Wedstrijdverslag: Dansschool Biersteker - AORC /Lebo Vastgoed | Ronde 16 | West I Zaal - 2010-2011
Print

Dansschool Biersteker - AORC /Lebo Vastgoed
3 3

Wedstrijddatum: vrijdag, 14 januari 2011
Aanvangstijd: 20:05 u

Biersteker en AORC spelen gelijk

Na de winst op ZHO/de Weyver rekende de thuisploeg niet op een overwinning. AORC kwam weliswaar zonder de geblesseerde Marjan Brouwer, maar met de weer herstelde Khadija Marghadi.

Al in de 1e minuut was het Jaimy Visser, die rakelings voor langs schoot. AORC was gelijk wakker, en dwong Jesca Willemsen in de 4e en de 5e minuut al tot 2 klasse reddingen op schoten van Khadija Marghadi en Kaoutar Oulad Youssef. In de 7e minuut was het weer Khadija Marghadi, die rakelings naast schoot. In de 14e minuut was er echter een goede combinatie tussen Bianca Zeeman en Bianca Webeling, waarna de bal zuiver werd ingeschoten door Bianca Webeling.  Twee minuten later was het Stefanie Hand, die Bianca Webeling lanceerde, die prachtig de 2-0 Inschoot. Dit bleef tevens de wisselstand.

In de tweede helft begon Dansschool Biersteker niet scherp genoeg, en dat bleek al in de 2e minuut, toen Stefanie Gorter ongehinderd kon doorlopen en tussen de benen van de verdedigsters de 1-2 kon inschieten. Aan de andere kant was het wel Sharon Kok , die in de 7e minuut maar net naast schoot. Ook Bianca Zeeman zag haar schot net naast gaan.
In de 9e minuut was er weer een slordige afspeel fout van Dansschool Bierstekerzijde. Stefanie Gorter onder schepte de bal, en stelde Khadija Marghadi in staat om de 2-2 binnen te schieten. Ook Houria Ben Imouaz kreeg gelijk daarop een beste kans, maar zij schoot naast. In de 19e minuut kreeg de laatste vrouw van AORC, Roos-Anne van Staalduinen, volop de gelegenheid, om de voorin staan Sharon Sauselé  aan te spelen. Deze haalde bal in één keer om, en schoot de bal in de kruising.2-3. Dansschool Biersteker begon toen pas fanatiek aan te vallen, met kansen voor Bianca Webeling en Stefanie Hand, maar het was Sharon Kok, die met een fantastisch passeerbeweging over links, de bal binnenkant 2e paal binnen schoot.3-3.  Ook Stefanie Hand leverde in de laatste minuut nog een geweldig schot af, maar dat werd door keepster Margriet Kempenaar net bij de paal weggehaald.
De uitslag bleef dan ook 3-3.