A+ R A-

De Trainerscarroussel

RVVH vrouwen en Nasser Abdalla  gaan volgend seizoen door met elkaar

Na goed overleg tussen RVVH en de trainer van vrouwen 1 Nasser Abdalla is besloten om zijn contract met 1 jaar te verlengen. Ook trainer Patrick van der Veen, de trainer van vrouwen 2, zal volgend jaar weer voor de groep staan.

RVVH is blij dat de continuïteit is gewaarborgd  door het aanblijven van beide trainers en wenst de beide heren veel plezier en succes toe in het nog lopende EN komende seizoen!

De Trainerscarroussel is geupdate. Heeft U nog een nieuwtje omtrent een trainer, laat het ons weten! 

 

Nieuws

vervolg nieuws

 

15-02-2017: Dave Kool is de nieuwe assistent-trainer van Telstar Vrouwen. De 33-jarige inwoner van Alkmaar komt over van de B1 van Jong Holland. Het vrouwenteam heeft na het vertrek van Don Koehorst in de winterstop dus weer een nieuwe tweede man in huis.

 

10-02-2017: Vrouwenselectie zaal Drs. Vijfje en trainer Jappie de Vries beëindigen samenwerking
Na een moeizame samenwerking tussen team en trainer is na meerdere gesprekken tussen team, trainer en bestuur gebleken dat er onvoldoende draagvlak is om de huidige samenwerking voort te zetten. Hierop heeft het bestuur besloten per diect niet verder te gaan met de trainer/coach. Het gat wordt tot het einde van het seizoen intern opgevuld.
Het bestuur bedankt Jappie de Vries voor zijn getoonde passie en inzet in dit seizoen en wenst hem veel succes in zijn verdere loopbaan als trainer/coach


09-02-17: Sporting'70 Marlou Peeters volgt Rene Vermeend op. Marlou Peeters was eerder als hoofdtrainer actief bij het 1e herenelftal van 3e klasser RKVV Zwaluw VFC. Als speelster was ze o.a. actief voor Willem II en PSV/FC Eindhoven. Rene Vermeend, die momenteel trainer is moet noodgedwongen stoppen omdat hij niet de juiste papieren bezit.

09-02-17:  PSV Mandy Passon stopt aan het einde van dit seizoen als assistent-coach bij PSV. Na 3 seizoenen is het tijd geworden voor een nieuwe uitdaging. Mandy Passon heeft nog geen nieuwe vereniging maar staat open voor een trainersfunctie bij een vrouwen of herenteam.

28-01-2017:  VV Maarssen Janny Timisela gaat aan aan het einde van het seizoen vv Maarssen verlaten. Ze heeft 3 seizoenen de verantwoordelijkheid gehad over de selectie en heeft hiermee de Hoofdklasse bereikt.

28-01-2017:  Prinses Irene Na drie jaar komt er een einde aan de samenwerking tussen Ronald Couvreur en Prinses Irene. Onder leiding van Ronald Couvreur werd vorig seizoen de nacompetitie behaald en ook dit jaar worden er weer goede resultaten geboekt.

 

26-01-2017: Vanaf komend seizoen krijgen de Ajax Vrouwen een nieuwe hoofdtrainer. Ajax heeft besloten om het lopende contract van hoofdtrainer Ed Engelkes niet te verlengen. Engelkes staat vanaf de start van het vrouwenvoetbal aan het roer bij Ajax.

Ed Engelkes (Haarlem, 21 januari 1964) is bezig aan zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer van de Ajax Vrouwen. Daarvoor was hij onder andere actief als assistent van het Nederlands elftal en trainde hij vier jaar de vrouwen van AZ. Naast zijn baan bij Ajax is hij als hoofdtrainer actief bij derdedivisieclub VVOG.

 

Ed Engelkes: ,,Ik heb het goed naar mijn zin bij Ajax en ik zie voldoende potentie om het vrouwenvoetbal hier naar een nog hoger plan te tillen. Daarom was ik graag langer gebleven, maar ik respecteer de beslissing van Ajax om mijn contract niet te verlengen. Ik zal er alles aan doen om dit seizoen goed af te sluiten.”

 

Directeur Marc Overmars: ,,Het is tijd voor een frisse wind, in dit geval dus een nieuw gezicht voor de groep. Maar Ed heeft goed en belangrijk werk verricht voor ons vrouwenvoetbal. Hij was er vanaf het begin bij betrokken en wij zijn tevreden over hoe hij zijn werk heeft gedaan en nog steeds doet. Het zou mooi zijn als we aan het einde van dit seizoen afscheid van hem kunnen nemen met een kampioenschap.”

 

25-01-2017:

In goed overleg heeft Suzanne Bakker besloten om, na drie seizoenen bij ASV Wartburgia VR 1, op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Wartburgia betreurt het vertrek van Suzanne en wenst haar een mooie vervolgstap die past bij haar ambitie.
Ook Arie Seekles ( trainer VR 2) zal stoppen aan het einde van dit seizoen. Arie gaat een opleiding volgen, en kan het trainerschap moeilijk combineren met zijn opleiding.

 

Dick van Stralen versterkt technische staf Hovocubo vrouwen!
Van de week zijn er na een goed gesprek tussen Dick, Rudy Monden, Roy Nieuwkoop en Gert-Jan van de Burg handen geschud op een samenwerking die al dit seizoen gestalte moet gaan krijgen. Na een zaalvoetballoze periode begon het weer te kriebelen bij Dick en als oud-Hovocubaan lijkt deze stap niet meer dan logisch. Rudy, Roy en Gert-Jan zijn blij met zijn komst waardoor het binnen de technische staf van de vrouwenselectie mogelijk wordt om diverse taken beter te verdelen. Dick van Stralen stelt zich voor...

 

Ik heb 22 jaar op topniveau zaalvoetbal gedaan bij Brezan en Hovocubo. In 1992 ben ik zwaar geblesseerd geraakt, waardoor ik genoodzaakt was om op topniveau te stoppen. In de jaren daarna heb ik gecoacht bij Helderse A-, B- en C- juniorenselecties, met deze juniorenselecties en de damesselectie West 1 ben ik Nederlands kampioen geworden. Uiteindelijk ben ik hoofdcoach geworden bij de vrouwen van Watervogels en gezamenlijk vele successen behaald.

 

Nu heb gekozen voor Hovocubo omdat ik verwacht dat de samenwerking op een succes kan uitlopen, ik verwacht dat onze visies enorm bij elkaar passen en dat we elkaar op diverse gebieden kunnen aanvullen. Gezien het feit dat er binnen de selectie van Hovocubo kwaliteit aanwezig is en met wat aanvulling van buitenaf kunnen we een evenwichtige en goede selectie gaan vormen.

 

Ik ben er van overtuigd dat we met de afspraken die er gemaakt zijn tot grote hoogte kunnen komen, met onderling respect, vertrouwen in elkaar en geloof in de dingen waar we voor staan kan het niet anders dan een groot succes worden!

 

22-12-2016: Jan Trienekens langer bij SV Venray

Het bestuur van SV Venray is verheugd mede te kunnen delen dat de samenwerking met Jan Trienekens met 1 seizoen wordt verlengd. Jan heeft zich de afgelopen maanden met succes ingewerkt binnen onze vereniging en is samen met het team van SV Venray 1 goed onderweg als het gaat om handhaving in de hoofdklasse. Wij kijken, samen met Jan, met veel vertrouwen uit naar de toekomst.


Bestuur SV Venray

 

07-12-2016: Be Quick '28 en trainer Kirboga uit elkaar

In goed overleg hebben Be Quick '28 en Alparslan Kirboga, trainer van Vrouwen 1, besloten per direct afscheid van elkaar te nemen. Verschil in inzicht qua speelwijze en beleving hebben hierin een rol gespeeld. De club bedankt Alparslan Kirboga voor zijn inzet en wensen hem veel succes in de nabije toekomst. Be Quick'28 1 staat op een laatste plaats in de Hoofdklasse Zaterdag.

 

 

Indien U een trainerswisseling heeft of een aanvulling op onze trainerscarrousel laat het ons weten per email. Voor 2016-2017 staan de volgende trainers aan het roer:

 

Mocht U wijzigen of aanvullingen weten, email de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  svp!

 

25-11-2016: Don Koehorst verlaat de SC Telstar vrouwen als assistent-trainer eind december. Hij kan zijn werk niet meer combineren met zijn taak als assistent.

 

08-11-2016: Hoofdtrainer Mischa Werdens van RKSV Nuenen dacht zijn contract verlengd te hebben, maar hem is afgelopen zondag door de Voorzitter van RKSV Nuenen in de kleedkamer medegedeeld dat de club zijn salaris niet gaat betalen en per direct van hem afscheid zullen nemen. Ook van Teammananger die volledig achter zijn hoofdtrainer stond, Frits Hallink, is per direct op non-actief gezet. Op woensdag wilt de voorzitter weten welke speelsters stoppen of doorgaan!

 

02-11-2016: Eldenia is de eerste club die een wijziging aanbrengt in hun staf. Na de slechte resultaten werd eerst Maarten de Vries opzij geschoven, maar enkele dagen later werd het toch Wim Pol op non-actief gesteld. Maar ondertussen zijn ze tot de conclusie gekomen dat ze toch per direct een nieuwe trainer willen. Heb jij interesse klik eerst op bovenstaande titel zodat je kunt zien bij wie je moet zijn om te solliciteren.....

 

De trainingen zijn op maandag, dinsdag, en donderdag en zaterdag is de wedstrijd dag. Bij interesse kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06-50504499 Maarten de Vries.

 

29-07-2016: Jan Trienekens nieuwe trainer sv Venray!

SV Venray is verheugd om Jan Trienekens te kunnen presenteren als de nieuwe trainer van het eerste vrouwenelftal, spelend straks in de Hoofdklasse Zondag. Hij volgt Bart Denissen op.
Jan heeft ruime ervaring in het opleiden, trainen en coachen. Hij is bij de KNVB o.a.  regiocoach, clubcoach, docent  technische opleidingen.


Trainer/coach van diverse nationale jeugdelftallen waaronder Nationaal jongens 014/015, Nationaal meisjes 016/018 geweest. Ook bij VVV’03 / VVV is hij trainer van diverse standaard teams geweest. Jan is gediplomeerd TC1 / UEFA A trainer.

 

25-07-2016: Ook Heerenveen TT is erin geslaagd om een trainster te vinden en wel te weten Anouk Bruil.

 

23-06-2016: Annabel Toorenburg assistent-trainer ADO Den Haag Vrouwen

Annabel Toorenburg is geen onbekende bij ADO Den Haag Vrouwen. Het afgelopen seizoen was de 48-jarige pijnbehandelingsassistente als onderdeel van een uitwisselingsproject met de KNVB, de tweede assistent-trainer van Jong ADO Den Haag Vrouwen. Voor het seizoen 2016/2017 is zij samen met trainer/coach Arend Regeer doorgeschoven naar de hoofdmacht. De functie als assistent-trainer zal zij samen met Alex Scholte invullen. 

 

Bron website www.adovrouwen.nl

 

 

Eredivisie

Eredivisie Veld

  

     

Team

 

  

2016-2017

     

2017-2018

Achilles'29 Judith Thijssen -

sc Heerenveen

Jan Schulting

-

AJAX

Ed Engelkes

weg eind seizoen

PEC Zwolle

Carin Meesters-Bakhuis

weg per jan 2017, Joran Pot

FC Twente

Tommy Stroot

-

ADO Den Haag

Arend Regeer

(t/m 2018)

PSV Vrouwen

Nebojsa Vuckovic

-

Telstar VVNH

Gideon Dijks

-

 

Eredivisie Zaal

Eredivisie Zaal

 

                                                                                                                                               

Club 2016-2017 2017-2018
Avanti/Keuning Advocaten ? ?
Drachtster Boys Symen Abe Hoekstra -
FC Gelre Jozua Johannis -
GSFV Drs. Vijfje Jappie de Vries weg, 10-02-17
zvv Hovocubo Rudy Monden
Roy Nieuwkoop
-
KTP Nieuw Roden Andy de Jong &
Wiebe Kooiker
-
vv Pernis Sharon van Zadelhoff - Bakker -
Pro Futsal Club Mo Gharmaoui -
Team Alkmaar Sportstars Calvin Timmers -
Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau Giovanni Kasanwirjo &
Wouter Moraal 
-
Zuidoost United Riaz Nanhekan -

 

 

 

TOP

 

     

Team

     

2016-2017

     

2017-2018

     

Barendrecht

     

Egmond Blinker

     

-

Buitenveldert

Hans de Winter

-

DTS Ede

Linda Helbling

(tm 2018)

Eldenia

Wim Pol en Maarten de Vries

weg, Wim pol 20-10-16, John Kearsenhout (vanaf 11-2016)

Jong ADO Den Haag Hans van Heteren

Jong Telstar/DSS Corina Dekker

-

RKHVV

Frans Koenen

weg eind seizoen
RVVH Nasser Abdalla blijft, 30-06-2018

Ter Leede

Judith Kuipers

-

Saestum

Rik de Groot en Janneke Bijl

Wartburgia

Suzanne Bakker

weg eind seizoen

SC Woezik Cor Perlee (tm 2018)

 

Hoofdklasse Zaterdag

                                                                                                                                                      

     

Team

     

2016-2017

     

2017-2018

     

Be Quick'28

     

Alparslan Kirboga

     

weg, 06-12-2016

Heerenveen TT Anouk Bruil -
HTC Zwolle Berend van Gelder  -

Jong PEC Zwolle

Sebastiaan Borgardijn

-

IJzendijke Guus van de Velde -

Oranje Nassau

Loran Vrielink

-

RCL

Janet Griffioen

(tm2018)

Sporting'70 René Vermeend weg eind seizoen, Marlou Peeters (tm2018)
Ste.Do.Co Irma de Witte -

SSS

Bram Franken

-

Ter Leede VR2

Linda Bos

-

VIOD

Freddy Bollegraaf

(tm 2018)

 

 

Hoofdklasse Zondag

                                                                                                                                                                                   

     

Team

     

2016-2017

     

2017-2018

     

Buitenveldert VR2

     

Marelle Worm

     

-

DSE

Peter Baan

-

Fortuna'54 Sandra Swinkels

-

FC Eindhoven Jef Lauwers -
Fortuna Wormerveer Remi Boshuizen weg eind seizoen
Kolping Boys Jamel Rikkers

-

vv Maarssen Janny Timisela weg eind seizoen

RKSV Nuenen

Mischa Werdens

06-11-2016

Prinses Irene

Ronald Couvreur

weg eind seizoen

Someren

Richard Aben

weg eind seizoen

sv Venray Jan Trienekens 01-07-2018
Venlosche Boys Marc Knops en Mark Rietra -

Victoria Boys

Don La Grand

-

SC 't Zand

Jack Hernandez

-