A+ R A-

LIONA voetbaldagen voor meiden

Wil je ook eens ervaren hoe het is om te trainen zoals speelsters van de Eredivisie vrouwen dit dagelijks doen? En dan ook nog eens in het gaafste kledingmerk voor vrouwen & meiden in Nederland?
Dit kan bij de LIONA voetbaldagen waarin je een weekend lang alleen maar met voetbal bezig bent en je alle dagen in een LIONA tenue mag trainen die je ook nog eens mag houden.

 

Wil je ook eens ervaren hoe het is om te trainen zoals speelsters van de Eredivisie vrouwen dit dagelijks doen? En dan ook nog eens in het gaafste kledingmerk voor vrouwen & meiden in Nederland? Dit kan bij de LIONA voetbaldagen waarin je een weekend lang alleen maar met voetbal bezig bent en je alle dagen in een LIONA tenue mag trainen die je ook nog eens mag houden.

Wat kunt je verwachten tijdens deze 3 dagen? Alle deelneemsters zijn een weekend lang bezig met voetbal met leuke trainings- en wedstrijdvormen. Bij genoeg inschrijvingen van keepsters wordt er een keeperstrainer geregeld.

 

Tijden & kosten & Locatie
De LIONA voetbaldagen zijn op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 en zondag 2 juli op het complex van VOAB te Goirle (dorpje bij Tilburg).

 

We gebruiken de faciliteiten die VOAB ons dat weekend ter beschikking stelt.
De eerste dag duurt van 18:00 tot 21:00 uur en de andere twee dagen van 10:00 tot 17:00 uur.

 

Op de eerste dag graag om 17:15 uur aanwezig (dit i.v.m. tenue in ontvangst nemen) en op dag 2 en 3 om 09:45 uur aanwezig.

 

De kosten voor dit voetbalweekend voor meiden is € 80,- en hiervoor krijgen ze een weekend vol met voetbal, daarnaast krijgen ze op zaterdag en zondag een lunch aangeboden en natuurlijk krijgen ze het enige echte LIONA tenue!!

 

Eten & drinken
Voor de deelneemsters is tijdens de 3 dagen voor eten & drinken gezorgd zo kunnen ze voor, tijdens en na de oefeningen ranja & water drinken. Op dag 2 en 3 staat er een uitgebreide lunch voor de deelneemsters klaar en op dag 3 krijgen ze een extra traktatie voor de prijsuitreiking (friet met snack) om zo de 3 dag mooi af te sluiten.

 

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de contactgegevens en kledingmaten (shirt, broek en sokken) en eventuele allergieën of bijzonderheden.   Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met sportieve groet,
Organisatie LIONA Voetbaldagen