A+ R A-
Wedstrijdverslag: Be Quick'28 1 - RKHVV 1 | Ronde 11 | Topklasse 2012-2013
Nederland Nederland
Print 

Be Quick'28 1 - RKHVV 1
2 0
(0 : ) (0 : )

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zaterdag, 17 november 2012
Aanvangstijd: 13:30 u


Tijdlijn

doelpunt Min.  ::<br />Ellen Marissink doelpunt Min.  ::<br />Angenita Lemstra

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenis
doelpuntAngenita Lemstra (1x)
doelpuntEllen Marissink (1x)

 Samenvatting

{tweetme}

Verslag van RKHVV
Door Geke Schuurman

Vandaag stond er een belangrijke wedstrijd op het programma. 3 punten moesten er gepakt worden in Zwolle om verder los te kunnen komen van de onderste zone.

De wedstrijd begon goed. De eerste 8 minuten werden gespeeld op de helft van Be Quick. In de 1e minuut was er al een schot op de goal van Anke Elbers. In de 5e minuut werd er een overtreding gemaakt op Jodie Heijink maar de vrije trap, genomen door Carolien Filippo belandde in de handen van de keepster.

Dit spel kon niet lang worden volgehouden en in de 9e kwam de eerste goede kans voor Be Quick waarbij Anne Garretsen voor een belangrijke redding zorgde. Ook in de 11de minuut kon Be Quick via hun linkerkant ver komen maar Michelle van de Laan won het duel en kon de lage voorzet wegwerken.

In de 16e minuut werd de bal op het middelveld goed onderschept door Roxanne van de Rhee waarna ze een diepte pass gaf op Carolien Filippo. Helaas kwam deze bal niet aan. Vlak daarna was er weer een mogelijkheid voor RKHVV. Een diepe bal op Diede Bagus die met een mooie loopactie vanaf de rechterkant naar binnen kwam. Dit zou een grote kans zijn geweest maar de grensrechter van Be Quick vond dat het buitenspel was. In de 25e minuut werd Jodie Heijink op de zelfde plek als in de 5e minuut neergehaald maar ook deze vrije trap belandde in de handen van de Keepster.

Na een aantal mogelijkheden voor RKHVV nam Be Quick het over en creëerden zij de volgende mogelijkheden. In de 26e minuut nam Be Quick een vrije trap vanaf 40 meter die werd doorgekopt in de handen van Anne Garretsen. In de 28e minuut kwam er weer een diepte pass vanaf de middenlijn maar de verdediging van RKHVV stond goed en kon de aanvalster van Be Quick buitenspel zetten.
In de 29e minuut had Be Quick een mooie plek voor een vrije trap (hoekje van de 16 meter) maar deze vrije trap werd slecht genomen.

De laatste goede kans voor RKHVV was in de 39e minuut. Het spel werd vanaf de rechterkant via Renée de Vries en Michelle van der Laan snel verlegt naar de linkerkant waar Marieke Peters een diepe bal gaf op Suus Daniels maar de verdedigster van Be Quick greep goed in.

Ook in de tweede helft lukte RKHVV het niet om op hun eigen manier te spelen. RKHVV heeft nog een aantal aanvallen kunnen opzetten maar voetballend konden ze het spel vandaag niet maken. Be Quick won meer duels (vooral op het middenveld) en creëerde meer mogelijkheden waarbij ze twee keer de bal in het goal van RKHVV hebben kregen . De eerste goal was een schot vanaf een meter of 18. Deze lage bal kon niet worden weggewerkt door RKHVV waardoor hij in de linker hoek belandde. Anne Garretsen kon dit schot ook niet wegwerken want door de drukte voor haar goal kon ze de bal pas op het laatste moment zien aankomen. De tweede goal werd ingekopt vanuit een corner.

Deze achterstand kon RKHVV niet ombuigen en na 90 minuten floot de scheidsrechter af. De 3 belangrijke punten zijn helaas in Zwolle gebleven.


Statistiek

Opstelling RKHVV:
Anne Garretsen, Arte Brueren, Renée de Vries, Michelle van der Laan, Marieke Peters, Roxanne van de Rhee, Suus Daniels, (gewisseld voor Geke Schuurman), Diede Baghus, Jodie Heijink (gewisseld voor Ellen Vermeulen), Carolien Filippo.