A+ R A-

Meisjestoernooi op 2 mei

Net als voorgaande jaren organiseert de Meidenvoetbalschool Twente ook dit jaar weer twee voetbaltoernooien in de meivakantie. Op dinsdag 2 mei kunnen MO11 en MO13 (7-tallen) deelnemen aan een toernooi op de velden van v.v. Rigtersbleek in Enschede.


 
Deelname
In de ochtend strijden de MO11-teams om de prijzen en in de middag is het de beurt aan de MO13-teams. Exacte tijden volgen binnenkort. Deelname aan het toernooi is gratis, maar let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Voor de winnende teams zijn er uiteraard mooie prijzen te winnen én daarnaast wordt er gezorgd voor een gezonde lunch.
 
Aanmelden
Aanmelden voor het MO11- of MO13-toernooi is vanaf nu mogelijk! Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'Aanmelding toernooi'. Noteer in de e-mail om welke vereniging en team het gaat. Na aanmelding sturen wij een bevestiging van deelname en t.z.t. volgt er een e-mail met gedetailleerde informatie betreffende het programma op deze dag.

Wij hopen dat u op uw website aandacht wilt geven aan het Meidenvoetbaltoernooi van Meidenvoetbalschool Twente!

Met sportieve groet,
 
Joost du Gardijn
Meidenvoetbalschool Twente
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06- 22748605
 
www.meidenvoetbalschooltwente.nl
facebook.com/meidenvoetbalschooltwente
twitter.com/meidenvstwente
instagram.com/meidenvoetbalschooltwente