VOETBAL APP

Nederland O19 in de EK Finale !!!! PDF Afdrukken E-mail
donderdag, 24 juli 2014

PROFICIAT Nederland O19 voor het eerst in de historie naar de EK finale
Nederland Onder 19 wist vanavond de finale te halen tegen Republiek Ierland. Dit is de eerste maal in de geschiedenis van Onder 19 dat zij de FINALE halen. Er werd met 0-4 gewonnen!
De Republiek Ierland wist als beste nummer 2 van de Eliteronde de halve finales van dit EK te bereiken. Gelukkig wisten de Oranje Leeuwinnen deze meiden nu te verslaan. In de laatste ontmoeting tussen beide landen bleef het nog 0-0, maar ditmaal stond Vivianne Miedema in de aanval en zij maakte een hattrick en 1 assist bij het doelpunt van Jeslynn Kuijpers, GEWELDIG.

Bondscoach Andre Koolhof startte met de volgende basisformatie:
1. Jennifer Vreugdenhil, 12. Lucie Akkerman, 3. Dominique Janssen, 4. Danique Kerkdijk, 7. Jeslynn Kuijpers, 8. Inessa Kaagman (C), 5. Danielle Kuikstra, 10. Jill Roord, 6. Kim Mourmans, 9. Vivianne Miedema, 14. Laura Strik.
Aangezien het nog steeds boven de 30 graden C is worden er weer drinkpauzes ingelast.

Rep. Ierland - Nederland  (0-2) 0-4  NEDERLAND in de finale tegen Spanje
Noorwegen - Spanje (0-0) 0-2

FOTO: De 18-koppige EK selectie 2014. Vrouwenvoetbalnederland f
eliciteert alle speelsters en natuurlijk ook de Staf met het behalen van de Finale!

lees meer over Nederland O19 in de EK Finale !!!! »
 
Laatste nieuws EK O19 2014 Noorwegen PDF Afdrukken E-mail
woensdag, 23 juli 2014

Donderdag 24 juli worden de halve finales gespeeld. Nederland onder 19 speelt om 19:00 uur tegen Republiek Ierland en niet om 18:00 uur. Om 18:00 uur is de andere halve finale tussen gastland Noorwegen tegen Spanje. Deze wedstrijd is live te zien op Eurosport vanaf 17:45 uur. Helaas die van Nederland wordt niet uitgezonden door Eurosport. 

Lees ook
: Kuijpers up to full speed ahead of Ireland test

Klik op lees meer >>>>>
Voor het programma, uitslagen en standen....klik hier.....>>>

lees meer over Laatste nieuws EK O19 2014 Noorwegen »
 
Indoor voetbalcompetities voor vrouwen PDF Afdrukken E-mail
woensdag, 23 juli 2014

Vanaf begin september start Indoor Voetbal weer met een Indoor Voetbalcompetitie voor vrouwenteams. Hiervoor zijn zij echter nog op zoek naar teams. Hoe gaat deze competitie in zijn werking?

Speeldag/tijd:
De speeldag is vrijdagavond incidenteel af en toe de maandagavond. Afhankelijk van het aantal deelnemende teams zullen er maximaal 2 wedstrijden per avond gespeeld worden (door verschillende teams).
 Dit houdt in dat de eerste wedstrijd start om 20.00 uur en de 2e wedstrijd om 21.00 uur. Je moet er vanuit gaan dat je gemiddeld genomen ongeveer 2/3x per maand zult spelen.

lees meer over Indoor voetbalcompetities voor vrouwen »
 
Plaats Oefenwedstrijden PDF Afdrukken E-mail
woensdag, 23 juli 2014

Van de week startte de meeste BVO's weer met de training en ADO speelde zelfs haar eerste oefenwedstrijd. Iedereen kan een Oefenwedstrijd plaatsen!
Meldt deze, zodat Uw supporters ook weten waar er gevoetbald gaat worden!

Hoe doe je dat? Klik bovenin het menu Overzicht oefenwedstrijden. Op die pagina kan je een oefenwedstrijd plaatsen. Er zijn al een paar oefenwedstrijden geplaatst!
Let wel op dat je geen dubbele oefenwedstrijden plaatst!

lees meer over Plaats Oefenwedstrijden »
 
EK Dagboek Vivianne Miedema PDF Afdrukken E-mail
woensdag, 23 juli 2014

De spits van Oranje Onder 19, Vivianne Miedema, houdt voor Vrouwenvoetbalnederland een dagboekje bij. Zij geeft op regelmatige basis een kort overzichtje van het reilen en zeilen in Oslo tijdens dit EK! Vandaag een update de dagen 21 en 22 juli uit het EK dagboekje van Vivianne!

Dag 9 – 21 juli 2014
Opnieuw match day, vandaag de Benelux derby op Scandinavische bodem. Altijd een moeilijke partij, België speelt vrij kompact. We hebben de partij gewonnen via een mooi doelpunt van Inessa (vrije trap).  Eén – nul, bij de beste vier van Europa. In de halve finale spelen we tegen Ierland, die we nog kennen uit de Elite ronde. Natuurlijk hebben we eerst een klein feestje gevierd voor het behalen van de halve finale. Klik op lees meer >>>>>

lees meer over EK Dagboek Vivianne Miedema »
 
Indelingen en nummeringen 2e klassen 2014-2015 PDF Afdrukken E-mail
woensdag, 23 juli 2014

De indelingen en nummeringen van de Tweede Klassen zijn uptodate voor het seizoen 2014-2015. Aan de hand van de nummeringen kunt Uzelf de nieuwe programma's in elkaar draaien. Klik op lees meer ...................>>>>>

lees meer over Indelingen en nummeringen 2e klassen 2014-2015 »
 
Marta tekent bij FC Rosengard PDF Afdrukken E-mail
dinsdag, 22 juli 2014

De 28-jarige Marta heeft voor 1 jaar getekend bij het Zweedse FC Rosengård, voorheen beter bekend als LdB FC Malmö (otpie nog 1 jaar). De 5-voudige Beste Speelster van de Wereld wilde graag naar Malmo. Ze kwam over van Tyreso FF waar zij afgelopen nog de UEFA Champions League finale speelde (helaas verloren van VfL Wolfsburg). Marta had geen contract meer met Tyreso. De perschef van Rosengard wilde niet ingaan op haar salaris, maar onthulde dat het binnen het budget was. De club hoopt met Marta meer toeschouwers te trekken en natuurlijk mee te doen in Europa.

Onlangs ontmoette onze reporter Luc Calleeuw Marta nog tijdens de Champions League finale (zie foto hieronder)!

lees meer over Marta tekent bij FC Rosengard »
 
Beloften Telstar starten in Eerste Klasse PDF Afdrukken E-mail
dinsdag, 22 juli 2014

Het nieuw opgerichte belofteteam van Telstar VVNH zal in haar debuutseizoen uitkomen in de Eerste Klasse A (zaterdag) van het vrouwenvoetbal.

De Noord-Hollandse talenten die het belofteteam van de Telstar Vrouwen gaan vormen, zijn Joia Pauletta (afgelopen seizoen reeds bij Telstar), Kelly Steen (Zandvoort), Puck Meinsma (CTO Amsterdam), Sanne van der Velden (De Foresters), Jaimy Gouweleeuw (ADO’20), Marscha Roubos (SV Overbos), Amber Würing (Vitesse ’22), Myrthe Bosschieter (FC Purmerland), Zoë van Wijngaarden (DSS), Inge van Niekerk, Lotte Hopman, Lisa Kremers en  Carli Luntz (allen Fortuna Wormerveer). Diverse speelsters maakten afgelopen seizoen tevens deel uit van de Meiden Academie van Telstar VVNH.

lees meer over Beloften Telstar starten in Eerste Klasse »
 
Nederland via winst op Belgie in de halve finale!! PDF Afdrukken E-mail
maandag, 21 juli 2014

PROFICIAT!!!! Nederland Onder 19 moest vandaag tegen Belgie en won met 1-0 en eindigde daardoor op een eervolle 2e plaats wat recht geeft op een plek in de halve finale. Het doelpunt werd gescoord door aanvoerster Inessa Kaagman (foto). In groep B is Rep. Ierland de winnaar geworden en dat team wordt de volgende tegenstander van Nederland. In Groep A was Noorwegen de winnaar en het gastland krijgt Spanje, de nr. 2 van groep B als tegenstander. 

Nederland - Belgie (1-0) 1 - 0
Bondscoach Andre Koolhof startte met dezelfde formatie als tegen Schotland met Miedema dus in de basiself. > 1. Jennifer Vreugdenhil, 3. Dominique Janssen, 4. Danique Kerkdijk, 7. Jeslynn Kuijpers, 8. Inessa Kaagman (C), 15. Lauren Delleman (46 Lucie Akkerman), 5. Danielle Kuikstra (78 Corine Peels), 10. Jill Roord, 6. Kim Mourmans, 9. Vivianne Miedema (69 Sharon Bruinenberg), 13. Simone Kets,

Klik op >>>> lees meer voor het >korte verslag van Nico Delleman, >lang verslag van Ons Oranje, >statistiek, foto's van Annebep Doeleman zijn toegevoegd!

lees meer over Nederland via winst op Belgie in de halve finale!! »
 
Trainerscarrousel Tweede Klassen 2013-2014 PDF Afdrukken E-mail
maandag, 21 juli 2014

R.S.V. Antibarbari verwelkomt Roderik van Zevenbergen als nieuwe hoofdtrainer van de dames voor het seizoen 2014/2015. Na jarenlang de damestak bij FC 's Gravenzande te hebben opgebouwd met als resultaat kampioenschap in de zaterdag 4e klasse, verruilt hij het Westland voor de Rotterdamse studenten. Met de nieuwe aanwinst streeft Antibarbari naar een plek bovenin de 2e klasse. .

lees meer over Trainerscarrousel Tweede Klassen 2013-2014 »
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 4

POLL 2

Wat gaat Onder 19 doen op het EK 2014
 

Verjaardagskalender Oranje

Geen jarigen vandaag

Kampioenen 2013-2014