Doetinchem en Breda zijn het decor van de oefenduels.  

In een eerder stadium werd op vrijdag 7 april een vriendschappelijk treffen met Frankrijk overeengekomen. Ook deze wedstrijd, exact honderd dagen voordat het EK in Nederland losbarst, wordt in een EK-stadion gespeeld: De Galgenwaard in Utrecht.  

De OranjeLeeuwinnen spelen op 13 juni een oefenwedstrijd tegen een nog onbekende tegenstander. Het EK vindt van 16 juli tot en met 6 augustus plaats in Nederland.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 17 februari 2017 05:33
Lees meer...

Uitslagen speelronde 20 Eredivisie Veld

Vrijdagavond werden drie duels afgewerkt in de Eredivisie Veld ronde 20. Ajax verloor hun eerste duel van dit seizoen, uit bij PSV (1-0). PEC Zwolle won hun 2e duel van dit seizoen, thuis tegen SC Telstar. Helaas zagen zij hun direct concurrent Achilles'29 de vrouwen van Heerenveen van de mat spelen met 5-0. Op zaterdag was er 1 duel, namelijk ADO Den Haag thuis tegen FC Twente. De Hagenezen verloren hun 2e duel op rij thuis.

Laatst bijgewerkt op zondag 26 maart 2017 05:24
Lees meer...

De Trainerscarroussel

RVVH vrouwen en Nasser Abdalla  gaan volgend seizoen door met elkaar

Na goed overleg tussen RVVH en de trainer van vrouwen 1 Nasser Abdalla is besloten om zijn contract met 1 jaar te verlengen. Ook trainer Patrick van der Veen, de trainer van vrouwen 2, zal volgend jaar weer voor de groep staan.

RVVH is blij dat de continuïteit is gewaarborgd  door het aanblijven van beide trainers en wenst de beide heren veel plezier en succes toe in het nog lopende EN komende seizoen!

De Trainerscarroussel is geupdate. Heeft U nog een nieuwtje omtrent een trainer, laat het ons weten! 

Laatst bijgewerkt op vrijdag 17 februari 2017 05:33
Lees meer...