A+ R A-

RKVB dames toernooi op 9 juni 2018

Op zaterdag 9 juni en zondag 10 juni 2018 organiseert RKVB wederom het 2-daagse RKVB Dames Toernooi, ditmaal tijdens het 75-jarig jubileum van RKVB. Dit gezellige en zeer geslaagd damestoernooi wordt voor de 14e maal georganiseerd en zal plaatsvinden op ons Sportpark ‘t Kerkveld.

Het toernooi wordt buiten op het gras gespeeld volgens de KNVB-zaalvoetbalregels. Dit betekent dat een team bestaat uit 1 keepster, 4 speelsters en eventuele reserve-speelsters, op een miniveld van 40x20 meter. De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar.Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning! We houden vrijdagavond een bruisende welkomstparty en op zaterdagavond een swingende disco.

Door de combinatie van overdag sportief bezig zijn, en feesten in de avonduren, is dit de ideale afsluiting van het seizoen 2017-2018.

Overnachting met ontbijt kan plaatsvinden in (huur)slaaptenten op ons eigen complex. Als er gekozen wordt voor huurslaaptenten die door RKVB verzorgd zullen worden, bedragen de extra kosten € 17,50 per persoon. Het tentenkamp is geopend van vrijdagmiddag 15.00 uur tot zondagavond 20.00 uur.

Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt € 40,- per deelnemend team (IBAN: NL79RABO0104003391 en BIC: RABONL2U). De kosten voor het ontbijt worden apart in rekening gebracht. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname.

Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Monique Joosten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.