A+ R A-

Oranje O15 wint met 2-0 van Belgie

Update verslag toegevoegd!
KNVB-coach Marleen Wissink heeft achttien speelsters geselecteerd voor het Nederlands elftal voor speelsters onder 15 jaar. De jeugdploeg speelde vandaag, zondag 29 mei in Schalkhaar een oefeninterland tegen België en won deze met 2-0, doelpuntenmakers waren Romee Leuchter en Kirsten van de Weteringh.. 

In maart speelde Onder 15 twee oefeninterlands tegen Tsjechië. Beide wedstrijden eindigden zoals ze begonnen: 0-0. Eind april hield Onder 15 knap stand tegen Duitsland: 3-3.

Lees meer...

Oranje O15 gelijk tegen Duitsland

Oranje Onder 15 nam het vanmiddag op tegen hun leeftijdsgenoten van Duitsland. Een spannend duel waarin Nederland na een 1-3 achterstand terug wist te komen naar een 3-3 gelijkspel. Doelpunten kwamen van de voet van Romee Leuchter en Anna Knol, zij scoorde 2x.

 

Bondscoach Wissink begon met de volgende basis elf: Lois Nienhuis, Julia Kagie, Moïsa van Koot, Lotte Jansen, Jasmijn Dijsselhof, Lotte van Veldhoven, Romée Leuchter,  Jill Baijings, Anna Knol, Kirsten van de Westeringh en Marushka van Olst.

Lees meer...

Oranje Onder 15 gelijk tegen Tsjechie

In het eerste oefenduel tegen Tsjechie werd er niet gescoord, derhalve eindigde deze wedstrijd in 0-0.
Coach Marleen Wissink begon met de volgende opstelling: Lois Nienhuis, Julia Kagie, Moïsa van Koot, Lotte Jansen, Jasmijn Dijsselhof, Lotte van Veldhoven, Maruschka van Olst, Jill Bayings, Anna Knol, Kirsten van de Westeringh en Romée Leugter. 

 

A.s. woensdag 30 maart start de wedstrijd om 11.00 uur.

Lees meer...

Oranje O15 weer gelijk tegen Tsjechie

Vandaag de 2e oefeninterland in en tegen Tsjechie. Jongstleden maandag werd het een gelijkspel (0-0), en ook ditmaal werd er door beide landen niet gescoord.


Coach Marleen Wissink begon met een gewijzigde opstelling tov het eerste duel:Anouk van der Klooster, Julia Kagie, Gwijneth Hendriks, Lieske Carleer, Jasmijn Dijsselhof, Sarah Jongbloed, Maruska van Olst, Narjiss Ahamad, Nikita Tromp, Jonna van der Velde en Anna Knoll

Lees meer...

Onder 15 wint van Engeland

De 2-luik tegen en in Engeland verliep voor de Oranje welpen vrijdag perfect. Het 2e duel werd winnend afgesloten. Het 1e duel werd nog geljikgespeeld. Voor het verslag hiervan klik hier.
Vrijdag werd er driemaal gescoord door Oranje, doelputen van Joelle Smits 2x en Romee Leuchter. Ruststand was dan ook 0-3 in het voordeel van Nederland.

Lees meer...