A+ R A-

Voormalig voetbalster Rianne Schorel lanceert boek in Nederland

Rianne Schorel, een voormalig professioneel voetbalster uit Nederland, is klaar om haar boek Leven met mijn hersenschudding op 19 januari 2018 te lanceren in het KNVB-voetbal medisch centrum aan de Woudenbergseweg in Nederland. Riannes haar boek benadrukt haar passie voor voetbal en hoe ze vocht tegen traumatisch hersenletsel, een hersenschudding en een whiplash.

Het evenement begint om 19.00 uur en kunnen de gasten binnenlopen voor koffie terwijl op de achtergrond een boekpresentatie video wordt afgespeeld. Achtereenvolgend zal Rianne Schorel een presentatie geven. Een belangrijk hoogtepunt van de presentatie is een panel bestaande uit een team van deskundigen dat aandacht zal schenken aan hersenschuddingen en traumatisch hersenletsel.


Dr. Jeff Kutcher, een gerenommeerd  sport neuroloog uit de Verenigde Staten die een belangrijke rol heeft gespeeld in Riannes herstel, zal deel uitmaken van dit panel. Hij zegt: “We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat hoofdletsels geen belemmering vormen om te kunnen sporten. Ik werk hard om ervoor te zorgen dat mensen die lijden aan hoofdletsel herstellen, zodat ze de sport waar ze zo van houden weer kunnen uitoefenen..”
Gasten kunnen tijdens dit evenement met Rianne Schorel in gesprek gaan en een kijkje nemen in haar leven. Exemplaren van het boek kunnen aan het einde van het evenement gekocht en door Rianne gesigneerd worden.
Rianne Schorel zegt: “Ik heb aan de ontvangende kant van een hersenschudding gestaan en ik had nooit gedacht dat ik in staat zou zijn een boek te schrijven en mijn ervaringen met de wereld te delen. Ik zou willen dat mijn boek zorgt voor meer bewustzijn over hersenschuddingen, zodat andere voetballers niet hoeven te doorstaan wat ik heb moeten doorstaan.”

Wil jij hier naar toe, meld je dan via email aan!
Dit evenement is voor de pers toegankelijk, evenals voor sporters en het grote publiek. Mensen die het evenement willen bijwonen kunnen een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of zich aanmelden via de website.   Voor contact kunt u opnemen met Nanja Schorel 06-10054578