A+ R A-
Wedstrijdverslag: Arch.buro Nieuweboer - ZVV Watervogels'64 | Ronde 23 | West I Zaal - 2010-2011
Print 

Arch.buro Nieuweboer - ZVV Watervogels'64
4 0

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: vrijdag, 18 maart 2011
Aanvangstijd: 20:00 u


 Samenvatting

18 maart 2011

DAMES ARCH.NIEUWEBOER SPELEN IJZERSTERKE PARTIJ TEGEN WATERVOGELS.

Vanaf de aftrap gaven beide teams elkaar weinig ruimte. Toch was Nieuweboer de bovenliggende partij en dit resulteerde in de ± 8e minuut in een doelpunt.
De goed keepende Joyce Wouters wist met een verre uitworp, de naar later zou blijken uitblinkende,  Linda Bos te bereiken die op haar beurt Eline Keet vrij voor de keeper wist te zetten. Eline benutte deze kans en zette Nieuweboer op voorsprong.
In de 18e minuut wist Rebecca Meijers een pass te onderscheppen en Eline vergrote de voorsprong. Vlak voor de wissel volgden nog een aantal fraaie reddingen van beide keepsters.
Na de wissel een gelijk spelbeeld waarbij Watervogels toch nog wel enige kansen wist te creëren, die echter door de fantastisch keepende Joyce Wouters steeds werden gepareerd.

In de 9e minuut werd een snelle aanval van Nieuweboer via de sterk spelende Mieke Bos afgerond door Rebecca Meijers, die ook een zeer solide partij speelde.
In de 15e minuut wist een van de altijd fysiek sterk spelende Watervogels Mieke Bos uit te schakelen met een toch wel vervelende overtreding. Een heuse elleboog in de maag van Mieke deed haar ter aarde storten. De scheidsrechter liet doorspelen, hij had het niet gezien??
Linda Bos maakte een opmerking over het onsportieve gedrag van de speelster van Watervogels, die dondersgoed wist wat ze had gedaan. Dit kwam Linda op een tijdstraf te staan, die Nieuweboer zonder problemen doorkwam.
Getergd kwam Linda weer in het veld en gooide de wedstrijd op slot zoals dat heet, ze wist de bal te onderscheppen en schoot hard en strak in.
Nieuweboer kwam daarna niet meer in de problemen, dit kwam ook door het goede spel van Manon Koomen en Rianne Sponselee die zich ook niet lieten wegzetten door de speelsters van Watervogels.  Zij toonden ook aan fysiek hun “mannetje” te kunnen staan tegen zo’n ploeg.
De laatste ± 5 minuten waren nog voor Madelon Keet, zusje van Eline, die liet zien uit het juiste hout te zijn gesneden. Dat vond de fotograaf Leo Soeters ook, zo te zien.

Verslag door Jan de Vries.

Opstelling Nieuweboer: Joyce Wouters, Manon Koomen, Rianna Sponselee, Eline Keet (2),
Linda Bos (1), Rebecca Meijers (1), Mieke Bos en Madelon Keet.
Vlagger:  Pé Kuin, Coach: Jan de Vries.

Opstelling Watervogels: Jolanda Peters (doel), Aaike Verschoor, Tessa Oud, Manon Roosjen, Angela Maaskant, Chantal Hendriksen, Isolde Stam en Moniek v/d Rijst.
Vlagger: R. Verschoor, Coach: Ronald Dobber.