Wedstrijdverslag: AORC /Lebo Vastgoed - Zuidoost United | Ronde 5 | Eredivisie Zaal 2012-2013

AORC hebben verloren in eigen huis van Zuidoost United met 0-3
De eerste 5 min. van de wedstrijd leek het er niet op dat onze Dames zouden gaan verliezen, de teams waren aardig aan elkaar gewaagd, ik had zelfs het gevoel dat onze dames konden gaan winnen.
In de 6e  min. voerde Zuidoost United de druk op waardoor het eerste doelpunt gescoord werd door Cyrma Tawjoerdam. Deze druk hield Zuidoost United vast waardoor Michelle Playfair kans kreeg om 0-2 te maken.
Gelukkig kreeg AORC vat op het spel van Zuidoost United waardoor de rust stand 0-2 bleef.

In de 2e helft begon AORC aanvallender te spelen waardoor er meer kansen kwamen, maar helaas niet tot doelpunten uitvielen.
In de 9e min. scoorde Michelle Playfair haar 2e doelpunt, waardoor er 0-3 op het scorenbord kwam, dit is ook meteen de eindstand.

Na 3 wedstrijden 0 punten voor dit nieuwe en jonge team, elke wedstrijd zie je ze groeien, dus ga zo door!!!