Wedstrijdverslag: FC Plubos - Arch.buro Nieuweboer | Ronde 16 | West I Zaal - 2010-2011

FC Plubos - Arch.buro Nieuweboer
1 7

Wedstrijddatum: vrijdag, 14 januari 2011
Aanvangstijd: 20:05 u

Koploper Nieuweboer wint eenvoudig in Alkmaar

Plubos moest afgelopen vrijdag aantreden tegen koploper Nieuweboer. Marianne en Chantal Pluijmers konden wegens blessures niet meedoen. Gelukkig waren Mona de Voogd en Deborah Cordes er na lange tijd wel weer bij en was Mirjam van Dijk er ook weer bij.
 In de openingsfase werden de verhoudingen direct duidelijk. In hoog tempo combineerde Nieuweboer door de verdediging van Plubos heen.  Na dertien minuten stond er een vernietigende stand van 0-4 op het bord. Na deze fase wist Plubos pas mee te komen in de wedstrijd, die toen eigenlijk al geen wedstrijd meer was. Plubos wist kansen te creëren, maar pas na de 0-5, in de tweede helft wist Plubos een keer te scoren. In een scrimmage voor het doel wist Brigitte Pluijmers de eer voor Plubos te redden. Hierna waren er nog wel kansen voor beide ploegen, maar alleen Nieuweboer wist nog te scoren.
 Volgende week mag Plubos weer thuis aantreden, dit maal tegen nummer twee van de competitie, Os Lusitanos uit Amsterdam