A+ R A-

Angela Christ stopt als international

Angela Christ heeft besloten haar interlandcarrière te beëindigen. Op haar Instagram account maakte de keeper bekend 'op het hoogtepunt van haar interlandcarrière te stoppen'.

Christ debuteerde in 2009 in Oranje, tijdens de met 3-2 gewonnen oefeninterland tegen Zuid-Afrika. Ze maakte onderdeel uit van de Oranje-selectie bij de EK's van 2009, 2013 en 2017 én bij het WK van 2015, zonder tot speelminuten te komen. Afgelopen vrijdag keepte ze haar laatste interland, tijdens de 0-5 gewonnen WK-kwalificatiewedstrijd tegen Slowakije. Christ kwam tot 17 interlands in Oranje.

Lieve supporters, sinds 2005 ben ik actief geweest voor het Nederlands elftal. En heb besloten om op het hoogtepunt van mijn interland carrière te stoppen. 2017 was voor mij een prachtig, succesvol jaar! Het EK mogen winnen, geridderd worden, en natuurlijk mogen genieten van al jullie support! Ik wil al mijn coaches,teamgenoten,vrienden,familie en supporters bedanken! Deze herinneringen zijn onbetaalbaar! Mijn carrière bij PSV blijf ik voortzetten. BEDANKT lieve mensen. Liefs, Angela #samensterk #oranjeleeuwinnen #trots

https://www.instagram.com/p/BcFyTURA1KP/

Foto Kin Wah Yim - Angela Christ staat aan de rechterkant