A+ R A-

Vrouwenvoetbalnederland gaat door

 

Het laatste nieuws over ons stoppen dateert alweer van 17 December 2014. Wat is er sinds gebeurd?
Op ons stoppen kregen we ontzettend veel reacties, veel mensen waren teleurgesteld dat we gingen stoppen, maar konden het wel begrijpen. Per slot van rekening doen wij dit allemaal op vrijwillige basis. Ook enkele reacties kregen we die wilden meewerken aan de site om deze voort te zetten. We hebben tegen hen gezegd "OK", maar we moeten eerst vernieuwen.

Helaas heeft dit 4 maanden geduurd, we liepen tegen veel klippen op, zodat we alles handmatig moesten verhuizen. Omdat onze site dateert vanaf augustus 2002, was het teveel om de gehele inhoud te verhuizen. De oude site blijft daarom fungeren als archief site. De link hiervan staat zowel op de voorpagina als onder het menu Home!

Vanaf woensdag 29 april 2015 gaan we door met deze opzet. We zijn nog niet helemaal klaar, maar we willen nog graag de laatste speelronde meenemen in de slotfase van de amateur competities.

UITLEG

Browsers | Tablets | Mobiele telefoon
De nieuwe website is geschikter voor de mobiele telefoon en voor een tablet. Het leest prettiger.

Daarnaast is de site onder Internet Explorer, FireFox en Chrome en Safari goed te lezen.

Heeft U toch problemen met het Lettertype, we worden allemaal een dagje ouder. Let dan op links boven (zie foto rechts), naast het word HOME | staan drie licht grijs gekleurde Aaatjes, als je hier op klikt, kan je de leesbaarheid vergroten of verkleinen!

 

 

Hoofdpagina
De Nieuwspagina ziet er anders uit.

De slideshow zal of een foto show geven of zoals nu 4 artikelen met foto en nieuws hierover.
Daaronder treft U 8 Nieuwsitems. Bij weinig nieuws, zullen er dit 4 worden.

 

 We hebben rechts facebook geimplementeerd en zo ook Youtube filmpjes. Hier komen de laatste filmpjes te staan.

Daarnaast geven we de Standen van de BeNe league (straks Eredivisie), Topklasse, Hoofdklassen en Zaal.
U ziet ook alvast de Stand van Groep A van het WK 2015 te Canada met rechts het programma.

Uitslagen van de BeNe league en straks WK 2015.

 

Archief
Indien U op zoek bent naar een artikel of stand, dan kunt U dit terugzoeken in ons Archief, op onze oude website. Deze zal de komende dagen ook gewijzigd worden.

 

Onder de Youtube filmpjes treft U ook Nieuws aan. Dit zijn nieuwsberichten over toernooien of Talentendagen of andere zaken die wij onder de aandacht willen brengen.

 

4 Tabs
Vier tabs, de 1e is voor Kampioenen, stuur ons Uw kampioensfoto op. Deze wordt dan hier geplaatst.
Tab 2 is voor het Oude nieuws.
Tab 3 Video links die wij nog vinden in ons archief

Tab 4 is onze disclaimer

 

RSS feeds

RSS feeds naar OnsOranje, UEFA en de FIFA

 

HOOFDMENU vindt u bovenaan ipv links.

 

 

Competities

VVNED zal vanaf het nieuwe seizoen de competities gaan volgen van: Eredivisie, Topklasse en de 2 Hoofdklasse. Daarnaast ook de Eredivisie Zaal.
Dit alles is ondergebracht onder het menu Competities > Veld en Zaal.
Ook de KNVB Beker Zaal en Veld zal gevolgd worden.

Van het afgelopen seizoen zijn de uitslagen verwerkt van de Topklasse en de 2 Hoofdklassen, zodat U een geheel archief heeft van alle wedstrijden, want ook de voorgaande seizoenen vanaf 2007 zijn terug te zien.

Zie rechts in de rechter kolom Competitielijsten.

 

Oranje Teams
We blijven alle Oranje teams volgen in de vorm van selecties, programma's en statistieken. Nog niet alles is overgeheveld.
Zie ons menu boven in Oranje Teams.

 

Internationaal

Onder Internationaal verstaan wij alle Internationale Toernooien zoals

  • Alle Wereld Kampioenschappen voor zowel A-teams, Onder 20 jaar en Onder 17 jaar.
  • Alle Europese Kampioenschappen, zowel A-Teams, Onder 19 jaar en Onder 17 jaar.
  • Nordic Cup voor de Onder 16-jarigen.
  • Champions League.
  • Algarve Cup
  • Cyprus Cup
  • Olympische Spelen

 

Evenementen
Hieronder kunt U de Toernooien over 2015 vinden, maar ook apart de Talentendagen en Open Trainingen. Voor het nieuwe seizoen kunt U hier weer de Oefenwedstrijden plaatsen.

 

Train(st)ers
Hier kunt U gratis een advertentie plaatsen voor het zoeken naar een Train(st)er, maar ook een overzicht zien welke clubs er op zoek zijn naar een train(st)er. Daarnaast kunnen train(st)ers hun CV gratis hier plaatsen.

 

Reportages

Onder dit menu vindt U de inbreng van onze reporters in de vorm van

Interviews

Columns

Verslaggeving, zoals KNVB beker, wedstrijdverslagen van oefeninterlands van Oranje elftallen. De officiele interlands van Oranje elftallen vindt U bij de desbetreffende Internationale Toernooien.

 

Prikbord
Zoals U gewend bent, hebben we ook een Prikbord voor zaken zoals
Speelsters gezocht
Tegenstander gezocht
Wat er verder ter tafel komt etc.

Inloggen prikbord. Ga naar Prikbord. Log daar in. We hebben veel gebruikers verwijderd. Dus registreer opnieuw.
Na registratie krijgt U via de email een bevestiging binnen, klik dan op de link ter bevestiging. Log daarna pas in!

 

 

Gallery oftewel FOTO ALBUMS

Dit is nieuw, althans de naam is nieuw. Maar hier komen alle foto's te staan die onze fotografen hierin plaatsen. Foto's over de KNVB Beker finale, straks Eredivisie en wellicht Topklasse, Zaal foto's, maar ook Oranje Elftallen.

We hebben nog foto's gepubliceerd die U van ons tegoed had, namelijk de play-off wedstrijden van Oranje tegen Schotland en Italie, de oefeninterland tegen Thailand.
Het Onder 19 toernooi in Nederland, wat Onder 19 helaas niet tot een goed einde heeft weten te brengen en de oefenwedstrijd van Oranje Onder 15 jaar.

Er zijn inmiddels 4 foto albums. Uiteraard zullen er meer volgen.

 

Media
Dit is nieuw, we hebben hier de Tweets geplaatst van Oranje speelsters, BeNe League nieuws / clubs, Zaal Eredivisie. Er komen ook nog Tweets van Amateurclubs en de WK tweets.

Hier komt straks ook nog Youtube links.

De weblinks van clubs etc.

 

 

Op of aanmerkingen
Indien U op of aanmerkingen heeft, kunt U ons altijd emailen.

Ons emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Let op dat we nog niet klaar zijn met het vernieuwen van de site, er komen nog heel wat zaken bij zoals contact formulier, poll, teller etc. 

  

17-12-2014: Velen zullen zich afvragen of we al iets weten? Eind november was voor ons de deadline om het bekend te maken. We zijn weer in gesprek geraakt met een kandidate, helaas hebben twee andere kandidaten na uitvoerig met elkaar gesproken te hebben, toch bedankt. Wij laten spoedig iets weten. Wij danken iedereen die meedeed aan de poll. De uitslag was dat men graag ziet dat we verder gaan!

De website zal uptodate blijven, dus blijf elke dag de site bezoeken. U kunt altijd nieuws melden, van toernooien 2015 tot talentendagen of meisjesdagen! Email ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

01-11-2014: Op 19 september meldden wij dat we gaan stoppen. Op deze melding kregen wij vele hartverwarmende reacties op de redactie. Ook reacties van personen die wellicht de site zouden willen voortzetten. De Redactie besloot toen om met deze personen van gedachten te wisselen. We zijn nu een dikke zes weken verder en wellicht vragen jullie je af of de site nog doorgaat? Helaas moeten wij jullie mededelen dat wij er tot op heden niet in zijn geslaagd om geschikte kandidaten te vinden.

Mocht iemand die dit leest, graag de site voortzetten, email ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." data-mce-href="mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Eind november beslissen we. 
Doe mee met de pollvraag: Moet VVNED (Vrouwenvoetbalnederland) blijven bestaan op het worldwideweb!

 

20-09-2014: Na voor velen het harde nieuws, dat wij gaan stoppen, gisteren gelezen te hebben, kreeg de Redactie ontzettend veel mooie lieve reacties. Langs deze weg willen wij diegenen bedanken die de moeite hebben genomen om ons te schrijven.

Tussen al deze emails zaten ook gegadigden die de site wellicht willen overnemen. We zullen overleg gaan plegen met deze personen.
Om niet wekenlang met oud nieuws te zitten op de Nieuwspagina, zullen wij het nieuws blijven updaten totdat de site is doorgestart.

 

Lees ook het artikel op 19 september: Vrouwenvoetbalnederland stopt ermee!