Eredivisie | Kirsten van de Westeringh tekent contract bij Ajax vrouwen

Kirsten van de Westeringh heeft haar eerste contract bij de Ajax Vrouwen getekend. De 17-jarige aanvallende middenvelder van het Ajax Vrouwen Talententeam en Oranje onder 19 zette op donderdagmiddag 2 mei een krabbel onder de verbintenis. Het betreft een contract met de duur van 1 jaar, met een optie voor een extra seizoen.

Van de Westeringh speelt sinds de zomer van 2018 voor het Ajax Vrouwen Talententeam. De jeugdinternational speelde tot nu toe 21 wedstrijden voor de beloften, waarin ze 9 keer scoorde. Vanaf september 2019 sluit Van de Westeringh aan bij het eerste, waar zij tot nu toe al 5 keer haar opwachting maakte.
Van de Westeringh tekent in het bijzijn van team manager Daphne Koster haar eerste contract.
Kirsten: ”Ik ben super blij met dit contract. Ik heb heel veel zin om elke dag keihard te werken, me verder te ontwikkelen en veel speelminuten te maken. Dit contract betekent ook dat ik vanaf komend seizoen speelster ben van het eerste en daar heb ik heel erg veel zin in.”

In april van dit jaar werd Van de Westeringh met talententeam kampioen van de Beloftencompetitie. De Amsterdammers wonnen met strafschoppen van KNVB Talententeam Zuid.

Bron: www.ajax.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.