A+ R A-

Liona Meiden Top Toernooi op 21 mei

Het is zover, het toernooi voor meiden het Liona Meiden Top Toernooi, het LMTT staat in de steigers. Op 21 mei 2018, tweede Pinksterdag organiseren we voor de tweede keer weer een fantastisch meidentoernooi.!
 
Naast een perfect toernooi op het juiste niveau hebben we een fantastisch side event, een mooie loterij en een fair play cup.
Wij hopen op mooi weer en een goed gevuld deelnemersveld.


 

Op het schitterende sportpark Eikendonk aan de Akkerlaan in Waalwijk is het elk jaar tijdens de toernooimaanden weer een groot voetbalfeest.
WSC Waalwijk organiseert compacte toernooien die een dagdeel duren en waar de wedstrijden vlot achter elkaar gespeeld worden.


Maandag 21 mei 2018;
Liona Meiden Toptoernooi
MO9 / MO11 / MO13 / MO15
Aanvang 9.30 uur, alle categorieën.


Check de agenda's van uw teams en wij vernemen graag of wij een van uw meidenteams op de deelnemerslijst mogen bij schrijven.
 

Wil graag deelnemen aan “LMTT” van WSC
op maandag 21 mei 2018 2e Pinksterdag (MO15/MO13/MO11/MO9 (=C-D-E-F).


    Meerdere teams vanuit één club kan uiteraard altijd maar graag pér team een formulier invullen. Dit om tot een juiste indeling te komen en omdat teams vaak verschillende leiders/trainers hebben.
    Er zijn géén inschrijfkosten verschuldigd.
    Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Mocht het toernooi, voor een bepaalde leeftijdsklasse, onverhoopt “vol” zijn dan ontvangt u hiervan ook bericht met de dan mogelijke opties.
    Uw aanmelding is definitief. Mocht uw team onverhoopt toch verhinderd zijn, laat dit dan op tijd weten. Daarmee voorkomt u teleurstellingen bij andere deelnemers.
    Alle meiden-teams zijn welkom!. Uitsluitend in de leeftijdscategorieën MO15/MO13/MO11/MO9


Inzenden per mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vemeld uw
Team
Niveau
Contactpersoon.

We hopen uw teams (wederom) te mogen verwelkomen in 2018!


Met vriendelijke groet,
Stijn Sleeuwenhoek, toernooisecretaris
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.