post

Beloften | Finale Beloften competitie op KNVB Campus Zeist en extra wedstrijd

Morgen is na een seizoen kort competitie voetballen en een Knock-Out systeem de Finale voor de Beloften.

In de competitie was het KNVB Talententeam Zuid die na 12 wedstrijden de leiding nam met 26 punten, Beloften Ajax volgden op een tweede plek met 23 punten.
De twee wedstrijden in de competitie die ze tegen elkaar speelden was meer in het voordeel van Ajax, thuis bij het KNVB team werd het een 1 – 1 gelijk spel en op de Toekomst won Ajax met 2 – 0.
De Beloften Ajax zullen het MET coach Suzanne Bakker-Zadelhoff  doen, deze speelde in Spanje mee met TPP Rotterdam in de European Womens Futsal Tournament maar vloog op tijd naar huis om aanwezig te zijn bij deze finale.
In maart waren de halve finales, de Beloften Ajax versloegen de Beloften van sc Heerenveen  en het KNVB Talenten Team Zuid versloeg de Beloften van PEC Zwolle.

Om 16.00 uur is de finale tussen deze twee zeer aan elkaar gewaagde teams, het beloofd een geweldig mooie wedstrijd te gaan worden en op voorhand is niet te zeggen wie favoriet voor de eind overwinning is.

Op dezelfde dag om 12.00 uur is een extra wedstrijd tussen de Beloften van FC Twente en de dames van Excelsior Barendrecht, wel speelt Excelsior Barendrecht met een team meiden die niet ouder zijn dan 19 jaar, ongeveer zoals bij de Beloften.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.