A+ R A-

Oranje O15 weer gelijk tegen Tsjechie

Vandaag de 2e oefeninterland in en tegen Tsjechie. Jongstleden maandag werd het een gelijkspel (0-0), en ook ditmaal werd er door beide landen niet gescoord.


Coach Marleen Wissink begon met een gewijzigde opstelling tov het eerste duel:Anouk van der Klooster, Julia Kagie, Gwijneth Hendriks, Lieske Carleer, Jasmijn Dijsselhof, Sarah Jongbloed, Maruska van Olst, Narjiss Ahamad, Nikita Tromp, Jonna van der Velde en Anna Knoll

Lees meer...

Oranje Onder 15 gelijk tegen Tsjechie

In het eerste oefenduel tegen Tsjechie werd er niet gescoord, derhalve eindigde deze wedstrijd in 0-0.
Coach Marleen Wissink begon met de volgende opstelling: Lois Nienhuis, Julia Kagie, Moïsa van Koot, Lotte Jansen, Jasmijn Dijsselhof, Lotte van Veldhoven, Maruschka van Olst, Jill Bayings, Anna Knol, Kirsten van de Westeringh en Romée Leugter. 

 

A.s. woensdag 30 maart start de wedstrijd om 11.00 uur.

Lees meer...

Oranje O15 gelijk tegen Engeland

Woensdag 27 mei speelde het team van Johan van Heertum, Oranje Onder 15 jaar, hun 1e duel tegen hun leeftijdsgenoten van Engeland. De 2-luik wordt in Engeland gespeeld en het 2e duel staat op het programma a.s. vrijdag.
De jeugdige oranje leeuwinnen gingen met een 1-0 ruststand thee drinken.

Lees meer...

Onder 15 wint van Engeland

De 2-luik tegen en in Engeland verliep voor de Oranje welpen vrijdag perfect. Het 2e duel werd winnend afgesloten. Het 1e duel werd nog geljikgespeeld. Voor het verslag hiervan klik hier.
Vrijdag werd er driemaal gescoord door Oranje, doelputen van Joelle Smits 2x en Romee Leuchter. Ruststand was dan ook 0-3 in het voordeel van Nederland.

Lees meer...