A+ R A-

PUEFA Ladies Day toernooi op 10 mei 2018

Al meer dan 40 jaar sluit FC Purmerend het voetbalseizoen af met het PUEFA Ladies Day toernooi. Traditioneel vindt Ladies Day plaats op Hemelvaartsdag, dus dit keer op 10 mei 2018! Honderden meiden strijden dan met elkaar om de prijzen, maar nog veel belangrijker is het meedoen op deze dag.

Wij kijken uit naar een competitieve, sportieve en gezellige dag, waarbij wij streven naar een evenwichtige indeling van teams. Derhalve vermelden wij hieronder het niveau van onze meiden teams:

 


MO19 -1 –>  hoofdklasse – 1e klasse            MO13 -1 –>  hoofdklasse (of jongenscomp)
MO17 -1 –>  hoofdklasse – 1e klasse            MO13 -2 –>  2e klasse
MO17 -2 –>  2e klasse                    MO11 -1 –> hoofdklasse (of jongenscomp)
MO15 -1 –>  hoofdklasse – 1e klasse            MO11 -2 –>  1e klasse
MO15 -2 –>  2e klasse                    MO11 -3 –>  2e klasse


De voorbereidingen verlopen voorspoedig, enkele verenigingen hebben zich reeds aangemeld, maar er is nog voldoende plek in elke leeftijdscategorie.
Ook zullen op deze dag, buiten de wedstrijden om, enkele voetbal gerelateerde activiteiten georganiseerd gaan worden. Kortom een leuke dag!
Langzaam maar zeker zullen wij meer informatie gaan publiceren op deze pagina en op de website van FC Purmerend (zie link hieronder). Hou deze pagina's dus in de gaten!


Meer informatie?
Wilt u meer informatie of heeft u een vraag, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bezoek de PUEFA Ladies Day pagina op de website van FC Purmerend, www.fc-purmerend.nl/209/PUEFA-ladies-day-2018/.

Aanmelden!
Kan via de het inschrijfformulier op onze website (klik hier of ga naar www.fc-purmerend.nl/1944/PUEFA-ladies-day-2018-inschrijfformulier

Adres:
FC Purmerend, Savannestraat 51 – 53, 148 WB Purmerend