Verjaardagskalender Oranje

Anouk Hoogendijk
Anouk Hoogendijk
Gefeliciteerd!

Zoeken op site

 
 
 
Vrouwenvoetbalnederland gaat door PDF Afdrukken E-mail
woensdag, 29 april 2015

Het laatste nieuws over ons stoppen dateert alweer van 17 December 2014. Wat is er sinds gebeurd?
Op ons stoppen kregen we ontzettend veel reacties, veel mensen waren teleurgesteld dat we gingen stoppen, maar konden het wel begrijpen. Per slot van rekening doen wij dit allemaal op vrijwillige basis. Ook enkele reacties kregen we die wilden meewerken aan de site om deze voort te zetten. We hebben tegen hen gezegd "OK", maar we moeten eerst vernieuwen.

Helaas heeft dit 4 maanden geduurd, we liepen tegen veel klippen op, zodat we alles handmatig moesten verhuizen. Omdat onze site dateert vanaf augustus 2002, was het teveel om de gehele inhoud te verhuizen. De oude site (waar u zich nu bevindt) blijft daarom fungeren als ARCHIEF SITE.

Onze vernieuwde website is www.vrouwenvoetbalnederland.nl/vvned2

lees meer over Vrouwenvoetbalnederland gaat door »
 
FC Twente Nederlands Kampioen PDF Afdrukken E-mail
dinsdag, 28 april 2015

FC Twente is Nederlands Kampioen en zal daarom weer mogen spelen in de Champions League. Dit kampioenschap wordt voor de Tukkers de derde maal op rij en de vierde maal sinds hun oprichting tot BVO. Tevens staan de Twentse vrouwen maar 2 punten op achterstand van Standard Luik. De redactie feliciteert Speelsters en staf van FC Twente met dit Kampioenschap.

Uitslagen BeNe League ronde 24

RSC Anderlecht - FC Twente 0-4. Gouden wissel, na amper 2 minuten in het veld opende Kirsten Bakker in de 47e minuut de score voor Twente en Ellen Jansen scoorde later 2x achter elkaar en Jill Roord scoorde de 4e goal voor Landskampioen FC Twente, PROFICIAT
De Luikse ploeg won vanavond met 0-2 van Club Brugge. Uit een vrije trap scoorde Heerenveen de enige goal van de wedstrijd, het won dus met 1-0 van KAA Gent. Ook in Zwolle werd maar 1x gescoord. PSV/FCE liet zich verrassen, Joyce Mijnheer scoorde voor PEC dat enige doelpunt van dit duel. Ajax scoorde vanavond 3 doelpunten en kreeg geen tegendoelpunt, het won thuis met 3-0 van Lierse SK. In Leuven vielen de meeste doelpunten, OH Leuven scoorde 1x en sc Telstar deed dat 3x, eindstand 1-3. klik op lees meer voor de namen van doelpuntenmakers ..........>>>>>

lees meer over FC Twente Nederlands Kampioen »
 

Kies uw taal


WK 2015 CANADA
05/06/2015
30
DAGEN