A+ R A-

De Trainerscarrousel 2016-2017

Gisteren zijn de vrouwen van PEC Zwolle van start gegaan met hun voorbereiding op het nieuwe seizoen onder leiding van een nieuwe trainer/coach Wim van der Wal.

Heeft U nog een nieuwtje omtrent een trainer, laat het ons weten, zodat de Trainerscarrousel up-to-date blijft!

 

Nieuws

vervolg nieuws

 

06-06-2017: Kampioen Ter Leede heeft het contract met Judith Kuipers verlengd. De club is wel op zoek naar een vervang(st)er voor de vertrekkende Linda Bos van Ter Leede 2.

 

31-05-2017: Sander Luiten wordt per 1 juli 2017 aangesteld als hoofdtrainer van het vrouwenteam van Excelsior Barendrecht. Hij zal deze functie parttime gaan vervullen. Daarnaast blijft hij actief voor de KNVB.


Indruk
,,Men kende mij bij BVV Barendrecht, omdat mijn zoontje daar voetbalt. Ik ben daar trainer geweest en ben tevens betrokken als vrijwilliger’’, vertelt Sander Luiten. ,,Ik werd gevraagd om te komen luisteren naar het plan over het nieuw te vormen vrouwenteam. Daarna heb ik gesproken met voorzitter Martin Seltenrijch van Barendrecht en Niels Redert van Excelsior. Hun plan maakte indruk op mij en we hebben een vervolgafspraak gemaakt. Vervolgens moest nog het een en ander geregeld worden, maar ik ben blij dat we het nu naar buiten kunnen brengen.’’

Bouwen
,,Wat mij aansprak was met name dat dit team helemaal opgebouwd moet worden. Er is natuurlijk voorwerk gedaan, maar we hebben nog geen staf, geen selectie. We hebben een bepaalde stip op de horizon waar we over drie jaar willen staan. Ik mag daar mijn steentje aan gaan bijdragen en dat ligt mij wel. Het bouwen aan een nieuwe organisatie. Mensen meekrijgen richting diezelfde stip, dat is de uitdaging die ik hier hoop te vinden. Het platform dat we kunnen bieden, is uniek voor deze regio en dat moet een trekker zijn voor veel talentvolle meisjes.’’

Lees verder bron tekst Excelsior Klik hier

25-05-2017: Voor het seizoen 2017-2018 heeft het bestuur van ADO Den Haag Vrouwen een nieuw trainersduo aangesteld voor de selectie van Jong ADO Den Haag Vrouwen. Monique Rikaart en Peter Boshuizen zijn samen eindverantwoordelijk voor het beloftenelftal en volgen Hans van Heteren op die afgelopen seizoen verantwoordelijk was.

Monique Rikaart is momenteel bezig aan haar tweede seizoen als assistent trainster bij Jong ADO Den Haag Vrouwen. De 35-jarige Nootdorpse kent de organisatie door en door en krijgt nu de kans om een stap hogerop te maken. Tevens is zij werkzaam op het Globetrotter Katendrecht als docent lichamelijke opvoeding.


Peter Boshuizen komt over van VDL Maassluis. Daar heeft hij momenteel MO19 onder zijn hoede. Na zijn actieve voetballoopbaan bij Fortuna Vlaardingen heeft hij daar nog vier jaar lang het tweede elftal getraind.

 

17-05-2017: Corina Dekker komend seizoen assistent 1e elftal
“Een droom die uitkomt”

Na een succesvol seizoen bij de Beloften van Telstar Vrouwen, waarin het jonge team reeds in een vroeg stadium de doelstelling al had bereikt, zal Corina Dekker de stap naar het 1e elftal gaan maken. Komend seizoen zal Corina, Gideon Dijks gaan assisteren.

Dekker: “De overstap naar het eerste is voor mij een hele grote uitdaging en een droom die uitkomt.“

Door de overstap van Corina is er een vacature vrijgekomen voor Hoofdtrainer Beloften uitkomend in de Topklasse. Open sollicitaties kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


10-05-2017: Met ingang van het nieuwe seizoen heeft Robert de Pauw de technische leiding bij de eerste selectie van de vrouwen van Achilles’29. De Pauw is in de regio geen onbekende. De 35 jarige Nijmegenaar trainde eerder de selectie van NEC amateurs en SV Orion. Daarnaast was de Pauw als trainer actief op de voetbalacademie NEC/FC Oss, waar hij zowel verschillende jeugdteams als O-23 onder zijn hoede had. Hoewel De Pauw nog niet eerder in het vrouwenvoetbal actief was, volgt hij het vrouwenvoetbal al enige tijd op de voet. De Pauw deelt de ambitie met Achilles’29 om het vrouwenvoetbal verder te ontwikkelen en talenten binnen de club de kans te geven op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen.

 

08-05-2017: SC Buitenveldert liet ons weten dat de contracten van beide trainers Hans de Winter en Marelle de Worm met een jaar zijn verlengd. De prestaties afgelopen seizoen met een 2e plaats in de Topklasse en handhaving in de Hoofdklasse Zondag zijn de doelstelllingen bereikt.

15-04-2017: Geert Tichelaar blijft trainer Be Quick'28

Be Quick Vrouwen 1 zal ook komend seizoen onder leiding staan van Geert Tichelaar. Geert  nam het roer in december over van Alparslan Kirboga en vecht nog met Vrouwen 1 voor handhaving in de Hoofdklasse. Er is echter meer dan voldoende vertrouwen om Geert ook volgend jaar voor de groep te laten staan.

Geert Tichelaar is 26 jaar en is in het dagelijks leven docent Economie aan het Thomas à Kempiscollege. Hij is in het bezit van een TC-III diploma en gaat volgend jaar proberen om TC-II binnen te halen. Geert is een bekend gezicht binnen Be Quick. Hij heeft binnen onze vereniging al jaren meiden- en vrouwenteams getraind.
Wij wensen Geert veel succes toe, eerst voor dit seizoen en uiteraard ook voor het volgende seizoen.
Michel Westerbeek
Bestuurslid Technische zaken

05-04-2017: Janneke Bijl trainer Vrouwen SaestumSaestum heeft de technische staf van de vrouwen voor het volgende seizoen rond. Janneke Bijl wordt met ingang van het seizoen 2017/’18 de nieuwe hoofdtrainer van vrouwen 1. Gilanne Louwaars gaat Janneke Bijl assisteren. Mirella Jansen blijft aan Saestum verbonden als trainer van vrouwen 2. Ben van Zelst completeert de staf van de vrouwenselectie in de functie van loop- en conditietrainer.

03-04-2017: Voetbalvereniging R.K.H.V.V. en trainer Dennis Kitaman zijn tot overeenstemming gekomen om Dennis Kitaman voor het seizoen 2017 – 2018 als trainer voor het vrouwen 1 team aan te stellen. Hij volgt hiermee Frans Koenen op, die de vrouwentak eerder onder zijn hoede nam. 


24-03-2017: Michel Visser is de nieuwe trainer van de vrouwen van SSS. De Rotterdammer heeft in Klaaswaal voor één jaar getekend. SSS Vrouwen 1 speelt voor het zoveelste seizoen achter elkaar in de Landelijk Hoofdklasse.
Nadat in februari bekend werd dat Bram Franken vertrekt aan het einde van het seizoen, is de commissie VTZ aan de slag gegaan. Afgelopen week werd de nieuwe trainer bekend: Michel Visser. SSS weet hiermee een ervaren trainer in het damesvoetbal aan zich te binden. Visser is dit seizoen hoofdtrainer van de vrouwen van Berkel. Daarvoor was Visser als trainer actief bij RVVH en Barendrecht, dat onder zijn leiding van de derde klasse naar de hoofdklasse opstoomde.

23-03-2017: De vrouwen selectie komt volgend seizoen onder leiding van Linda Bos, oud speelster van Wartburgia D1 en dit seizoen nog actief als trainster van Ter Leede VR2


15-03-2017:
Edith Martens (37) wordt met ingang van het seizoen 2017-2018 trainer/coach van de vrouwen van Prinses Irene en krijgt daarmee de zware taak de succesvolle Ronald Couvreur op te volgen. Martens woont sinds een paar jaar in Den Bosch en zal voor een aantal jeugdige Nistelrodenaren geen onbekend gezicht zijn. Ze is namelijk docent Lichamelijke Opvoeding op Het Hooghuis (VMBO) in Oss.Al tijdens haar studietijd volgde ze cursussen voor pupillentrainer, UEFA C (TC III jeugd) en UEFA B (TC II). Als trainster was ze onder andere werkzaam bij de KNVB districtsteam meisjes -17 Zuid I, assistent-trainer bij het vrouwenteam van Willem II, assistent-trainer Nationaal schaduwteam meisjes -17, assistent-trainer/coach bij de PSV vrouwen en trainer bij het 2e herenelftal van Zwaluw VFC uit Vught.
Momenteel is ze assistent trainer bij Brabant United jongens -15 (Jeugdopleiding FC Den Bosch red.) en talentcoach bij de KNVB van de trainingsgroep meisjes -11, -12, -13 opleidingsgebied Zuid.


08-03-2017: De Amsterdamse oud-international Janny Timisela wordt de nieuwe trainster van de Fortuna Vrouwen. Timisela, momenteel nog voor haar derde seizoen onder contract bij vv Maarssen, heeft voor een jaar getekend in Wormerveer.

Janny Timisela, 54 jaar oud, heeft een schat aan ervaring in het vrouwenvoetbal. De in Tiel geboren Timisela begon haar carrière als speelster bij de plaatselijke RKTVC en voetbalde daarna steeds op het hoogste niveau bij Nederlandse clubs Puck Deventer en Ter Leede. Timisela was de eerste Nederlandse voetbalster die koos voor een buitenlands avontuur. Zo was zij actief bij het Zweedse Hammarby en Djurgarden. Daarnaast speelde Timisela maar liefst 65 keer in het Nederlands elftal.


07-03-2017: Nihom vanaf volgend seizoen hoofdtrainer Ajax VrouwenBenno Nihom is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de Ajax Vrouwen. De huidige assistent-trainer tekende dinsdag een tweejarig contract en wordt daarmee de opvolger van Ed Engelkes, de huidige hoofdtrainer van de koploper in de Eredivisie Vrouwen. Nihom is sinds juli 2012 actief bij de Ajax Vrouwen.

De 30-jarige Amsterdammer vormt daarmee vanaf het moment waarop Ajax met vrouwenvoetbal begon, een hecht team met Engelkes. Ook manager vrouwenvoetbal Marleen Molenaar is er vanaf de prille start al bij. ,,Ik ben heel blij dat Ajax mij deze kans geeft. Deze nieuwe rol past goed bij mij’’, vertelt Nihom na de ondertekening van de verbintenis. ,,Ook omdat ik me de afgelopen jaren heb kunnen doorontwikkelen. Onder meer door twee seizoenen mee te lopen in de jeugdopleiding van Ajax. Voor mij komen twee werelden nu bij elkaar: naast trainen ook het managen van een team. Ik vind het een enorme uitdaging om me nu met beide kanten bezig te houden. Het is nu aan mij om me te bewijzen. Ik heb er heel veel zin in. Uit dit tweejarige contract spreekt ook vertrouwen.’’

03-03-2017: Achilles’29 zoekt met ingang van het komende seizoen een nieuwe trainer voor de Eredivisie Vrouwen. Judith Thijssen, die het vrouwenvoetbal bij Achilles’29 op het hoogste niveau mede heeft opgezet, heeft onlangs te kennen gegeven een carrièreswitch te maken, wat betekent dat zij stopt als trainer bij de eerste selectie van Achilles’29.  “Het was een moeilijke afweging,” zo laat Judith weten, “ik ambieer al heel lang een baan in het onderwijs en heb nu de knoop doorgehakt om als docente wiskunde verder te gaan. Dat betekent wel dat ik in de komende jaren de lerarenopleiding moet gaan volgen, naast mijn baan bij Radboudumc en dan moet ik keuzes maken.”

Achilles’29 vindt het bijzonder jammer dat Judith stopt met het vrouwenvoetbal. Anderzijds kunnen we niet anders dan respect hebben voor haar besluit en haar veel succes toewensen voor de toekomst. De club beraadt zich op de invulling van de vacature.

01-03-2017: Niña George-Koek nieuwe trainster Reiger Boys Vrouwen Zaal seizoen 2017/2018

Niña George-Koek is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainster van de zaalvoetbalvrouwen van Reiger Boys die uitkomen in de landelijke Eredivisie. De 44-jarige Niña was voor het bestuur de ideale kandidaat om huidige trainers Wouter Moraal en Giovanni Kasanwirjo op te volgen.

Niña is geen onbekende in de zaalvoetbalwereld. Ze heeft als speelster landskampioenschappen meegemaakt en kwam uit voor het Nederlands zaalvoetbalteam. Niña is op dit moment hoofdtrainer / coach van de heren 2 selectie van Hovocubo. Daarnaast is Niña assistent trainer van Sander van Dijk bij de Hovocubo heren 1 selectie. Niña brengt dus een berg aan ervaring mee.

In de gesprekken met Niña is naar voren gekomen dat zij prima past binnen onze visie en bij onze wensen. Hiermee zullen we gaan bouwen, met als doel het hoogst haalbare met de groep te bereiken.

Wij zijn als bestuur ontzettend trots op het aanstellen van Niña. Met haar ervaring, visie en beleving kan George-Koek bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de selectie en integratie van de jeugd . Zowel bestuur als Niña verheugen zich op de toekomstige samenwerking. Niña tekent een contact voor één jaar, met de intentie langer met elkaar door te gaan.

Namens het bestuur van VV Reiger Boys

20-02-2017: Michael Tiebesl wordt in het nieuwe seizoen de nieuwe hoofdtrainer van s.v. Kadoelen.
Arie Seekles gaat paar stappen terug doen en zal als assistent toch bij de dames van Kadoelen blijven

16-02-2017: RVVH vrouwen en Nasser Abdalla  gaan volgend seizoen door met elkaar

Na goed overleg tussen RVVH en de trainer van vrouwen 1 Nasser Abdalla is besloten om zijn contract met 1 jaar te verlengen. Ook trainer Patrick van der Veen, de trainer van vrouwen 2, zal volgend jaar weer voor de groep staan.

RVVH is blij dat de continuïteit is gewaarborgd  door het aanblijven van beide trainers en wenst de beide heren veel plezier en succes toe in het nog lopende EN komende seizoen!

15-02-2017: Dave Kool is de nieuwe assistent-trainer van Telstar Vrouwen. De 33-jarige inwoner van Alkmaar komt over van de B1 van Jong Holland. Het vrouwenteam heeft na het vertrek van Don Koehorst in de winterstop dus weer een nieuwe tweede man in huis.

 

10-02-2017: Vrouwenselectie zaal Drs. Vijfje en trainer Jappie de Vries beëindigen samenwerking
Na een moeizame samenwerking tussen team en trainer is na meerdere gesprekken tussen team, trainer en bestuur gebleken dat er onvoldoende draagvlak is om de huidige samenwerking voort te zetten. Hierop heeft het bestuur besloten per diect niet verder te gaan met de trainer/coach. Het gat wordt tot het einde van het seizoen intern opgevuld.
Het bestuur bedankt Jappie de Vries voor zijn getoonde passie en inzet in dit seizoen en wenst hem veel succes in zijn verdere loopbaan als trainer/coach


09-02-17: Sporting'70 Marlou Peeters volgt Rene Vermeend op. Marlou Peeters was eerder als hoofdtrainer actief bij het 1e herenelftal van 3e klasser RKVV Zwaluw VFC. Als speelster was ze o.a. actief voor Willem II en PSV/FC Eindhoven. Rene Vermeend, die momenteel trainer is moet noodgedwongen stoppen omdat hij niet de juiste papieren bezit.

09-02-17:  PSV Mandy Passon stopt aan het einde van dit seizoen als assistent-coach bij PSV. Na 3 seizoenen is het tijd geworden voor een nieuwe uitdaging. Mandy Passon heeft nog geen nieuwe vereniging maar staat open voor een trainersfunctie bij een vrouwen of herenteam.

28-01-2017:  VV Maarssen Janny Timisela gaat aan aan het einde van het seizoen vv Maarssen verlaten. Ze heeft 3 seizoenen de verantwoordelijkheid gehad over de selectie en heeft hiermee de Hoofdklasse bereikt.

28-01-2017:  Prinses Irene Na drie jaar komt er een einde aan de samenwerking tussen Ronald Couvreur en Prinses Irene. Onder leiding van Ronald Couvreur werd vorig seizoen de nacompetitie behaald en ook dit jaar worden er weer goede resultaten geboekt.

 

26-01-2017: Vanaf komend seizoen krijgen de Ajax Vrouwen een nieuwe hoofdtrainer. Ajax heeft besloten om het lopende contract van hoofdtrainer Ed Engelkes niet te verlengen. Engelkes staat vanaf de start van het vrouwenvoetbal aan het roer bij Ajax.

Ed Engelkes (Haarlem, 21 januari 1964) is bezig aan zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer van de Ajax Vrouwen. Daarvoor was hij onder andere actief als assistent van het Nederlands elftal en trainde hij vier jaar de vrouwen van AZ. Naast zijn baan bij Ajax is hij als hoofdtrainer actief bij derdedivisieclub VVOG.

 

Ed Engelkes: ,,Ik heb het goed naar mijn zin bij Ajax en ik zie voldoende potentie om het vrouwenvoetbal hier naar een nog hoger plan te tillen. Daarom was ik graag langer gebleven, maar ik respecteer de beslissing van Ajax om mijn contract niet te verlengen. Ik zal er alles aan doen om dit seizoen goed af te sluiten.”

 

Directeur Marc Overmars: ,,Het is tijd voor een frisse wind, in dit geval dus een nieuw gezicht voor de groep. Maar Ed heeft goed en belangrijk werk verricht voor ons vrouwenvoetbal. Hij was er vanaf het begin bij betrokken en wij zijn tevreden over hoe hij zijn werk heeft gedaan en nog steeds doet. Het zou mooi zijn als we aan het einde van dit seizoen afscheid van hem kunnen nemen met een kampioenschap.”

 

25-01-2017:

In goed overleg heeft Suzanne Bakker besloten om, na drie seizoenen bij ASV Wartburgia VR 1, op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Wartburgia betreurt het vertrek van Suzanne en wenst haar een mooie vervolgstap die past bij haar ambitie.
Ook Arie Seekles ( trainer VR 2) zal stoppen aan het einde van dit seizoen. Arie gaat een opleiding volgen, en kan het trainerschap moeilijk combineren met zijn opleiding.

 

Dick van Stralen versterkt technische staf Hovocubo vrouwen!
Van de week zijn er na een goed gesprek tussen Dick, Rudy Monden, Roy Nieuwkoop en Gert-Jan van de Burg handen geschud op een samenwerking die al dit seizoen gestalte moet gaan krijgen. Na een zaalvoetballoze periode begon het weer te kriebelen bij Dick en als oud-Hovocubaan lijkt deze stap niet meer dan logisch. Rudy, Roy en Gert-Jan zijn blij met zijn komst waardoor het binnen de technische staf van de vrouwenselectie mogelijk wordt om diverse taken beter te verdelen. Dick van Stralen stelt zich voor...

 

Ik heb 22 jaar op topniveau zaalvoetbal gedaan bij Brezan en Hovocubo. In 1992 ben ik zwaar geblesseerd geraakt, waardoor ik genoodzaakt was om op topniveau te stoppen. In de jaren daarna heb ik gecoacht bij Helderse A-, B- en C- juniorenselecties, met deze juniorenselecties en de damesselectie West 1 ben ik Nederlands kampioen geworden. Uiteindelijk ben ik hoofdcoach geworden bij de vrouwen van Watervogels en gezamenlijk vele successen behaald.

 

Nu heb gekozen voor Hovocubo omdat ik verwacht dat de samenwerking op een succes kan uitlopen, ik verwacht dat onze visies enorm bij elkaar passen en dat we elkaar op diverse gebieden kunnen aanvullen. Gezien het feit dat er binnen de selectie van Hovocubo kwaliteit aanwezig is en met wat aanvulling van buitenaf kunnen we een evenwichtige en goede selectie gaan vormen.

 

Ik ben er van overtuigd dat we met de afspraken die er gemaakt zijn tot grote hoogte kunnen komen, met onderling respect, vertrouwen in elkaar en geloof in de dingen waar we voor staan kan het niet anders dan een groot succes worden!

 

22-12-2016: Jan Trienekens langer bij SV Venray

Het bestuur van SV Venray is verheugd mede te kunnen delen dat de samenwerking met Jan Trienekens met 1 seizoen wordt verlengd. Jan heeft zich de afgelopen maanden met succes ingewerkt binnen onze vereniging en is samen met het team van SV Venray 1 goed onderweg als het gaat om handhaving in de hoofdklasse. Wij kijken, samen met Jan, met veel vertrouwen uit naar de toekomst.


Bestuur SV Venray

 

07-12-2016: Be Quick '28 en trainer Kirboga uit elkaar

In goed overleg hebben Be Quick '28 en Alparslan Kirboga, trainer van Vrouwen 1, besloten per direct afscheid van elkaar te nemen. Verschil in inzicht qua speelwijze en beleving hebben hierin een rol gespeeld. De club bedankt Alparslan Kirboga voor zijn inzet en wensen hem veel succes in de nabije toekomst. Be Quick'28 1 staat op een laatste plaats in de Hoofdklasse Zaterdag.

 

 

Indien U een trainerswisseling heeft of een aanvulling op onze trainerscarrousel laat het ons weten per email. Voor 2016-2017 staan de volgende trainers aan het roer:

 

Mocht U wijzigen of aanvullingen weten, email de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  svp!

 

25-11-2016: Don Koehorst verlaat de SC Telstar vrouwen als assistent-trainer eind december. Hij kan zijn werk niet meer combineren met zijn taak als assistent.

 

08-11-2016: Hoofdtrainer Mischa Werdens van RKSV Nuenen dacht zijn contract verlengd te hebben, maar hem is afgelopen zondag door de Voorzitter van RKSV Nuenen in de kleedkamer medegedeeld dat de club zijn salaris niet gaat betalen en per direct van hem afscheid zullen nemen. Ook van Teammananger die volledig achter zijn hoofdtrainer stond, Frits Hallink, is per direct op non-actief gezet. Op woensdag wilt de voorzitter weten welke speelsters stoppen of doorgaan!

 

02-11-2016: Eldenia is de eerste club die een wijziging aanbrengt in hun staf. Na de slechte resultaten werd eerst Maarten de Vries opzij geschoven, maar enkele dagen later werd het toch Wim Pol op non-actief gesteld. Maar ondertussen zijn ze tot de conclusie gekomen dat ze toch per direct een nieuwe trainer willen. Heb jij interesse klik eerst op bovenstaande titel zodat je kunt zien bij wie je moet zijn om te solliciteren.....

 

De trainingen zijn op maandag, dinsdag, en donderdag en zaterdag is de wedstrijd dag. Bij interesse kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06-50504499 Maarten de Vries.

 

29-07-2016: Jan Trienekens nieuwe trainer sv Venray!

SV Venray is verheugd om Jan Trienekens te kunnen presenteren als de nieuwe trainer van het eerste vrouwenelftal, spelend straks in de Hoofdklasse Zondag. Hij volgt Bart Denissen op.
Jan heeft ruime ervaring in het opleiden, trainen en coachen. Hij is bij de KNVB o.a.  regiocoach, clubcoach, docent  technische opleidingen.


Trainer/coach van diverse nationale jeugdelftallen waaronder Nationaal jongens 014/015, Nationaal meisjes 016/018 geweest. Ook bij VVV’03 / VVV is hij trainer van diverse standaard teams geweest. Jan is gediplomeerd TC1 / UEFA A trainer.

 

25-07-2016: Ook Heerenveen TT is erin geslaagd om een trainster te vinden en wel te weten Anouk Bruil.

 

23-06-2016: Annabel Toorenburg assistent-trainer ADO Den Haag Vrouwen

Annabel Toorenburg is geen onbekende bij ADO Den Haag Vrouwen. Het afgelopen seizoen was de 48-jarige pijnbehandelingsassistente als onderdeel van een uitwisselingsproject met de KNVB, de tweede assistent-trainer van Jong ADO Den Haag Vrouwen. Voor het seizoen 2016/2017 is zij samen met trainer/coach Arend Regeer doorgeschoven naar de hoofdmacht. De functie als assistent-trainer zal zij samen met Alex Scholte invullen. 

 

Bron website www.adovrouwen.nl

 

 

Eredivisie

Eredivisie Veld

  

     

Team

 

  

2016-2017

     

2017-2018

Achilles'29 Judith Thijssen weg eind seizoen | Robert de Pauw

sc Heerenveen

Jan Schulting

?

AJAX

Ed Engelkes

weg eind seizoen | Benno Nihom

PEC Zwolle

Carin Meesters-Bakhuis

weg per jan 2017 |  Joran Pot | nieuw Wim van der Wal

FC Twente

Tommy Stroot

Tommy Stroot

ADO Den Haag

Arend Regeer

(t/m 2018)

PSV Vrouwen

Nebojsa Vuckovic

?

Telstar VVNH

Gideon Dijks

Gideon Dijks
ass. Corina Dekker

 

Eredivisie Zaal

Eredivisie Zaal

 

                                                                                                                                               

Club 2016-2017 2017-2018
Avanti/Keuning Advocaten ? ?
Drachtster Boys Symen Abe Hoekstra -
FC Gelre Jozua Johannis -
GSFV Drs. Vijfje Jappie de Vries weg, 10-02-17
zvv Hovocubo Rudy Monden
Roy Nieuwkoop
-
KTP Nieuw Roden Andy de Jong &
Wiebe Kooiker
-
vv Pernis Sharon van Zadelhoff - Bakker -
Pro Futsal Club Mo Gharmaoui -
Team Alkmaar Sportstars Calvin Timmers -
Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau Giovanni Kasanwirjo &
Wouter Moraal 
Nina George-Koek
Zuidoost United Riaz Nanhekan -

 

 

 

TOP

 

     

Team

     

2016-2017

     

2017-2018

Barendrecht

Egmond Blinker

weg eind seizoen

Buitenveldert

Hans de Winter

blijft, 30-06-2018

DTS Ede

Linda Helbling

(tm 2018)

Eldenia

Wim Pol en Maarten de Vries

weg, Wim pol 20-10-16, John Kearsenhout (vanaf 11-2016)

Jong ADO Den Haag Hans van Heteren

Monique Rikaart en Peter Boshuizen

Jong Telstar/DSS Corina Dekker

weg naar 1e

RKHVV (stopt ermee)

Frans Koenen

weg eind seizoen, Dennis Kitaman
RVVH Nasser Abdalla blijft, 30-06-2018

Ter Leede

Judith Kuipers

blijft

Saestum

Rik de Groot en Janneke Bijl

weg, Janneke Bijl en Gillane Louwaars

Wartburgia

Suzanne Bakker

weg eind seizoen, Linda Bos

SC Woezik Cor Perlee (tm 2018)

 

Hoofdklasse Zaterdag

                                                                                                                                                      

     

Team

     

2016-2017

     

2017-2018

Be Quick'28

Alparslan Kirboga

weg, 06-12-2016 | Geert Tichelaar (2017-2018)

Heerenveen TT Anouk Bruil -
HTC Zwolle Berend van Gelder  -

Jong PEC Zwolle

Sebastiaan Borgardijn

-

IJzendijke Guus van de Velde -

Oranje Nassau

Loran Vrielink

-

RCL

Janet Griffioen

(tm2018)

Sporting'70 René Vermeend weg eind seizoen, Marlou Peeters (tm2018)
Ste.Do.Co Irma de Witte -

SSS

Bram Franken

Michel Visser

Ter Leede VR2

Linda Bos

weg eind seizoen

VIOD

Freddy Bollegraaf

(tm 2018)

 

 

Hoofdklasse Zondag

                                                                                                                                                                                   

     

Team

     

2016-2017

     

2017-2018

Buitenveldert VR2

Marelle Worm

blijft, 30-06-2018

DSE

Peter Baan

-

Fortuna'54 Sandra Swinkels

-

FC Eindhoven Jef Lauwers -
Fortuna Wormerveer Remi Boshuizen weg eind seizoen, Janny Timisela (1 jr)
Kolping Boys Jamel Rikkers

-

vv Maarssen Janny Timisela weg eind seizoen

RKSV Nuenen

Mischa Werdens

06-11-2016

Prinses Irene

Ronald Couvreur

weg eind seizoen, Edith Martens

Someren

Richard Aben

weg eind seizoen

sv Venray Jan Trienekens 01-07-2018
Venlosche Boys Marc Knops en Mark Rietra -

Victoria Boys

Don La Grand

-

SC 't Zand

Jack Hernandez

-