A+ R A-

Dit weekend 2e ronde KNVB Beker Veld

Zaterdag werd er een groot gedeelte van de 2e ronde van de KNVB Beker Veld afgewerkt. Morgen staan er nog 2 wedstrijden op het programma. Vandaag gingen er 2 wedstrijden niet door omdat zowel de zondag club Rigtersbleek als vv Venray op zaterdag niet voldoende speelsters hadden om aan de wedstrijd te beginnen. De wedstrijd tussen Wartburgia 2 en Saestum werd afgelast. Buitenveldert en vv Heerenveen maakten er een spannende wedstrijd van, in de reguliere speeltijd kwam er geen winnaar en moesten penalty's de beslissing brengen. Deze werd met 5-4 door Buitenveldert gewonnen. Ook de wedstrijd tussen Woezik en FC Eindhoven werd niet in de reguliere speeltijd beslist, hier won Woezik met penalty's. Alle uitslagen van vandaag kunt u vinden onder het "tabblad 2e ronde".

Klik op [tab 1eronde ] voor de laatste uitslagen en [ 2eronde ] voor het programma.

Laatst bijgewerkt op zaterdag 16 december 2017 20:39
Lees meer...

Inhaal Top en Hoofdklassen

De Top en Hoofdklassers spelen zaterdag en zondag de 2e ronde van de KNVB beker en er worden drie inhaal wedstrjiden gespeeld in elke klasse eentje.  

Zo speelde SSS thuis 1-1 gelijk tegen Jong ADO Den Haag (top), RVVH ontving VIOD (HK Zat) en verloor in eigen huis met 1-2 en op zondag Bavel tegen FC Gelre. Zie voor de KNVB Beker Veld, het andere artikel op deze website. 

Laatst bijgewerkt op zaterdag 16 december 2017 20:01
Lees meer...

Uitslagen vrijdag Ronde 12 Eredivisie Veld

Er stonden vanavond 3 duels in de Eredivisie Veld op het programma. Koploper Ajax ging op bezoek in de Residentie, runner-up FC Twente ontving thuis de rode lantaarndrager Excelsior/Barendrecht en PSV, nummer 3 terug in de top, zou uitspelen bij VV Alkmaar maarrrr.....

AFGELAST: Door de plotseling opgekomen zware mist, gingen de teams van vv Alkmaar en PSV reeds na 5 minuten spelen voor een half uur naar binnen, na 30 minuten werd de wedstrijd definitief afgelast en zal later ingehaald moeten worden. . . 

Gescoord hebben: ADO Den Haag 2x, Ajax 2x, Excelsior/Barendrecht 1x en FC Twente 5x.  . . .

Op zondag staat het duel Achilles'29 - SC Heerenveen op het programma. Deze week zijn de vrouwen van PEC Zwolle vrij. 

Lees de voor- en nabeschouwing en de actuele topscorerslijst.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 15 december 2017 22:06
Lees meer...

Uitslagen Eredivisie Zaal ronde 11 vrijdag

KTP Nieuw Roden gewonnen, forse winst FC Gelre en Pernis speelde gelijk, zie nabeschouwing...  

Vanavond vijf duels in ronde 11 omdat 1 duel al vooruit was gespeeld, Drachtster Boys - Hovocubo. De koploper KTP Nieuw-Roden raakte dus vorige week hun ongeslagen status kwijt in Heerhugowaard. Nu voelen ze de hete adem in hun nek van Pernis en FC Gelre.
Laatstgenoemde kon afgelopen vrijdag niet spelen doordat ze vast kwamen te zitten in het verkeer vanwege barre weersomstandigheden. Het duel tegen Drs. Vijfje werd daarom afgelast. 
FC Gelre ontving Reiger Boys die dus vorige week thuis van de koploper won! Pernis op bezoek bij de rode lantaarndraagster PFC. KTP Nieuw Roden ontvangt thuis Team Alkmaar/Sportstars. Exstudiantes thuis tegen Drs. Vijfje en OS Lusitanos tegen Avanti/Keuning.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 15 december 2017 22:30
Lees meer...

Oranje Leeuwinnen en KNVB akkoord over financiële vergoedingen

De KNVB en de Oranje Leeuwinnen zijn er uit. Er is overeenstemming bereikt over de financiële vergoedingen voor de Oranje Leeuwinnen. 
De nieuwe overeenkomst, die doorloopt tot en met het WK van 2019, doet recht aan de indrukwekkende prestaties en populariteit van de Oranje Leeuwinnen. Het betreft een verveelvoudiging van de tot op heden geldende beloningen. Hiermee krijgen de speelsters de extra ruimte om zich nog meer op hun sport te kunnen focussen.

Laatst bijgewerkt op woensdag 13 december 2017 03:32
Lees meer...