Zaalvoetbal | TPP kwam verliest vandaag tegen Kick Off, maar kwam laat op gang

Vandaag was de tweede wedstrijd voor TPP Rotterdam in het Women’s Futsal European Tournament‘.
Na de 6 – 0 nederlaag gisteren tegen Benfica stond vandaag een minstens zo sterke tegenstander op het programma.

Kick Off de Italiaanse kampioen die gisteren met 7 – 0 won van Inter Media Service staat bekend als een zeer aanvallend team.
TPP Rotterdam had het in de eerste helft ook lastig tegen de zeer goed georganiseerde aanvallen over snelle posities en moest daarom voornamelijk van achteren de hoge ba naar voren schieten op een counter kans.
Net als gisteren was het Kick Off die de ruststand op 0 – 3 zette.

De tweede helft een beter TPP, meer rust aan de bal en er werd meer vooruit gespeeld.
Kick Off had daar bijna geen rekening meer mee gehouden en TPP Rotterdam kreeg daardoor ook meer mogelijkheden.
Een snelle counter vanuit een corner van Kick Off werd door Suzanne Bakker-Zadelhoff opgepikt en deze kreeg later in de aanval de bal terug waarna van grote afstand hard werd ingeschoten. De eerste goal in dit toernooi was een feit.

Helaas gaf Kick Off gelijk gas en scoorde de 4 en 5 vlak achter elkaar.In de laatste minuut was het TPP die 2 reuze kansen kreeg, alleen voor de keeper werd twee keer niet gescoord.
Einduitslag 5 –   1 voor Kick Off.

De tweede wedstrijd tussen Benfica en Inter Media Service wordt op dit moment gespeeld.

Morgenmiddag om 12.oo uur speelt TPP haar laatste wedstrijd tegen Inter Media Service.