A+ R A-
Wedstrijdverslag: Dansschool Biersteker - FC Gelre | Ronde 16 | Eredivisie Zaal 2012-2013

Dansschool Biersteker - FC Gelre
3 10

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: vrijdag, 01 februari 2013
Aanvangstijd: 20:15 u


 Samenvatting


{tweetme}

Verslag Dansschool Biersteker
Door Bert van Hemert

Dansschool Biersteker verheugde zich op de komende wedstrijd tegen FC Gelre. In het verleden waren dit altijd leuke en sportieve wedstrijden. De uitwedstrijd in Wehl, werd slechts met 4-3 verloren. Toen speelde FC Gelre echter zonder de toppers Linda Tiemes en Barbara Roemeon. Zij waren er echter nu wel bij.

Dansschool Biersteker begon dus vol zelfvertrouwen aan deze wedstrijd, en de eerste kans was dan ook zelfs voor Dansschool Biersteker. Het schot van Lisa de Groot werd echter goed verwerkt door Jantien Wanrooij. In de 8e minuut kreeg de vrijstaande Anke vanaf links een goed voorzet, en ze pikte die met haar sterke linkerbeen precies in de kruising, 0-1. In de zelfde minuut was het Barbara Roemeon, die een bal wist te onderscheppen en door kon lopen naar het doel. Haar schot was onhoudbaar, voor de toch wel goed keepende Eline Roet.0-2. Vlak daarna was het Wendy Tiemes, die haar schot via de lat over zag gaan. Dansschool Biersteker bleef zodoende toch nog in de wedstrijd, want in 18e minuut was het Sue-Ranie Hok-A-Hin, die vanaf rechts goed voorzet, op de op volle snelheid inkomende Nathalia Santibanez Vargas, die zonder aarzelen 1-2 binnen schoot. Dansschool Biersteker zat weer helemaal in de wedstrijd. Groot was dan ook de teleurstelling, toen vlak voor tijd, in een moment van onoplettendheid, Barbara Roemeon, voor haar tegenstandster kwam, de bal oppikte, en vrij op doel af kon gaan. Zij maakte perfect 1-3.

Dansschool Biersteker kwam desondanks weer goed gemotiveerd de kleedkamer uit. Dat was echter van korte duur. Want in de 3e en 4e minuut waren het weer Barbara Roemeon en Anke Kaal, die 1-4 en 1-5 lieten aanteken. Dansschool Biersteker zat even helemaal stuk. Tot in de 7e minuut Stefanie Hand toch nog met een geweldig afstandsschot wist te scoren.2-5. Maar de goede combinaties van FC Gelre bleven maar doorgaan. Dansschool Biersteker had gewoon erg veel moeite, om dit hoge tempo te volgen. Lisa de Groot plaatste nog wel een bal goed op doel, maar het schot werd probleemloos gekeerd door Jantien Wanrooij. Ook raakte zij de paal nog eens, maar het volgende doelpunt was toch weer voor FC Gelre.

Linda Tiemes zette in de 10e minuut, een goede combinatie op, kreeg de bal op maat terug en scoorde 2-6. Wendy Tiemes zag daarna haar schot gekeerd door Eline Roet. Even later was het daarna toch weer Barbara Roemeon, die met een afstandsschot 2-7 liet aantekenen. Dansschool Biersteker had er totaal geen grip meer op. Het waren achtereenvolgens Celine Ewes, die 2-8 scoorde en Wendy Tiemes maakte daarna nog de 2-9 en de 2-10. Toch kwam er in de allerlaatste minuut nog een hele mooie combinatie tussen Yentl Reinderts en Lisa de Groot. Yentl ging op rechts alles en iedereen voorbij, en zette loepzuiver voor op de meesprintende Lisa de Groot, die keihard in schoot.3-10.


Opstelling Dansschool Biersteker:
Eline Roet(doel), Sue-Ranie Hok-A-Hin(1x), Stefanie Hand(1x), Nathalia Santibanez Vargas(1x),
Lisa de Groot(1x), Yentl Reinderts, Daniƫlle Buis en Yesmin Doeschot.

Opstelling FC Gelre:
Jantien Wanrooij(doel), Celine Ewes(1x), Anke Kaal(2x), Wieke Wassink, Linda Tiemes(1x),
Barbara Roemeon (4x), Naomi Toussaint en Wendy Tiemes.