A+ R A-
Wedstrijdverslag: SV Lake Valley - FSG/Gezien.nl | Ronde 10 | Eredivisie Zaal 2012-2013

SV Lake Valley - FSG/Gezien.nl
4 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: vrijdag, 16 november 2012
Aanvangstijd: 20:30 u
Toeschouwers : 40


 Samenvatting

{tweetme}

Verslag van Lake Valley
Door Frank Brands

LAKE VALLEY WINT VAN FSG IN LIMBURGSE DERBY

De dames van Lake Valley hebben afgelopen vrijdagavond in sporthal de wetteling met 4-1 gewonnen van FSG uit Sittard. Na een ruststand van 0-1 was het Lake Valley dat in de 2e helft de terechte overwinning naar zich toe wist te trekken.

FSG was met maar 1 wissel naar Venray gekomen, dit was in de eerste helft nog vol te houden, maar door het continue druk zetten van de thuisploeg in de 2e helft niet meer. Na 5 minuten spelen zijn het de gasten die de 0-1 scoren door S.Kocacinar door middel van een goede punter. Lake Valley lijkt niet helemaal scherp in de duels en het druk zetten gebeurt ook nog helemaal goed.

Na de rust zijn dit juist de punten die wel heel goed gedaan worden en is het dus ook wachten op de doelpunten. In de 27e minuut is het Ilse Hennen die op aangeven van aanvoerdster Lori Peeters de bevrijdende 1-1 binnen schiet. 4 minuten later is het 2x raak binnen een minuut. Eerst is het Djarmelza van Putten op aangeven van Judith Rouwenhorst die de 2-1 voorsprong op het scorebord zet en vlak daarna Beau Nelissen op aangeven van Djarmelza van Putten met de 3-1. FSG moet meer risico gaan nemen en keepster Linsey Philipsen staat er zoals zo vaak op dat soort momenten om haar doel schoon te houden. 5 minuten voor tijd maakt Ilse Hennen aan alle onzekerheid een einde door na een mooie aanval over verschillende schijven de 4-1 te maken.

Volgende week vrijdag 23 november staat de uitwedstrijd tegen Zuidoost United in de Bijlmer in Amsterdam op het programma. Beide ploegen hebben op dit moment 13 punten.


Statistiek

SPORTHAL DE WETTELING
TOESCHOUWERS: 40
SCHEIDSRECHTERS: Rodrigues / Vergoossen / Strijbosch

LAKE VALLEY

1. Linsey Philipsen (K)
3. Beau Nelissen
4. Lori Peeters ©
5. Ilse Hennen
6. Yvon Gerrits
7. Jessie Philipsen
8. Judith Rouwenhorst
10. Kim Bankers
11. Djarmelza van Putten
12. Lonneke van Elst (K)

Frank Brands (coach)
Hay Brands (leider)

FSG

1. V. van Wijk
3. L. Schings
4. A. Scheepens
5. S. Kocacinar
7. M. Janssen
8. D. Benbouazza

Paul Beckers (coach)

Scoreverloop

‘5 0-1 Shirley Kocacinar
rust
’27 1-1 Ilse Hennen
’32 2-1 Djarmelza van Putten
’33 3-1 Beau Nelissen
’35 4-1 Ilse Hennen

Geel:
V. van Wijk