NEDERLAND GAAT NAAR CANADA! PDF Afdrukken E-mail
donderdag, 27 november 2014

 

Het 7e WK-ticket is voor NEDERLAND!!!
Na het gelijke spel in Den Haag, wist het Nederlands vrouwenelftal donderdagavond in Verona (Bentegodi Stadium) te winnen van Italie met 1-2 en daarmee het laatste WK-ticket te halen. Voor het eerst in de vrouwenvoetbal geschiedenis van Nederland zal Nederland actief zijn op een Wereld Kampioenschap. De Redactie feliciteert alle speelsters en staf van harte met dit super mooie resultaat. Het WK wordt gehouden van 6 juni t/m 5 juli 2015 op kunstgras in Canada.

Bondscoach Roger Reijners begon in tegenstelling met zaterdag, met de volgende opstelling: 1. Doelvrouw Loes Geurts, 3. Stefanie Van der Gragt, 4. Mandy Van Den Berg (C), 2. Desiree Van Lunteren, 8. Sherida Spitse, 10. Danielle Van de Donk, 5. Siri Worm, 6. Anouk Dekker keerde terug in de basis ten koste van Tessel Middag, 7. Manon Melis, 9. Vivianne Miedema, 11. Lieke Martens

Klik op lees meer voor de statistiek, kort verslag VVNED en verslag van Ons Oranje

lees meer over NEDERLAND GAAT NAAR CANADA! »
 
Vanavond live Italie - NL bij FOX PDF Afdrukken E-mail
donderdag, 27 november 2014

FOX zendt ook vanavond de laatste wedstrijd tegen Italie live uit. Vanaf 20:30 uur is op het Open net van FOX de wedstrijd live te volgen. Iedereen met digitale TV kan FOX ontvangen, onder andere bij Ziggo en UPC op kanaal 11 en bij KPN op kanaal 14. Kijk waar jij FOX kan ontvangen op www.foxtv.nl/waartezien.

lees meer over Vanavond live Italie - NL bij FOX »
 
Topper DFT tegen Pernis, inzet de koppositie PDF Afdrukken E-mail
woensdag, 26 november 2014

In Drachten ontvangt de thuisploeg het sluwe vv Pernis. Drachtster Boys speelde vorige week een slechte tweede helft en won zodoende moeizaam met 6-4 van Zuidoost United. De Friezinnen staan op een mooie 2e plek en pakken bij winst de koppositie. De Schiedammers wisten vorig week te winnen van Reiger Boys. Het is opvallend dat nieuwkomer Mylenca van Ee op dit moment veel scoort bij de bezoekers. vv Pernis heeft een punt minder dan de thuisploeg en deelt bij winst de kop met Os Lusitanos.

Klik op lees meer >>> voor de rest van het programma

lees meer over Topper DFT tegen Pernis, inzet de koppositie »
 
Luc in gesprek met Sherida Spitse PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Luc Calleeuw   
zondag, 23 november 2014

Korte reactie van Sherida Spitse na de wedstrijd NEDERLAND -  ITALIË. Oranje en LSK Kvinner speelster Sherida Spitse (8) na de eerste barrage finale tussen Nederland en Italië:

Wat een atmosfeer hé Sherida?


Sherida: Ja zeker, heel mooi, top, daar doe je het voor he. Uiteraard spelen we liever voor 12000 mensen dan voor 1000. En de sfeer in het stadion was vandaag echt top.

Klik op lees meer >>>>

lees meer over Luc in gesprek met Sherida Spitse »
 
Geloof in eigen kunnen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Luc Calleeuw   
zondag, 23 november 2014

Korte reactie van Danielle van de Donk (10) na de wedstrijd NEDERLAND - ITALIË. Oranje en PSV speelster Danielle van de Donk na de eerste barrage finale tussen Nederland en Italië:

Welk gevoel heb je nu Danielle?

Danielle
: "Een dubbel, hun uitdoelpunt geeft een wrang gevoel. Houdt in ieder geval in dat we daar ook zeker moeten scoren. We zullen ginder wel beter moeten spelen dan onze eerste helft vandaag. Als we verder bouwen op onze tweede periode, zo zullen we ginder moeten spelen".

lees meer over Geloof in eigen kunnen »
 
Korte reacties van Italiaanse speelsters PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Luc Calleeuw   
zondag, 23 november 2014

Zaterdagavond sprak reporter Luc Calleeuw met drie Italiaanse speelsters na het 1-1 gelijke spel tegen Nederland. Hoe beleefden zij deze wedstrijd en hoe denken zij over de return in Italie a.s. donderdag in Verona waar het een heksenketel zal zijn!

Luc sprak met de keepster, Laura Giuliani (1), de captain Patrizia Panico (9) en de verdedigster Raffaella Manieri (2). Klik op lees meer ................>>>>>

lees meer over Korte reacties van Italiaanse speelsters »
 
Hoogendijk en Koopmans niet mee naar Italië PDF Afdrukken E-mail
zondag, 23 november 2014

Bondscoach Roger Reijners heeft de selectie van het Nederlands vrouwenelftal voor de return tegen Italië teruggebracht naar 24 speelsters. Telstar-speelster Kirsten Koopmans valt buiten de selectie voor de uitwedstrijd en reist niet mee naar het Italiaanse Verona. Ook 96-voudig international Anouk Hoogendijk, die nog teveel last ondervindt van een hamstringblessure, maakt geen deel uit van het 24-koppige vrouwenteam.

Zaterdag (22 November) speelde Oranje in een bijna uitverkocht Kyocera Stadion in Den Haag met 1-1 gelijk tegen de Italianen. Op donderdag 27 november staat de uitwedstrijd op het programma. In het Marc’Antonio Bentegodi stadion in Verona wordt om 20.30 uur afgetrapt. Als Nederland dit tweeluik wint, kwalificeren zij zich voor het WK 2015 in Canada.

Klik op lees meer voor de Selectie .................>>>

lees meer over Hoogendijk en Koopmans niet mee naar Italië »
 
Nederland speelt gelijk tegen Italie PDF Afdrukken E-mail
zaterdag, 22 november 2014

Foto's toegevoegd!
Het Nederlands vrouwenelftal is het vandaag niet gelukt om met een belangrijke thuisoverwinning van het veld te stappen. In het goedgevulde Kyocera stadion zagen een recordaantal van 13.109 toeschouwers een spannend duel waarin het 1-1 werd. Oranje kwam in de eerste helft op achterstand door een doelpunt van Melania Gabbiadini. De tweede helft kwam Nederland goed terug en werd het 1-1 door een doelpunt van Vivianne Miedema met een assist van Manon Melis. De Oranje leeuwinnen deden zichzelf te kort en hadden zeker een overwinning verdiend.

Donderdag 27 november zal het gaan donderen in Verona want daar vindt de return plaats. De Oranje Leeuwinnen zullen moeten scoren in Italie om nog door te kunnen gaan. Wedstrijd wordt live uitgezonden op Fox donderdag!

Bondscoach Roger Reijners begon met de volgende opstelling: 1. Doelvrouw Loes Geurts, 3. Stefanie van der Gragt, 4.Mandy van den Berg, 2. Desiree van Lunteren, 6.Tessel Middag, 8. Sherida Spitse, 10. Danielle van de Donk, 5. Siri Worm, 7. Manon Melis, (Kirsten van de Ven 55e m) 9. Vivianne Miedema en 11. Lieke Martens.

lees meer over Nederland speelt gelijk tegen Italie »
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 6

POLL 2

Moet VVNED blijven bestaan op het WWW?
 

Verjaardagskalender Oranje

Geen jarigen vandaag

Uitslagen BeNe League

BeNe League 2014-2015

BeNe League 2014-2015

# Team MP PTS
1 AJX 10 24
2 STA 9 22
3 TWE 9 20
4 ADO 10 17
5 PSV 9 14
6 AND 9 14
7 LIER 9 12
8 TEL 9 12
9 CB 9 12
10 ZWO 9 10
11 HEE 9 9
12 KAA 9 7
13 LEU 10 0