A+ R A-

Nacompetitie: Promotie en Degradatie

Op zondag 28 mei speelden vier Eerste Klasse teams hun voorlaatste wedstrijd voor promotie naar de Hoofdklasse. Trekvogels won vandaag met 3-1 van SDO. Amstenrade verloor thuis met 0-2 van FC Gelre, maar op 2e Pinksterdag zijn de returns en dan weten we welke teams gaan promoveren naar de HKB.

In de heenwedstrijd heeft SSS met de 3-0 winst op RVVH zich een uitstekend uitgangspunt verworven voor promotie naar de Topklasse, voor RVVH dreigt er degradatie uit de Topklasse. Ook Jong PEC Zwolle staat er m.b.t. promotie naar de Topklasse, met haar 4-1 winst op Eldenia goed voor, Eldenia echter zal er alles aan moeten doen om niet te degraderen uit de Topklasse. Ter Leede 2 won met 0-4 van FC Rijnvogels en ziet het behoudt in de HKA aan de horizon, het zal moeilijk worden voor Rijnvogels om te promoveren naar de HKA. In de wedstrijd Reiger Boys vs Odysseus'91 werd niet gescoord, daar zijn voor beide teams alle mogelijkheden tot promotie naar de HKA nog voor het grijpen. 

Klik op de tabbladen voor het nieuws van de vandaag gespeelde wedstrijden en de diverse speelschema's.

Laatst bijgewerkt op zondag 28 mei 2017 17:07
Lees meer...

vv Pernis BSS goede start naar kampioenschap

Uit twee sidderende halve finales kwamen Drachtster Boys en vv Pernis/Barcelona Soccer Schools als winnaar in de finale. Vanavond vrijdag 26 mei, begon in Drachten de strijd om de titel “Kampioen van Nederland “ in het vrouwenzaalvoetbal. Deze strijd werd met 1-5 gewonnen door vv Pernis BSS. 

Lees verder de Voorbeschouwing en programma/uitslagen tabblad Play offs strijd

Laatst bijgewerkt op zaterdag 27 mei 2017 23:59
Lees meer...

De Trainerscarrousel

Voor het seizoen 2017-2018 heeft het bestuur van ADO Den Haag Vrouwen een nieuw trainersduo aangesteld voor de selectie van Jong ADO Den Haag Vrouwen. Monique Rikaart en Peter Boshuizen zijn samen eindverantwoordelijk voor het beloftenelftal en volgen Hans van Heteren op die afgelopen seizoen verantwoordelijk was.

Heeft U nog een nieuwtje omtrent een trainer, laat het ons weten, zodat de Trainerscarrousel up-to-date blijft!

Laatst bijgewerkt op zaterdag 27 mei 2017 04:37
Lees meer...

Rob Reijenga benoemd tot Lid van Verdienste KNVB

Na tien jaar actief te zijn geweest voor ADO Den Haag Vrouwen, waarvan de laatste vijf jaar als secretaris, is Rob Reijenga op 26 mei jl. gestopt als bestuurslid. Tevens werd hij op deze avond benoemd als Lid van Verdienste van de KNVB. Hij zal toetreden tot de Raad van Commissarissen van de recent opgerichte Coöperatie Eredivisie Vrouwen voetbal (CEV). Rob Reijenga is in de aanloop tot en in de ontwikkeling van professioneel vrouwenvoetbal bij ADO Den Haag van onschatbare waarde geweest om het op het niveau te brengen waar het nu is.

Laatst bijgewerkt op zaterdag 27 mei 2017 04:42
Lees meer...

KATJA SNOEIJS Topscorer Eredivisie Veld 2016-2017

Katja Snoeijs van sc Telstar is met 21 doelpunten topscorer geworden van de Eredivisie seizoen 2016/2017, PROFICIAT!!!!!!!. 

Bij ADO Den Haag werd het eerste doelpunt gescoord en wel door FC Twente einduitslag 1-2 voor FC Twente. In Eindhoven zette Ajax voor rust al de eindstand van 0-2 op het bord. In Heerenveen werd er 7x gescoord, 2x voor Heerenveen en 5x voor Telstar, hattrick voor Babiche Roof en Katja Snoeijs werd de absolute TOPSCORER, leuke terugreis voor Telstar dus. Achilles leek te gaan verliezen maar was in de absolute slotfase uitstekend op schot, het won in de laatste minuut met 2-1 van PEC Zwolle. 

Eindstanden, topscorerslijst compleet!

Laatst bijgewerkt op zaterdag 27 mei 2017 04:32
Lees meer...