A+ R A-
Wedstrijdverslag: Ter Leede 1 - Be Quick'28 1 | Ronde 12 | Topklasse 2011-2012

Ter Leede 1 - Be Quick'28 1
6 0
(0 : ) (0 : )

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zaterdag, 03 december 2011
Aanvangstijd: 13:30 u


Gebeurtenissen

doelpunt


     Samenvatting

    Van Ter Leede
     
    De Ter Leede Dames heeft haar thuiswedstrijd op sportpark Roodemolen tegen Be Quick gewonnen en houdt zicht op het kampioenschap in de topklasse van het vrouwenvoetbal.
     
    Een wedstrijd die in de eerste helft totaal niet op de tweede helft lijkt. Een duel dat veelal op het middenveld sneuvelt omdat beide teams niet door kunnen of durven drukken op de achterste linie. Waar Ter Leede met enkele mogelijkheden de doelvrouw van Be Quick zenuwachtig probeert te krijgen moet aan de andere kant doelvrouw Jennifer Vreugdenhil 3 keer handelend optreden. Met haar inbreng blijft Ter Leede in de eerste helft overeind en haalt de rust zonder kleerscheuren.
     
    In de tweede helft speelt het team van ad-interim trainer-coach Cees Fielmich met meer zelfvertrouwen. De balcirculatie wordt hoger en de druk op helft van Be Quick krijgt meer gestalte. Uiteindelijk loopt Ter Leede uit naar een klinkende 6-0 overwinning zonder dat het tegen een gele kaart aanloopt. Volgende week, in Ridderkerk, wacht alweer de volgende wedstrijd tegen nummer 8 RVVH op het programma.
     
    Scoreverloop:
    1-0 Lavinia Poku,
    2-0 Anouk van Haaster,
    3-0 Bente Boogaard,
    4-0 Fien de Leeuw,
    5-0 Marjolijn van den Bighelaar,
    6-0 Marieke Goeree.