Wedstrijdverslag: Dansschool Biersteker - The Counters | Ronde 2 | Eredivisie Zaal 2012-2013

Dansschool Biersteker - The Counters
1 3

Wedstrijddatum: vrijdag, 14 september 2012
Aanvangstijd: 19:15 u

Verslag Dansschool Biersteker
Door Bert van Hemert

In de aanloop van deze wedstrijd had een ieder er goede hoop in, dat Dansschool Biersteker, wel eens voor een stuntje zou kunnen zorgen. Tot op de dag van de wedstrijd. Er kwamen afberichten binnen van Jaimy Visser en Lisa de Groot. Het werd dus de hele middag bellen en bellen. Het mocht niet baten. Iedereen had andere verplichtingen. Op het laatste moment werd toen Ivana Klaver bereidt gevonden, om van uit het 3e team de overstap te maken naar dames 1

Het werd toch nog een verrassen goede wedstrijd met hele goede voetbalacties van beide teams. Met name Paulien van Vliet en Melanie Snoeijnk lieten zien, dat ze gemakkelijk in de Eredivisie kunnen meekomen. Ook keepster Mariël van der Geer dat ze bovengemiddelde kwaliteiten heeft. Dansschool Biersteker begon ook sterk aan de wedstrijd. De beste kansen waren dan ook in het eerste gedeelte van de wedstrijd voor Dansschool Biersteker. Goede schoten van Stefanie Hand en Sue- Ranie Hok-A-Hin werden gestopt door Mariël van der Geer. Maar het was in de 7e minuut een prachtige pas van Nathalia Santibanez Vargas, op Stefanie Hand, die 1-0 maakte De gehele eerste helft bleef het spel op en neer gaan. Maar ook Dansschool Biersteker keepster was in een geweldige vorm, en pakte alles.

In de tweede helft was het zelfde spelbeeld. Maar the Counters werden steeds gevaarlijker. Vooral Melanie Snoeijnk liet een paar zeer gevaarlijke schoten los. En in de 17e minuut was het dan toch deze Melanie Snoeijnk die met een schot in de kruising, Eline Roet, kansloos liet.1-1. Dansschool Biersteker probeerde toen uit alle macht toch weer op voor sprong te komen. En dat lukte bijna ook nog. In een hele goede aanval zette Sue-Ranie prachtig voor, en bal werd door Nathalia Santibanez Vargas met links goed ingeschoten, maar helaas voor haar was het weer Mariël van der Geer, die de bal van de lijn haalde. Dansschool Biersteker bleef aanvallen, maar werd steeds vermoeider. En het was dan in de laatste minuut 2x een counter van inderdaad The Counters, en beiden werden ingeschoten door Marjolein Sturop. 1-2 en 1-3.