A+ R A-
Wedstrijdverslag: Arch.buro Nieuweboer - FC Plubos | Ronde 4 | West I Zaal - 2010-2011
Print 

Arch.buro Nieuweboer - FC Plubos
4 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: vrijdag, 01 oktober 2010
Aanvangstijd: 19:00 u


 Samenvatting

Arch.b.Nieuweboer wint ruim van Plubos
 
Vrijdagavond moest Plubos naar Wervershoof om tegen het sterke Arch.b.Nieuweboer te spelen. Deze ploeg heeft in de competitie tot nu toe alleen tegen Watervogels punten laten liggen (gelijkspel).
 
Plubos begon, zonder de geblesseerde Rina Blondeau, zeer defensief. De afspraak was om de ruimte zo klein mogelijk te houden, om het Nieuweboer moeilijk te maken te voetballen. En dit lukte vrij aardig, verder dan een paar gevaarlijke momenten voor het doel kwam de ploeg niet. In de tegenaanval was Plubos echter ook niet echt in staat gevaarlijk te worden. Enkele afstandschoten van Nieuweboer werden gekeerd door Nanouk Groentjes. De rust werd gehaald met 0-0.
 
In de tweede helft vond Eline Keet al snel een heel klein gaatje in de verdiging en meer had zij niet nodig om er 1-0 van te maken. Plubos probeerde vast te houden aan haar tactiek, maar toch was er weer wat ruimte en werd het 2-0. Even was er een kans op de aansluitingstreffer, maar de uitval van Marianne en Brigitte Pluijmers werd net niet nauwkeurig genoeg uitgespeeld. Nieuweboer bracht het verschil op 3 doelpunten met een prachtig afstandschot. Plubos moest wel uit haar schulp kruipen en maakte de 3-1. Chantal Pluijmers gaf Brigitte Pluijmers op rechts de bal, die met een punter de keepster verraste. In de slotfase probeerde Plubos aan te zetten, maar dor een foutje in de opbouw kon Nieuweboer gebruik maken van de ruimte en de eindstand van 4-1 op het bord zetten.
 
Opstellingen:
 
Plubos
Nanouk Groentjes, Chantal Pluijmers, Brigitte Pluijmers (1x), Marianne Pluijmers, Deborah Cordes, Ilja van der Deure
 
Nieuweboer
Joyce Wouters, Rebecca Meijers, Madelon Keet, Eline Keet (3x), Linda Bos, Annette Eickhof, Mieke Bos (1x)