A+ R A-

Gewoon de neuzen allemaal weer dezelfde kant op steken

Onze reporter Andrew jacobs had na vv Maarssen-FC Gelre nog een interview met de aangeslagen maar ook toegetakelde doelpuntmaakster Marjolein Verkruijsse van vv Maarssen, deze woorden omdat ze nogal slecht liep na de wedstrijd en wat blauwe plekken aan deze wedstrijd over had gehouden.

Marjolein, vorige week hebben jullie met 1-0 verloren bij FC Gelre, vandaag moest het gebeuren maar het is niet gebeurd. Hoe heb jij de wedstrijd gezien want zoals ik het zag hadden jullie al moeten scoren voordat hun de 0-1 maakten.


Marjolein Verkruijsse: "We hebben gestreden voor elkaar, hebben alles gegeven, de ballen hadden er gewoon in gemoeten maar het zat gewoon niet mee, die stomme paal zat in de weg, dit doet heel veel pijn, iedereen is in tranen, iedereen is kapot, we verdienen het om in de hoofdklasse te spelen, we horen hier te staan, we hebben gewoon dit seizoen pech gehad met blessures, durf ook te wedden als we dat niet hadden gehad dat we gewoon in de hoofdklasse hadden blijven voetballen".

Dat was inderdaad ook een beetje mijn volgende vraag, horen jullie wel thuis in de 1e klasse?

Marjolein: "Nee in de 1e klasse liepen wij over elk team heen voordat we naar de hoofdklasse gingen. We verdienen gewoon om in de hoofdklasse te staan, maar pech met blessures die hebben ons de das om gedaan, we moeten er ook wat meiden bij krijgen voor volgend seizoen".

En hoe nu verder ?

Marjolein: "Ja gewoon de neuzen allemaal weer dezelfde kant op steken en kop omhoog. Nu even balen en verdriet met zijn allen maar volgend seizoen allemaal de kop omhoog, neus dezelfde kant op, en er gewoon weer voor gaan".

Bij jullie is iedere wedstrijd video-opname voor you-tube, is dat eigenlijk wel slim want zo kan iedere tegenstander jullie ook al bestuderen?

Marjolein: "Ja klopt, maar zo kunnen we ook kijken welke fouten wij maken, wat onze verbeterpunten zijn waar we weer in kunnen groeien".

Ja je maakt dan een doelpunt, iedereen blij, wat gaat er dan door je heen, van het kan nog?

Marjolein: "Inderdaad, we pakten de bal uit het doel en legden 'm op de stip en wilden gewoon verder. We hadden in de rust afgesproken, gewoon allemaal er voor gaan, hoge druk zetten, kort op hun vrouw, er gewoon met zijn allen voor gaan en we hadden het vertrouwen, iedereen geloofde erin en dat dat niet gebeurd is is gewoon echt een grote domper".

In blessuretijd hadden jullie nog 2 dikke kansen waar de bal gewoon in het doel had moeten liggen?

Marjolein: "Klopt, 1 net naast de paal en 1 op de paal".


Hartelijk Bedankt voor het interview.