A+ R A-

Het 24e Diamant BINNEN Toernooi gaat weer van start.

Het Diamanttoernooi is al jaren lang hèt zaalvoetbaltoernooi in de maand december. Zo’n 70 teams bestaande uit vrouwen en meisjes zullen weer deelnemen aan het grootste zaalvoetbaltoernooi van het Noorden. De organisatie ligt in handen van de zaalafdeling van VV Drachtster Boys en het toernooi wordt gehouden in de SNIJ Noord Hal aan de Sportlaan in Drachten.

We starten dit jaar met de voorronden op vrijdagavond 15 december voor de vrouwen B categorie/ zaterdag 16 december MO11, MO13 en MO15/ zaterdag 23 december MO 17/MO19.


Meer B categorie vrouwen op 18 en 20 december in de avonduren evenals de A categorie vrouwen op 19 en 21 december. De finale avond van de B categorie vrouwen is vrijdagavond 22 december en de finale avond van de A categorie vrouwen is op 23 december.


Opgeven kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Kijk voor meer informatie op de website van Drachtster Boys www.drachtsterboys.nl of op onze Facebook pagina @DiamanttoernooiMarum