VOETBAL APP

NEDERLAND O19 WINT GOUD PDF Afdrukken E-mail
zondag, 27 juli 2014

Er was nog 1 droom.....EN DIE IS UITGEKOMEN!!!!
Zal Nederland Onder 19 geschiedenis gaan schrijven? Jazeker Nederland Onder 19 jaar heeft zondagavond in Noorwegen geschiedenis geschreven door het Europees Kampioenschap op hun naam te schrijven.
Het team onder leiding van bondscoach Andre Koolhof won met 0-1 van Spanje die eerder al in 2004 ooit dit EK won, maar nu was het de beurt aan de Oranje Leeuwinnen.

PROFICIAT - PROFICIAT - PROFICIAT - PROFICIAT - PROFICIAT 
Spanje - Nederland (0-1) eindstand 0-1 door Vivianne Miedema (die topscoorster van het toernooi werd)!

De bondscoach begon ten opzichte van de halve finales met: 1. Jennifer Vreugdenhil (GK), 3. Dominique Janssen, 4. Danique Kerkdijk, 7. Jeslynn Kuijpers, 8. Inessa Kaagman (C), 12. Lucie Akkerman, 5. Danielle Kuikstra (78e Corine Peels), 10. Jill Roord (46e Sharon Bruinenberg), 6. Kim Mourmans, 9. Vivianne Miedema, 14. Laura Strik (61e Simone Kets)

Klik op >> lees meer >>kort live verslag ism Nico Delleman, zie ook >> uitgebreid verslag van Luc Calleeuw, verslag van Welmoed de Lang en video Ons Oranje en statistiek en veel foto's van Annebep Doeleman waarvoor wij haar hartelijk bedanken!

lees meer over NEDERLAND O19 WINT GOUD »
 
Laatste nieuws EK O19 2014 Noorwegen PDF Afdrukken E-mail
zondag, 27 juli 2014

Zondag 27 juli schreef Oranje onder 19 Nederlands voetbal geschiedenis. De meiden wonnen voor het eerst het Europees Kampioenschap onder 19 jaar in Oslo Noorwegen. De winst van 1-0 tegen Spanje kwam op naam van spits Vivianne Miedema die haar 6e EK goal scoorde en daarmee ook topscorer van het toernooi werd.!!
Voor het uitgebreide verslag zie hierboven. 

Voor alle uitslagen en standen....klik hier.....>>>

lees meer over Laatste nieuws EK O19 2014 Noorwegen »
 
EK Dagboek Vivianne Miedema PDF Afdrukken E-mail
zaterdag, 26 juli 2014

De spits van Oranje Onder 19, Vivianne Miedema, houdt voor Vrouwenvoetbalnederland een dagboekje bij. Zij geeft op regelmatige basis een kort overzichtje van het reilen en zeilen in Oslo tijdens dit EK! Vandaag een update de dagen 23 , 24 en 25 juli uit het EK dagboekje van Vivianne!

Dag 11 – 23 juli 2014
Vandaag zijn we 100 procent bezig geweest met de voorbereiding op de halve finale tegen Rep. Ierland. Er werd veel aandacht geschonken aan voldoende herstel van de vorige wedstrijd, gefocust op de tegenstander. Uiteindelijk werd er ook wat tijd vrij gemaakt om te ontspannen. We denken er klaar voor te zijn. Uiteraard op tijd slapen om morgen topfit te zijn.......Klik op lees meer >>>>>

lees meer over EK Dagboek Vivianne Miedema »
 
Oefeninterland Oranjevrouwen tegen Brazilië PDF Afdrukken E-mail
donderdag, 24 juli 2014

De Braziliaanse voetbalzomer is nog niet voorbij. Het Nederlands vrouwenelftal speelt op woensdag 20 augustus een oefeninterland tegen Brazilië. De wedstrijd wordt gespeeld in Nijmegen en start om 19.00 uur. Kaarten voor de wedstrijd zijn vanaf vrijdag 25 juli verkrijgbaar via OnsOranje.nl, de Primera-winkels en bij de receptie van N.E.C. Nijmegen.

De wedstrijd maakt onderdeel uit van de voorbereiding op de laatste twee groepsduels in de kwalificatiereeks voor het Wereldkampioenschap 2015 in Canada. De nummers één van de poule plaatsen zich rechtstreeks voor dit WK. De vier beste nummers twee strijden in oktober tijdens de play offs voor een plek op dit eindtoernooi. Nederland staat momenteel tweede in de poule.

lees meer over Oefeninterland Oranjevrouwen tegen Brazilië  »
 
Indoor voetbalcompetities voor vrouwen PDF Afdrukken E-mail
woensdag, 23 juli 2014

Vanaf begin september start Indoor Voetbal weer met een Indoor Voetbalcompetitie voor vrouwenteams. Hiervoor zijn zij echter nog op zoek naar teams. Hoe gaat deze competitie in zijn werking?

Speeldag/tijd:
De speeldag is vrijdagavond incidenteel af en toe de maandagavond. Afhankelijk van het aantal deelnemende teams zullen er maximaal 2 wedstrijden per avond gespeeld worden (door verschillende teams).
 Dit houdt in dat de eerste wedstrijd start om 20.00 uur en de 2e wedstrijd om 21.00 uur. Je moet er vanuit gaan dat je gemiddeld genomen ongeveer 2/3x per maand zult spelen.

lees meer over Indoor voetbalcompetities voor vrouwen »
 
Plaats Oefenwedstrijden PDF Afdrukken E-mail
woensdag, 23 juli 2014

Van de week startte de meeste BVO's weer met de training en ADO speelde zelfs haar eerste oefenwedstrijd. Iedereen kan een Oefenwedstrijd plaatsen!
Meldt deze, zodat Uw supporters ook weten waar er gevoetbald gaat worden!

Hoe doe je dat? Klik bovenin het menu Overzicht oefenwedstrijden. Op die pagina kan je een oefenwedstrijd plaatsen. Er zijn al een paar oefenwedstrijden geplaatst!
Let wel op dat je geen dubbele oefenwedstrijden plaatst!

lees meer over Plaats Oefenwedstrijden »
 
Indelingen en nummeringen 2e klassen 2014-2015 PDF Afdrukken E-mail
woensdag, 23 juli 2014

De indelingen en nummeringen van de Tweede Klassen zijn uptodate voor het seizoen 2014-2015. Aan de hand van de nummeringen kunt Uzelf de nieuwe programma's in elkaar draaien. Klik op lees meer ...................>>>>>

lees meer over Indelingen en nummeringen 2e klassen 2014-2015 »
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 5