A+ R A-
Wedstrijdverslag: Dansschool Biersteker - ZVV Watervogels'64 | Ronde 21 | Eredivisie Zaal 2012-2013

Dansschool Biersteker - ZVV Watervogels'64
2 4

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: vrijdag, 19 april 2013
Aanvangstijd: 19:15 u


 Samenvatting

{tweetme}

Verslag Dansschool Biersteker
Door Bert van Hemert

Het was deze wedstrijd voor Dansschool Biersteker toch wel erg belangrijk om tot een goed resultaat te komen. De speelsters waren dan ook zeer gemotiveerd.
De eerste kans was echter voor Milenca van Ee. Zij schoot echter op de paal. Dansschool Biersteker deed goed mee. Lisa de Groot liep een counter, maar haar schot ging net naast. Ook Nathalia Santibanez Vargas zag haar schot tot corner verwerkt door de zeer attent keepende Anita Blokker.
Aan de kant van Dansschool Biersteker was het toch wel Eline Roet , die schier onpasseerbaar leek. Zij pakte op geweldige wijze schoten van Monique van der Rijst, Aaike Verschoor, Chantal Hendriksen en Marjolein Kuiper. Voor Dansschool Biersteker zag Lisa de Groot haar uitstekend schot gekeerd door Anita Blokker. Ook Sue-Ranie Hok-A-Hin kon in een counter op het doel van Anita Blokker afgaan, maar zag haar schot maar net naast gaan. Het was dan ook pas in de 18e minuut, dat de bal rommelig voor het doel van de ene voet naar de ander ging. Niemand kon hem echt goed raken. De bal kwam bij toeval uit een kluts voor de voeten Van Milenca van Ee, en die mist dan nooit. Zij schoot dus raak. 0-1. Dit was dus tevens de ruststand.

In de tweede helft probeerde Dansschool Biersteker koste wat kost gelijk te maken, wat dan ook wel de nodige risico’s opleverden. Aike verschoor en Milenca van Ee kregen beste kansen, maar de ballen waren allemaal klemvast voor Eline Roet. Zij was een rots in de branding. Het was toch in weerwil van de druk van Watervogels in de 5e minuut, een geweldige counter van Yentl Reinderts, die de bal loepzuiver voorzette op de meesprintende Stefanie Hand, die de bal keihard binnenkant 2e paal schoot. 1-1. Het was weer helemaal een wedstrijd. Maar het duurde echter maar kort. In de 6e minuut ging Dansschool Biersteker massaal naar voren, de bal werd echter onderschept en op de sprintende Aike Verschoor geplaatst. Zij was niet meer in te halen, en schoot de bal in de kruising. 1-3. In de 10e minuut speelde Chantal Hendriksen zich prachtig vrij, en schoot de 1-3 binnen.

Dansschool Biersteker bleef toch meedoen en het was in een rommelige situatie voor het doel van Watervogels, dat Sue-Ranie met haar rug naar het doelstaande, met een leep hakje de 2-3 scoorde.
Dansschool Biersteker kreeg weer hoop, en het bleef aanvallen, maar het was toch Watervogels, dat uit een misverstand situatie, weer Milenca van Ee de bal voor haar voeten kreeg. En daar schrikt zij niet van. Het werd 2-4. Een prachtige wedstrijd voor het publiek, maar helaas ondanks het zeer goede spel, geen punten voor Dansschool Biersteker. Nog wel vermeld dient te worden, dat
Renee de Wit, die voor het eerst mee deed zich uitstekend staande hield. Zij het, dat ze wel vanwege het hoge tempo, dodelijk vermoeid was. Dus de complimenten voor haar goede voetballen en haar geweldige inzet.
Achteraf bleek dat ook AORC verloren had. Dus het blijft onderaan gelijk. Volgende week is dus alles beslissend.


Statistiek

Opstelling Dansschool Biersteker:
Eline Roet(doel), Renee de Wit, Sue-Ranie Hok-A- Hin, Stefanie Hand(1x), Nathalia Santibanez Vargas, Lisa de Groot, Yentl Reinderts en Daniëlle Buis.

Opstelling Watervogels ‘ 64:
Anita Blokker(doel), Marlice van der Bijl(doel), Monique van der Rijst, Marintha Louwe,
Chantal Hendriksen, Milenca van Ee(2x), Marjolein Kuiper, Aike Verschoor(1x), Tessa Oud, Jiska van Dam en Mish Carmelia.