KTP Nieuw Roden en Pernis naar Bekerfinale

Vanavond stonden de halve finales op het programma in de Zaal. Twee topwedstrijden tussen de koploper KTP Nieuw Roden thuis en zij ontvingen de bekerhouder Drachtster Boys die in de competitie niet zo goed van start is gegaan. Ook vanavond ging Drachtster Boys ten onder het verloor met 7-3.
De andere halve finale ging tussen Hovocubo die vorige week nog de uitwedstrijd van koploper FC Gelre wist te winnen, zij ontvingen thuis Pernis die meerdere malen de KNVB Beker wist te winnen. Pernis won dit duel met 3-6....
Naar de finale op 30 maart 2018 gaan dus KTP Nieuw Roden en vv Pernis.

Surf naar tabblad > 1/2 finales.

Nieuws

20-10-2017: Vrijdag 20 oktober werden de kwartfinales van de KNVB Beker Zaal gespeeld. Acht teams streden om een plaats in de halve finales. De titelverdedigster Drachtster Boys ging op bezoek bij PFC en won daarvan met 3-8. FC Gelre verloor met 0-2 van Hovocubo, vv Pernis won met 1-3 van Avanti Keuning/Advocaten en OS Lusitanos verloor thuis met 1-6 van KTP Nieuw Roden. Op 1 dec. a.s. speelt Hovocubo tegen Pernis en KTP Nw.Roden tegen Drachtster Boys.

04-10-2017: Vanavond werd er een tussenronde gespeeld in de bekercompetitie. vv Pernis won met 5-1 van Team Alkmaar / Sportstars en Os Lusitanos haalde vernietigend uit het won met 8-1 van de uit Zoetermeer afkomstige hoofdklasser Mazzelstars.

Na afloop werd de loting voor de kwartfinale KNVB Beker verricht die zal plaatsvinden op 20 oktober a.s.; PFC Pro Sport Centrum - Drachtster Boys | FC Gelre - Hovocubo | Os Lusitanos - KTP Nieuw Roden | Avanti Keuning Advocaten - vv Pernis.

29-09-2017: Bekerloting:  20 oktober 2017 kwartfinale

PFC Pro Sport Centrum - Drachtster Boys
FC Gelre - Hovocubo
Os Lusitanos - KTP Nieuw Roden
Avanti Keuning Advocaten - vv Pernis

06-09-2017: Vrijdag werd het overige programma afgewerkt. Ook door zijn Hovocubo, FC Gelre en PFC. In de tussenronde zitten Os Lusitanos 1, Mazzel Stars, Pernis en Team Alkmaar/Sportstars.

AVANTI speelde maandag 4 september voor de beker tegen SVI VR1 uit Zwolle. De wedstrijd werd met 2-8 gewonnen. De ploeg uit Stiens was hiermee de eerste ploeg geplaatst voor de volgende ronde van de beker.

Bij de vrouwen start het landelijke bekertoernooi met de derby tussen Team Alkmaar en Reigerboys. De wedstrijden worden gespeeld in de week van 4 tot en met 8 september. Er is tevens geloot voor de tussenronde, die gespeeld wordt in de week van 25 tot en met 30 september.

Traditioneel worden de teams die spelen om de Supercup, Drachtster Boys (foto) en KTP Nieuw Roden, vrijgeloot in de 1e ronde.

Tussenronde
Er is tevens geloot voor de tussenronde, die gespeeld wordt in de week van 25 tot en met 30 september.

Datum, tijd, plaats Wedstrijden winnaar G-D en H-A Uitslagen
29-09-2017 | 20:30 uur | Aristos Hal A'dam G Os Lusitanos 1 - D Mazzel Stars 8 - 1
29-09-2017 | 20:30 uur | Margriet Hal Scheidam H Pernis - A Team Alkmaar/Sportstars 5 - 1