A+ R A-

ADO Vrouwen neemt afscheid van Vreugdenhil, Van Leeuwen, Heemskerk en Vrieling

Jennifer Vreugdenhil, Jessie van Leeuwen, Hélène Heemskerk en Michelle Vrieling zullen volgend seizoen niet meer uitkomen voor de club uit de Hofstad. Alle vier de speelsters hebben besloten om zich te focussen op hun maatschappelijke carrière.

Jennifer Vreugdenhil gaat de sollicitatie procedure bij Defensie aan.
Jessie van Leeuwen bezig aan haar 5e seizoen, gaat zich richten op haar werkzaamheden bij ID College.

Laatst bijgewerkt op dinsdag 25 april 2017 05:17
Lees meer...

Kaartverkoop Nederland - Oostenrijk op 13 juni

EK-host Deventer decor voor oefenwedstrijd Oranje tegen Oostenrijk
Het Nederlands vrouwenelftal speelt op dinsdag 13 juni een wedstrijd tegen EK-debutant Oostenrijk. Aanvangstijd van het duel ter voorbereiding op WEURO2017 in stadion De Adelaarshorst in Deventer is 20.45 uur.
Eerder werd bekend dat het team van bondscoach Wiegman vier dagen eerder, op vrijdag 9 juni, in Breda oefent tegen WK-finalist Japan. De aftrap in het Rat Verlegh Stadion is om 18.30 uur

Laatst bijgewerkt op dinsdag 25 april 2017 04:29
Lees meer...

FC Gelre pakt de vierde plek in de Eredivisie vrouwen zaal

De slag om de 4e plaats is gewonnen door FC Gelre, het won vanavond met 8-3 van PFC, heeft nu 36 punten en is met nog 1 wedstrijd te gaan niet meer in te halen door Drs. Vijfje met 32 punten. Drs. Vijfje won overigens ook en wel met 3-2 van Zuidoost United.
vv Pernis/ Barcelona Soccer Schools blijft op de 1e plaats staan, het won met 1-7 van Hovocubo.
Drachtster Boys kwam via een 3-7 winst op Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau op de 2e plaats met een beter doelsaldo dan KTP Nieuw Roden.
Tot slot won Avanti/Keuning Advocaten met 4-1 van Team Alkmaar/Sportstars.

Lees de Voorbeschouwing verder, tabblad Voorbeschouwing 

Laatst bijgewerkt op maandag 24 april 2017 01:52
Lees meer...

Spanning blijft boven en onderin HK zondag

Op zondag werd speelronde 24 afgewerkt in de HKB. In de Zondag klasse blijft het wel heeeeel Spannend. Alle wedstrijden moesten wel door een team in nood (rode of gele zone) gewonnen worden, maar dat gebeurde niet. Ook strijden er nog 2 teams om het kampioenschap, Fortuna Wormerveer is definitief afgehaakt! Spanning alom in deze klasse. Wedstrijd Zand-VB wordt dinsdagavond 25-04 ingehaald en het duel tussen Maarssen en Someren a.s. woensdagavond.
Lees de nabeschouwing.

Op zaterdag werden in de HKA 2 inhaalduels gespeeld. Uit ronde 12 SSS - Oranje Nassau 2-1 en uit ronde 15 VIOD - vv Heerenveen 1-1

Laatst bijgewerkt op maandag 24 april 2017 01:59
Lees meer...

Uitslagen Play offs Eredivisie Veld

In de enige wedstrijd op zaterdag werd meer gescoord dan in de 3 wedstrijden op vrijdagavond. Eindstand sc Telstar vs sc Heerenveen 4-3. Een penalty voor Telstar werd door de Heerenveense keepster gestopt en Telstar gaf 1 goal cadeau aan Heerenveen. De topscorerslijst is bijgewerkt.

In de eerste Play-Off wedstrijden op vrijdag kwam het scoren maar moeizaam op gang, in 3 wedstrijden werd er maar 6x gescoord en allemaal na rust. In de wedstrijd PEC Zwolle tegen Achilles'29 vielen de meeste doelpunten, het werd 3-1 voor de thuisclub. PSV verloor met 0-1 van FC Twente en AJAX won in Den Haag met 0-1 van ADO. 

Lees o.a. de voorbeschouwing en kijk ook wie er gescoord hebben.

Laatst bijgewerkt op maandag 24 april 2017 01:50
Lees meer...