A+ R A-

Hoe koop je een kaartje voor EURO 2017

12-06-2017: Drie keer uitverkocht huis voor OranjeLeeuwinnen tijdens EK.  

De OranjeLeeuwinnen spelen deze zomer tijdens het EK voetbal voor vrouwen in de groepsfase drie keer in een uitverkocht stadion. Eerder deze week werd al bekend dat voor zowel de openingswedstrijd tegen Noorwegen als de derby tegen België geen kaarten meer verkrijgbaar zijn. Nu is ook de wedstrijd tegen Denemarken op Het Kasteel in Rotterdam helemaal uitverkocht. 

 

Het record aantal bezoekers voor een vrouwenwedstrijd stond voor aanvang van het EK op 15.637 toeschouwers, die afkwamen op het Champions League duel tussen FC Twente en Barcelona in de Grolsch Veste. "Dit record is door de uitverkochte openingswedstrijd van het EK met ruim 23.000 bezoekers gesneuveld, maar hopen we met de finale op 6 augustus weer terug te kunnen geven aan Enschede", aldus toernooidirecteur Bert van Oostveen.
Het is het grootste EK voor vrouwen ooit met in totaal 16 deelnemende teams en 31 wedstijden. Voor de overige 28 wedstrijden zijn nog tickets beschikbaar. Zo worden er in Rotterdam nog 4 andere wedstrijden gespeeld. Op maandag 17 juli neemt Italië het op tegen Rusland gevolgd door Schotland tegen Portugal op zondag 23 juli. IJsland en Zwitserland betreden het Kasteel op 26 juli om de laatste groepswedstrijd daar te spelen. Tot slot wordt in Rotterdam de kwartfinale gespeeld waarbij de winnaar van Groep B het opneemt tegen de nummer 2 van Groep A; de groep waarin de OranjeLeeuwinnen spelen. 

Voor meer informatie, programma en tickets: www.weuro2017.nl<http://www.weuro2017.nl>. 

UEFA Women’s EURO (WEURO) 2017 is voor het eerst in Nederland en wordt met zestien deelnemende landen het grootste Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen tot nu toe.

De zeven speelsteden zijn: Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. De openingswedstrijd vindt 16 juli plaats in Utrecht en de finale is 6 augustus in Enschede. 

Ben jij nieuwsgierig naar het officiële speelschema? Klik hier voor het speelschema en bekijk op welke data in welke stadions WEURO wedstrijden worden gespeeld.

Categorieën en prijzen

De ticketprijzen voor het toernooi variëren tussen tien euro en veertig euro.

Categorie 1 Categorie 2 Groepswedstrijd €20,- €10,-
Kwartfinale €20,- €10,-
Halve finale €30,- €15,-
Finale  €40,- €20,-

Kinderen tot en met 14 jaar krijgen 50% korting als zij samen komen met een volwassene. Groepen vanaf tien personen krijgen per persoon 20% korting. Iedereen die alle wedstrijden in één stadion bezoekt of naar alle groepswedstrijden van één land gaat, krijgt 20% korting op het totaalbedrag. De kaarten zijn te koop via http://weuro2017.nl/tickets.

Ticket pakketten

Wil jij geen wedstrijd missen van jouw favoriet land? Bezoek alle poulewedstrijden en support jouw favoriete team door een follow your team pakket te kopen. Meer informatie over het follow your team pakket volgt bij de start van de ticket verkoop in november. Naast het follow your team pakket, komt er ook een stadion pakket beschikbaar waarbij je alle poulewedstrijden in het stadion van jouw keuze kunt bezoeken.

Acties

Wil jij met jouw hele voetbalteam of met jouw familie naar een wedstrijd van WEURO? Natuurlijk kan dat! WEURO wedstrijden zijn meer dan 90 minuten voetbal. WEURO is een feestje voor jong en oud. Meer informatie over acties wordt later geplaatst op deze website en onze social media kanalen.

 

Aanvangstijden wedstrijden

De tijden zijn nog niet definitief. Na de loting wordt per wedstrijd bepaald hoe laat deze begint.

Kaartverkoop bij de stadions

Bij de stadions kun je in 2017 ook kaarten kopen voor WEURO wedstrijden. De kosten voor deze kaarten zijn gelijk aan de kosten voor een kaartje die je via deze website koopt.

 

Vanaf 8 november 2016 was het al mogelijk om tickets voor UEFA Women’s EURO 2017 (WEURO 2017) te kopen via de volgende website (www.weuro2017.nl/nl/tickets ). De prijzen van de kaarten verschillen, zie lees verder.

Op 13 februari 2017 werd het 40.000 ticket verkocht! Zorg dat je erbij bent, want van 16 juli tot en met 6 augustus 2017 zijn de allerbeste voetbalsters van Europa in Nederland! En de OranjeLeeuwinnen zijn natuurlijk één van de 16 deelnemende teams aan dit Europees Kampioenschap.