A+ R A-

Martens , Miedema en Wiegman bij Tien Beste van de Wereld

Een panel van experts over vrouwenvoetbal hebben een lijst gemaakt van de tien beste speelsters ter wereld. En voor het eerst staan er 2 Nederlandse speelsters in deze lijst van tien, te weten, Lieke Martens en Vivianne Miedema.
Ook bondscoach Sarina Wiegman is genomineerd en wel te weten voor de titel Beste Vrouwelijke Coach van de Wereld.

Meer weten over de stem procedure en welke speelsters er zijn genomineerd, klik op lees meer >>>

Laatst bijgewerkt op vrijdag 18 augustus 2017 03:54
Lees meer...

De Trainerscarrousel 2017-2018

ROELAND TEN BERGE AANGESTELD ALS HOOFDTRAINER VAN HET EERSTE ELFTAL
Vorige week mochten onze vrouwen na een paar weken vakantie de voetbalschoenen weer in de tas doen. Afgelopen weekend stond meteen een trainingskamp op het programma onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer van het eerste elftal: Roeland ten Berge.

Ten Berge is al vanaf 1999 dagelijks bezig met voetbal/training geven. Eerst als jeugdtrainer bij o.a. Go Ahead Eagles en daarna als hoofdtrainer van meerdere clubs in het top amateurvoetbal: DVS'33, Excelsior'31 en Berkum. Ook is Ten Berge werkzaam bij de KNVB en geeft hij trainingen aan (ex) profs voor de KNVB, UEFA B en UEFA C/B.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 18 augustus 2017 03:48
Lees meer...

Nederland oefent tegen Denemarken in aanloop WK kwalificatie

Oranje opent de voorbereiding op de aanstaande WK-kwalificatiereeks met een oefenwedstrijd in en tegen vice-Europees kampioen Denemarken. De reprise van de EK-finale, die afgelopen zondag eindigde in een 4-2 overwinning voor de OranjeLeeuwinnen, wordt vrijdag 15 september vanaf 18.00 uur in de CASA Arena Horsens gespeeld.

Laatst bijgewerkt op dinsdag 15 augustus 2017 04:30
Lees meer...

Lieke Martens bij de laatste drie van Europa

Volgende week donderdag 24 augustus weten we of Oranje Leeuwin, Lieke Martens, ook de Beste Speelster van Europa is geworden. De aanvalster van Oranje behoort tot de drie overgebleven kandidaten voor de prijs van Europees voetbalster van het jaar. De Deense Pernille Harder en Dzsenifer Marozsán uit Duitsland zijn de andere twee genomineerden.

Tijdens de loting voor de groepsfase van de Champions League op donderdag 24 augustus in Monaco wordt bekend wie zich de beste voetbalster van Europa mag noemen. Vorig jaar ging die onderscheiding naar de Noorse spits Ada Hegerberg.

Laatst bijgewerkt op woensdag 16 augustus 2017 04:15
Lees meer...

Drachten krijgt EC zaalvoetbal vrouwen

De zaalvoetbalsters van Drachtster Boys zijn volgend jaar april gastvrouw en deelnemer van het toernooi om de Europa Cup.
Drachtster Boys won afgelopen seizoen voor het eerst in de geschiedenis de KNVB-beker en de landstitel en mag nu namens Nederland uitkomen in het Europa Cup-toernooi.

Daar doen de titelhouders van Spanje, Portugal, Italië, Oekraïne en Rusland ook aan mee.

Laatst bijgewerkt op dinsdag 15 augustus 2017 04:30
Lees meer...