A+ R A-

VV Maarssen speelt geen hoofdklasse meer

Onze reporter Andrew Jacobs was gisteren op sportpark Daalseweide waar vv Maarssen het 1-0 verlies van vorige week in Wehl tegen FC Gelre goed diende te maken dus taak was om sowieso 2x te scoren om de finale te bereiken.

vv Maarssen had in de beginfase op voorsprong kunnen komen maar Duende van Burik kreeg de bal tot 2x toe niet in het doel. Daarna was het weer Duende die probeerde met een schot maar FC Gelre keepster Manon de Waard wist deze bal tot hoekschop te verwerken die echter niets opleverde, op dat moment was er maar 1 ploeg die de kansen kreeg en dat was de thuisclub.

Lees meer...

Heerenveense Boys promoveert naar de Hoofdklasse A

Onze reporter Andrew Jacobs was zaterdag aanwezig in het hoge noorden bij de leuke en zeer gastvrije vereniging Heerenveense Boys. Waar Heerenveense Boys vrouwen 1 aan een enkel punt genoeg had om kampioen te worden van de eerste klasse B en dus te promoveren naar de hoofdklasse A.

Waarbij vorige week bij SC Stiens de eerste nederlaag van het seizoen werd geleden en dus toen geen kampioenschap werd binnen gehaald was het deze keer wel raak want tegenstandster Vitesse'63 uit Koekange werd met 4-1 aan de kant geschoven, het had in deze wedstrijd ook nog meer moeten zijn dan de 4-1 die op het bord stond.

Lees meer...

Hoofdrol voor Oranje Leeuwin en top PSV - er Angela Christ

PSV neemt het in de halve finale op de Herdgang op tegen SC Heerenveen, een team dat het in het verleden de Eindhovenaren meermaals moeilijk maakte. Bij PSV zijn de langdurig geblesseerden Michelle Hendriks en Corine Peels nog steeds afwezig, het team uit Friesland is voltallig. De omstandigheden om een voetbalwedstrijd te spelen zijn perfect.
PSV in het vertrouwde rood wit gestreepte shirt, SC Heerenveen in het prachtige blauw wit tenue met de hartjes. Het thuisteam neemt de aftrap.

Lees meer...

Drie keer is scheepsrecht voor zaalvrouwen van Drachtster Boys

De finale in de strijd om de landelijke beker was een wedstrijd waar Drachtster Boys en KTP Nieuw Roden lang naar uit hebben kunnen kijken. Op vrijdag 14 april was het dan eindelijk zo ver. Beide ploegen hadden veel aanhang meegebracht waardoor de sporthal in Amsterdam goed gevuld was; een geweldige ambiance voor deze bekerfinale. Voor KTP Nieuw Roden was dit de eerste keer dat de ploeg de eindstrijd haalde. Voor Drachtster Boys was dit de derde keer dat de finale werd behaald. Beide voorgaande edities werden echter verloren van respectievelijk vv Pernis (2014) en Os Lusitanos (2016). Drachtster Boys was vastberaden dit keer aan het langste eind te trekken.

Lees meer...

ADO Den Haag wint KNVB Beker Veld

ADO DEN HAAG is WINNAAR geworden van de KNVB Beker seizoen 2015/2016. ADO Den Haag begon stormachtig maar van lieverlee kreeg  AJAX meer vat op de wedstrijd. Vlak voor rust om precies te zijn in de 43e minuut kwam ADO via Lineth Beerensteyn op een 1-0 voorsprong en gaf deze niet meer uit handen. Het bleef tot het allerlaatste fluitsignaal 1-0 en Lineth Beerensteyn is daarom matchwinner geworden. Onze felicitatie gaat uit naar speelsters en staf van ADO Den Haag. ....zie ook foto's met dank aan onze fotografen Henk en Roel, twitterverslag, losse tweets, youtube en diverse verslagen .... klik op lees meer

Lees meer...