A+ R A-

Seizoen 2017-2018 gestart voor Top en Hoofdklassers

Vandaag is de competitie gestart voor de Topklasse en de Hoofdklasse Zaterdag. In de Topklasse gaat DTS Ede aan de leiding nadat het nieuwkomer SSS Klaaswaal met 8-0 versloeg. In de Hoofdklasse Zaterdag staat nieuwkomer Reiger Boys op de 1e plaats.

U kunt zelf een Statistische voorbeschouwing maken door simpelweg op het min tekentje te klikken waar straks de uitslag komt te staan!

Laatst bijgewerkt op zaterdag 23 september 2017 21:01
Lees meer...

Uitslagen ronde 2 Eredivisie Zaal

In speelronde 2 was de wedstrijd van de week KTP Nieuw Roden - vv Pernis. De twee play-off kandidaten van afgelopen seizoen speelden tegen elkaar, KTP won dit duel met 2-0. De Derby van het oosten tussen Exstudiantes Zwolle en FC Gelre was een mooi affiche, FC Gelre nam door een 0-2 winst de 3 punten mee naar Wehl. Pro Futsal Club verloor met 0-4 van Hovocubo en Team Alkmaar / Sportstars verloor met 3-5 van Avanti / Keuining / Advocaten. Os Lusitanos won nipt met 1-0 van Drs. Vijfje en Drachtster Boys won met 5-2 van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau.

Meer weten over de Eredivisie Zaal v.a. 2011? Klik op tab -- Geschiedenis Eredivisie Zaal --

Laatst bijgewerkt op vrijdag 22 september 2017 22:56
Lees meer...

Eredivisie Gids 2017-2018

Vrouwenvoetbalnederland heeft zoveel mogelijk info vergaard omtrent het nieuwe seizoen. Zaterdag 2 september is de officiele aftrap, dan worden om 12:00 uur alle teams met speelsters van Achilles '29, ADO Den Haag, Ajax, vv Alkmaar, Excelsior Barendrecht, sc Heerenveen, PEC Zwolle, PSV en FC Twente voorgesteld aan het publiek in het Olympisch Stadion. Meer informatie zie verderop in deze gids.

Maar welke teams hebben zich versterkt en met wie en wat deden zij in de oefenperiode? We hebben alle selecties, sommigen met rugnummers en posities en ook al enkele teamfoto's!

Laatst bijgewerkt op vrijdag 22 september 2017 00:23
Lees meer...

Uitslagen Ronde 3 Eredivisie Veld

Na een half uur spelen hadden alle keepers nog steeds de nul. In de 33e minuut viel de openingstreffer via een eigen doelpunt van PSV. FC Twente scoorde tegen Excelsior/Barendrecht in de 39e minuut de 0-1. In de eerste helft in totaal maar 2 doelpunten. In de 2e helft bracht Heerenveen tegen Achilles,29 de eindstand op 3-0 . FC Twente scoorde 4x in de slotfase eindstand 0-6, Ellen Jansen scoorde een hattrick. vv Alkmaar scoorde ook maar het doelpunt telde niet ivm vermeend buitenspel. PSV maakte wel de gelijkmaker eindstand 1-1 en allebei gescoord door PSV. Ook gelijk bleef het in Amsterdam, maar daar werd door Ajax en ADO niet gescoord, geen doelpunten dus 0-0 eindstand.  

Lees ook de uitslagen, voor & nabeschouwing, stand en de topscorerslijst ! 

Laatst bijgewerkt op vrijdag 22 september 2017 20:59
Lees meer...

Uitslagen Eredivisie Zaal

Vrijdag 15 sep. is de competitie gestart van de Eredivisie Zaal. Afgelopen week was de warming up, de teams konden zich opwarmen met de Super Cup en de wedstrijden voor de beker. Winnaars vanavond zijn: Hovocubo, Avanti/Keuning/Advocaten, Pernis, KTP Exstudiantes Zwolle en Drachtster Boys.

Nieuw dit seizoen is dat de Eredivisie Zaal hun eigen website heeft en er is een nieuw logo ontwikkeld (zie rechts). Ondanks deze site blijven wij U voorzien van uitslagen en stand maar ook wedstrijdinfo. Vandaag een vooruitblik op de komende wedstrijden en een terugblik op de Geschiedenis van het zaalvoetbal en de winnaars! De redactie wenst alle teams veel succes!

Laatst bijgewerkt op vrijdag 22 september 2017 00:23
Lees meer...