Wedstrijdverslag: ZHO/De Weyver - Dansschool Biersteker | Ronde 8 | West I Zaal - 2010-2011

ZHO/De Weyver - Dansschool Biersteker
0 9

Wedstrijddatum: vrijdag, 29 oktober 2010
Aanvangstijd: 18:10 u

Os Lusitanos wint ruim van APGS

De vrouwen van Os Lusitanos mochten vrijdagavond aantreden tegen APGS. Na een week rust was het team van plan verder te gaan daar waar het gebleven was. Met een felle start van de kant van Os Lusitanos, wist het politieteam direct wat de bedoeling was. Ze werden onder druk gezet terwijl Os Lusitanos er lustig op los combineerde. Maar toen er balverlies werd geleden waren het de vrouwen van APGS die de score opende. Met een fraai afstandsschot werd keepster Pauline van Koningsveld geklopt. Het bracht Os Lusitanos niet in verwarring, maar de score bleef uit tot tien minuten voor rust. Door goed combinatie voetbal werd voor rust de stand op 2-1 in het voordeel van Os Lusitanos gezet. In de tweede helft kwam APGS zo af en toe nog voor in het spel, maar het was vooral de thuisploeg die in balbezit was. Toen na 25 minuten het stof was opgetrokken in de sporthal, liet het scorebord de stand 10-1 zien. Met af en toe schitterende goals van Shirley Smith, Gilanne Louwaars, Suzanne Bakker, Iris Wagemaker Jaclyn Leiwakabessy en Bouchra Ait L'Hou was het voor het publiek en de thuisploeg weer een mooie avond.