Wedstrijdverslag: RKHVV 1 - The Knickerbockers 1 | Ronde 15 | Topklasse 2012-2013

Tijdlijn

doelpunt Min.  ::<br />Suus Daniels doelpunt Min.  ::<br />Suus Daniels doelpunt Min.  ::<br />Caroline Filippo doelpunt Min.  ::<br />Diede Baghus
doelpunt Min.  ::<br />Marianne Wijk, van

Tijd Gebeurtenis
doelpuntDiede Baghus (1x)
doelpuntCaroline Filippo (1x)
doelpuntSuus Daniels (1x)
doelpuntMarianne Wijk, van (0-1)

De wedstrijd op 22 februari begon 20 m. later omdat de aangewezen scheidsrechter niet kwam opdagen. Met een invaller scheidsrechter werd alsnog afgetrapt. In de 3e m. komt RKHVV-spits Marieke van Ottele in botsing met de TKB-keepster. Zij raakte daarbij ernstig geblesseerd; gevreesd wordt voor een dubbele beenbreuk. Zij is daarvoor naar het ziekenhuis. Veel speelsters waren door deze gebeurtenis te ontdaan om verder te kunnen spelen. De scheidsrechter was deze mening ook toegedaan en staakte de wedstrijd.

Verslag van RKHVV
Door Arie van de Rhee

RKHVV boekt zeer belangrijke zege

Nadat de 1e wedstrijd  al na 5 minuten werd gestaakt, doordat Marieke van Ottele na een botsing met de keepster een dubbele beenbreuk opliep, gingen RKHVV en The Knickerbockers vandaag op herhaling.

Na 11 minuten kwamen de gasten door een afstandsshot verrassend op voorsprong.  Bijna was het 2-0 geworden, maar wederom tegen The Knickerbockers wist Renee een schot op de doellijn nog te keren.

Daarna ging RKHVV onder aanvoering van de motor op het  middenveld Gila feller op de tegenstander zitten, wat resulteerde in diverse doelrijpe kansen. Op slag van rust wist Suus DaniĆ«ls eindelijk het net te vinden uit een corner van Diede en de meiden van HVV gingen met een terechte gelijke stand rusten.

Na de pauze wist RKHVV het goede spel van de laatste 15 minuten voor rust te handhaven en in de 51e minuut was het Carolien, die de thuisclub op voorsprong zette.
In de 63e minuut maakte Suus haar 2e doelpunt en na een mooie flank voorzet van Carolien scoorde Diede in de 80e minuut de 4-1.

Ondanks diverse doelkansen wist men de score niet te verhogen, zodat de terechte eindstand 4-1 werd in deze belangrijke nacompetitie/degradatiewedstrijd.