A+ R A-

Audacia openingstoernooi maand september

Het weekend van 1-2-3 september 2017 zal bij Audacia het nieuwe voetbalseizoen weer feestelijk geopend worden.
Op zaterdag 2 september vindt het traditionele “Vriendentoernooi” plaats. Vanaf 13.00 uur zullen er diverse teams samengesteld door bedrijven, bevriende verenigingen, families etc. strijden om de altijd zwaar bevochten wisselbeker in een onderling toernooi. Dit jaar willen we zowel een toernooi voor heren als voor dames organiseren. Er wordt 11 tegen 11 gespeeld. De heren- en damesteams spelen in een eigen poule. Deelname is toegestaan vanaf 16 jaar.Bij het toernooi hoort ook dit jaar de altijd sfeervolle barbecue, zodat er een goede bodem gelegd kan worden voor de feestavond. Om het feestgedruis op gang te helpen zal de muziek verzorgd worden door een DJ en diverse artiesten.  Ook zullen later op de avond de prijzen van het toernooi uitgereikt worden.

Aanmelden
Dus wacht niet langer en stel een team samen bestaande uit je eigen elftal, vrienden, collega’s of familie en mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijfgeld
Inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt € 140,00 (dit is inclusief voor 13 personen BBQ , eventuele extra personen betalen € 10,00 p.p.) Opgeven kan tot uiterlijk 30 juni 2017!

Gegevens
Vermeld bij inschrijving de volgende gegevens.
Naam team :
Contactpersoon :
Adres:
Postcode en plaats:
E- mail adres :
Telefoon :
Dames- of Herenteam:

We zien jullie graag op zaterdag 2 september 2017 als deelnemer aan het gezelligste
toernooi van Moergestel  en omstreken!

Vriendelijke groeten,

De commissie seizoensopening Audacia 2017