Wedstrijdverslag: RVVH 1 - Jong FC Twente | Ronde 22 | Topklasse 2011-2012

Aanvangstijd: 12:30 u

ATC'65
    Bron website FC Twente

Verlies voor Beloften Vrouwen
    ATC’ 65 Da1/ Beloften FC Twente Vrouwen heeft zaterdagmiddag de laatste wedstrijd van de competitie niet weten te winnen. Tegen RVVH verloor de ploeg van trainer Joost du Gardijn met 1-0.

De eindstand gaf het verloop van de wedstrijd niet geheel weer, aangezien de Beloften Vrouwen van FC Twente vooral in de eerste helft de meeste aanspraak maakten op een voorsprong. De ploeg had in de beginfase van het duel het overwicht en er vielen kansen te noteren voor Linsey te Hennepe, Yvette van Daelen en Anne Bosveld. Maar die pogingen troffen allen geen doel. De thuisploeg speelde bij balbezit vooral de lange bal en kon geen echte kansen creëren.

In het begin van de tweede helft hadden de Twentse Beloften wederom het meeste balbezit, maar nu wist de ploeg niet gevaarlijk te worden. RVVH zette het spelvan voor rust door en verraste in de 67e minuut met een doelpunt. Een verdwaalde voorzet over rechts  viel bij de tweede paal hoog binnen. Die treffer luidde een klein offensief van de bezoekers in. Via de vleugels werden er een paar mooie aanvallen opgezet. Judith Westervelt en Linsey te Hennepe kregen kansen op de gelijkmaker, maar het ontbrak bij die pogingen aan de afronding.

En daarmee is dit seizoen in de Topklasse ten einde voor ATC’ 65 Da1/ Beloften FC Twente Vrouwen. De ploeg is terug te vinden op de vijfde plaats op de eindranglijst.

Locatie: Ridderkerk

67’ RVVH 1-0

Opstelling ATC'65: Stronks (60’ Ten Dolle), Te Winkel (80’ M. Jansen), L. Bosveld, Lambers, J. Jansen (45’ Kerkdijk), Te Hennepe, Boekelder, Berends, Westervelt, A. Bosveld, Van Daelen.