post

Eredivisie | Talenten tekenen bij PSV Vrouwen

Keepster Lisan Alkemade (16) en aanvalster Romée Leuchter (18) maken met ingang van het nieuwe seizoen de overstap naar PSV Vrouwen. De talentvolle jeugdinternationals van CTO Talent Team Zuid verbinden zich voor twee seizoenen aan de Eindhovense ploeg.

De speelsters van CTO Talent Team Zuid ondertekenden dinsdagochtend een tweejarige verbintenis in het Philips Stadion in het bijzijn van manager vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers.

Alkemade
Alkemade, jeugdinternational van Oranje O17, vertrok twee seizoenen geleden vanuit Lisse naar Eindhoven voor het CTO Talent Team Zuid. Het talent stroomt nu als jongste keepster ooit door naar PSV Vrouwen: ”Het is voor mij een mooie stap, ik denk dat het heel goed is voor mijn ontwikkeling om deze stap nu te maken.”

Leuchter
De Limburgse Romée Leuchter uit Schinveld doorliep vanaf haar veertiende alle jeugdselecties van de KNVB en is een vaste waarde bij Oranje O19 met toekomstig ploeggenoten Joëlle Smits en Janou Levels. De talentvolle aanvalster is zeer blij met haar overstap: ”Ik vind dit een heel bijzondere dag, ik vond het heel spannend, maar ik ben blij dat ik hier heb mogen tekenen.”

Bron: PSV vrouwen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.