Wedstrijdverslag: AORC /Lebo Vastgoed - FSG/Gezien.nl | Ronde 15 | Eredivisie Zaal 2012-2013

AORC /Lebo Vastgoed - FSG/Gezien.nl
1 6

Wedstrijddatum: vrijdag, 18 januari 2013
Aanvangstijd: 20:15 u

Verslag van AORC/Lebo Vastgoed
Door Fien Timisela

Een teleurstellende avond voor de dames van AORC. Verliezen was niet de uitslag die we in gedachten hadden. Vijf AORC/Lebo Vastgoed speelsters waren niet fit en konden dus niet alles geven om een overwinning te behalen.

FSG heeft goed en slim gespeeld en binnen 3 minuten stond AORC achter door doelpunten van: Charlotte Schinghs, door een goede combinatie werd de verdediging uitgespeeld en Shirley Kokacinar scoorde diagonaal vanaf 12 meter. Accepteren en doorgaan. Er werd druk gezet op FSG om zo de opbouw te verstoren om dan in balbezit te komen en zelf kansen te creëren. FSG zocht bij balbezit van keeper Marielle Janssen steeds de diepe spits op om de druk op de helft van AORC te zetten.

Over en weer werden kansen gecreëerd maar er werd pas in de 17de minuut wederom door Charlotte Schinghs gescoord 0-3.
FSG een jong team wat in de toekomst potenties heeft was duidelijk niet onder de indruk van het spel van AORC en drukte door tot in de 19de minuut door een goede individuele actie van Shirley Kokacinar 0-4. Keeper Margriet Kemmenaar mocht de bal weer uit de goal halen toch verdient zij complimenten omdat zij ook veel reddingen heeft verricht. Beide teams gingen met verschillende gevoelens de kleedkamers in.

AORC wilde ondanks de achterstand laten zien wat ze in huis hebben. Zo gezegd zo gedaan maar moest toch in de 23ste minuut weer een goal incasseren. Nu was het Dounia Benbouazza die op de juiste positie stond om de 0-5 te scoren. Niet lang daarna in de 25ste minuut scoorde wederom Shirley Kokacinar de 0-6,door weer een goed schot. Onze verdediging was niet bij machtte om dit te blokken. AORC laat zien dat ze niet bij de pakken neer blijven zitten. Er werd tijdens de gehele wedstrijd naar goede combinaties gezocht om de verdediging van FSG uit elkaar te halen en om zo kansen te creëren voor een schot. Veel schoten werden er afgevuurd maar keeper Marielle Janssen weerde de ballen af met goede reflexen. Het geluk was niet aan de zijde van AORC. Toch werd er in de 26ste minuut de bevrijdende 1-6 door Ilonka Sloote gescoord door een goede combinatie met Kaoutar Oulad Yousef en Ilja van der Deure.

Eerste helft 0-4 verloren en tweede helft met 1-2. Progressie is er voor de dames van AORC. De volgende wedstrijd speelt AORC op 1 februari tegen Zuidoost United in Sporthal de Bijlmer. Nieuwe wedstrijd nieuwe kansen.