Wedstrijdverslag: Arch.buro Nieuweboer - Goy 't | Ronde 11 | West I Zaal - 2010-2011
Print

Arch.buro Nieuweboer - Goy 't
7 1

Wedstrijddatum: vrijdag, 19 november 2010
Aanvangstijd: 20:00 u

Nieuweboer wint thuisduel van ‘t Goy

Na de ruime overwinning van vorige week op ZHO/De Weyver trad Nieuweboer aan tegen nieuwkomer ‘t Goy.

De thuisploeg had veel balbezit in de wedstrijd. ’t Goy stond verdedigend erg dicht op elkaar waardoor het lastig was om tot kansen te komen. Dit en omdat het tempo te laag lag resulteerde in een lange 0-0 stand. Na 12 minuten spelen scoorde Mieke Bos uit een overtal situatie 1-0. Een speelster van ’t Goy had geel gekregen nadat zij met haar hand de bal tegenhield waardoor het schot van Eline Keet keerde. Nieuweboer kreeg nog enkele kansen maar wist niet te scoren. De ploegen draaiden met een 1-0 ruststand

De tweede helft ging het tempo bij de thuisploeg omhoog en scoorde Linda Bos de 2-0 na een goede actie van Eline Keet. Tussendoor waren er een aantal schoten van ’t Goy maar Joyce Wouters wist deze schoten goed te pakken.
De 3-0 van Mieke Bos was een aanval die Mieke zelf opzette en de een-twee met Eline aanging en mooi afrondde. De vrouwen uit Wervershoof hadden de smaak te pakken en Eline Keet maakte de 4-0 na een mooie actie van Linda Bos. Uit een snelle counter kwam ’t Goy terug op 4-1. Maar Arch. Nieuweboer was de betere ploeg en  Linda Bos maakte de 5-1. De 6-1 kwam op naam van Eline Keet nadat zij zelf de bal onderschepte en met een sprint naar het doel om in de verre hoek de bal te plaatsen. Uiteindelijk volgde de 7-1 door wederom Eline Keer na een snelle aanval tussen Rebecca Meijers en Linda Bos.