Wedstrijdverslag: DTS Ede 1 - RCL 1 | Ronde 2 | Topklasse 2012-2013

(1 : ) (0 : )

Wedstrijddatum: zaterdag, 08 september 2012
Aanvangstijd: 13:00 u

Tijdlijn

geel Min.  ::<br />Cynthia Geus, de geel Min.  ::<br />Anne-Meike Overduin doelpunt Min. 45 ::<br />Willeke Pater

DTS EN RCL VROUWEN DELEN DE PUNTEN
Ook de tweede competitiewedstrijd van de DTS vrouwen in de Topklasse is in een 1-1 gelijkspel geëindigd. RCL uit Leiderdorp, dat toch al jaren meedraait op het hoogste amateurniveau, keek met rust tegen een 1-0 achterstand aan. De eerste helft waren de beste kansen voor de thuisploeg. Willeke Pater kwam driemaal alleen voor de keepster en maakte uiteindelijk de 1-0 in de 45e minuut. RCL was ook een aantal keer gevaarlijk en kreeg de grootste kans in de 38e minuut in de vorm van een penalty. De ploeg liet deze kans onbenut doordat hard naast werd geschoten.

Maar de eerste de beste aanval na rust resulteerde wel in een gelijke stand . Eén van de Leiderdorpse spitsen maakte in de 47e minuut de 1-1. Tijdens het vervolg van de wedstrijd waren de bezoekers de dominerende partij, maar was DTS sterk genoeg om de aanvallen te keren. En dus werden de punten gedeeld in Ede en staat DTS nu met 2 punten op een 8e plek. Zaterdag  15 september 2012 om 15u wordt in Hoornaar  afgetrapt tegen  Ste.Do.Co.

Locatie: Ede, sportpark Inschoten

Opstelling DTS
Goal:   Claire Bakkum;
Verdediging:  Larissa Libosan; Kirsten Kranenburg; Cynthia de Geus; Anne-Meike Overduin;
Middenveld:  Eveline Zech; Merlin te Wilt; Serena Suitela; Petra Boersma-van Rossum;
Aanval:  Linda Helbling; Willeke Pater (80’ Marleen Hoofd).