Dubbele versterking voor PSV Vrouwen

Dubbele versterking voor PSV Vrouwen

PSV Vrouwen heeft zich versterkt met twee speelsters. De koploper van de Eredivisie Vrouwen weet zich met onmiddellijke ingang verzekerd van de diensten van aanvaller Davinia Vanmechelen en verdediger Anna Björk Kristjánsdóttir. Het tweetal tekende maandagmiddag een contract tot het einde van het seizoen.

Namens PSV zetten Sandra Dorelijers (links) en Peter Fossen (rechts) hun handtekening

Derde Belgische 
Belgisch international Davinia Vanmechelen treft bij PSV Vrouwen haar landgenoten Aline Zeler en Sara Yüceil. De 19-jarige aanvallende middenvelder wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Paris Saint-Germain en zal nummer tien gaan dragen. “Ik wil er een superseizoen van maken”, straalde de Belgische na het ondertekenen van haar contract. “Ik ken Aline Zeler, Sara Yüceil en Michelle Hendriks al. Ik ben een technische speler en dat wil ik laten zien. Mijn doel is om kampioen te worden en de beker te winnen.”
Ervaring 
De ervaren verdediger Anna Björk Kristjánsdóttir komt over van de Zweedse club IF Limhamn Bunkeflo 07. De 29-jarige uit IJsland speelde vier seizoenen in de Zweedse competitie en is IJslands international. “Ik ben heel trots dat ik als eerste IJslandse vrouw voor deze grote club mag spelen de komende maanden”, reageert Kristjansdottir. “Ik hoop dat ik met mijn rust en passend vermogen dingen kan toevoegen aan een team dat het al geweldig goed doet.”
Namens PSV zetten Sandra Dorelijers (links) en Peter Fossen (rechts) hun handtekening
Compleet  
Met het aantrekken van het tweetal heeft PSV Vrouwen haar selectie weer op orde om de competitie met 23 speelsters te vervolgen. Vanmechelen en Kristjánsdóttir sluiten maandag aan bij het team en reizen dinsdag mee voor het trainingskamp in het Spaanse Málaga.

Bron en foto’s: PSV.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.