PSV Vrouwen met 21 naar Women’s Cup

Het vrouwenteam vertrekt aanstaande donderdag naar Zwitserland voor deelname aan de Women’s Cup 2018 waar onder andere wordt gespeeld tegen FC Bayern München. PSV Vrouwen reist met een 21-koppige selectie af, drietal Oranje O20 ontbreekt.

Het is voor PSV Vrouwen een primeur om zich te presenteren op een internationaal toernooi. Er zijn 21-speelsters geselecteerd, waarbij Hendriks, Ten Westeneind en Cuschieri tijdens het toernooi nog niet inzetbaar zijn. In het kader van regionale talentontwikkeling is Eef Kerkhof toegevoegd aan de selectie. Zij traint deze voorbereiding regelmatig met PSV Vrouwen. Jeugdinternationals Nouwen, Pattiwael en van Schoonhoven ontbreken. Zij bereiden zich voor op de WK-kwartfinale met Oranje O20 van vrijdag 17 augustus.

Programma Women’s Cup 2018 
PSV Vrouwen speelt twee wedstrijden tijdens het toernooi en heeft daarnaast in Zürich enkele trainingen en teamactiviteiten gepland staan. Via de kanalen van PSV Vrouwen wordt hierover actief verslag gedaan. Volg @psvsvrouwen op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven!

Vrijdag 17 augustus 2018      19.00 uur PSV – Bayern München
Zaterdag 18 augustus 2018   17.30 uur FC Zürich – Slavia Praag
Zondag 19 augustus 2018     11.15 uur  Finale verliezers eerste duel
14.00 uur        Finale winnaars eerste duel

Selectie PSV Vrouwen:
Miller, Sarasola, Steen, van Schijndel, van de Wetering, Zeler, Bond Flasza, Erman, Raaijmakers, Kerkhof, Nati, Coolen, Yüceil, Kuijpers, Snoeijs, Levels, van Dooren, Williams, Hendriks, Cuschieri, ten Westeneind.

Foto en tekst: PSV Vrouwen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.